Hep böyle devam eder insallah topraaam
Kurtulmak istiyorum artik su yüklerden,biktip usandim gariii:) Hem söz verdim sana 30 olmadan zayifliyciiim dimii
Sağol yenacimOhh şifa suları olsun inş.
Tabii ne diyorsun yer gök duayla. .
Allah razı olsun senden..
Sağol canım.. sürekli ben gidiyorum onu yıkamaya aman ne dualar ediyor..
Sağol canım inşallah..İyi akşamlar kızlar
Mönümü paylaşayım
Sabah
5 zeytin
Domates
1 veya 2 dilim ekmek (hatirlayamadim)
Öğle
Yarım simit
Ayran
4 zeytin
2 erik
Ara
1.5 cigkofte
Aksam
Balık
Salata
3 dilim ekmek
3 hurma
@Derin ALLAH senden razı olsun yoruluyosun ama mükafatını alıcaksin ins
@OGULCUKLARIM senin o sexy tartini sevsinler
İnşallah canım teşekkür ederim...Yaptığın iyilikler karşına güzelikler olarak çıksın derin ne mutlu sana o kadar hayır duası almışsın
Amin inşallah canım hepimizinkiBereketli olsun kışlıkların canım
YENA canım o şekilde hiç yapmadım patlıcan biberle ya zeytinyağli salata yada tereyağında pişirme yöntemiyle tüketiyorum sen havuç haslayip ekliyorsun sanırım zeytinyağli limonlu mu yapıyorsun sonrasinda
iyi tatıller kuzum bolca dinlenAyyy sabahtan beri yoldayız.. şişim şişim şiştim... çocukla uzun yol zormuş iyice anlamış olduk..
Benim de yazlık incecik çok güzel bir kot pantolon um vardı oldu oldu evet oldu nerdeyse hiç giymemiştim o bana bakıyordu ben ona giyip kipaya bile gittim
sagol frıdam cok dar olanları bı umutsuzlukla vermıstım dünde cok bol olanları ayırdım bı duşundum daralttırsammı acaba diye sonra vaz gectım yeter bunları surudugum tabı bı sorunvar bukadar buyuk beden gıyecek kımse bulamıyabılırımNe mutlu sana insan sevinir tabii evinde olmayan kıyafetin varmı halaaa
Bebimde bir deri pantulonum var ama galiba içine girebilmek için 15 kilo rahat vermem kazım
Rabbım gönlünü ferahlatsın asum alıversın sıkıntılarınıİyi akşamlar
Biraz yoğun biraz tatsizim
Yürüyüş yapıyorum sadece onun dışında su az içiyorum yediklerime pek dikkat ettiğim söylenemez
Azcık artıdayım ama takmıyorum
Karışığım epeyce
Bereketli olsun afısetle sağlıkla yiyin inşallah10 kilo patlıcan 10 kilo da kırmızı biber kozleyip temizledim birazdan buzluga aticam
ahhh o sıcak pideynen ne güzel yenir heeezeytinyağ var ama limon yok.. Kahvaltı da tüketiliyor daha çok..Hatta göçmen sosu da geçiyor ismi..
ekmeğe sürülüp yeniyor. Makarnaya sos oluyor .. tam bizlik yani..
Konusunu merak ettim ben de eskiden okudugum kitaplari ve filmleri yeniden seyrederim okurum her yas ta farkli bir yorum oluyor.Eki Görüntüle 2028976
Kaç yıl önce okumuştum hatırlamıyorum .. yeniden başladım..kalemini pek çok beğendiğim yazardır kendisi. .
Konusunu merak ettim ben de eskiden okudugum kitaplari ve filmleri yeniden seyrederim okurum her yas ta farkli bir yorum oluyor.
Gunaydin kizlar bugun gec kalma pahasina kendime evden sandvic hazirladim onu yiyecegim. Aksam mesai var yine hazirlikli olnazsam cok abur cubur yiyorum
Hayırlı sabahlar
Işılduru kışlıklarını iyi günlerde ağız tadıyla tüket inşallah
Ajvar yenanın dediği dehşet güzel lezzetli bir sos yapmadım ama yedim
Eki Görüntüle 2028976
Kaç yıl önce okumuştum hatırlamıyorum .. yeniden başladım..kalemini pek çok beğendiğim yazardır kendisi. .
Günaydın hayırlı sabahlar
iyi tatıller kuzum bolca dinlen
oh neguzel bunlarında bol olduğu günler tez gelsin inşallah
sagol frıdam cok dar olanları bı umutsuzlukla vermıstım dünde cok bol olanları ayırdım bı duşundum daralttırsammı acaba diye sonra vaz gectım yeter bunları surudugum tabı bı sorunvar bukadar buyuk beden gıyecek kımse bulamıyabılırım
Rabbım gönlünü ferahlatsın asum alıversın sıkıntılarını
Bereketli olsun afısetle sağlıkla yiyin inşallah
ahhh o sıcak pideynen ne güzel yenir heeeallah beni ne etmesin benim beynim obez resmen
Oğlum iyi canım evine yerleşti fırınında yemek bile yaptı :)Asucum oğlun naapti varmı haber.?
Balkondayım kahve içiyorum, katılmak istermisin bana. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?