Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de doymadim alisicaz sanirim millet nasil doyuyor. Subede bir arkadas 2 dilim pizzada tikandi yiyemedi. Gecen hafta biz onunkini de yedik. Saka gibi bir durum. 1 orraboy pizza ile kismen doyan ben 1 sandivicle doymaya calisiyorum

Slm kizlar bimden kepek li sandvic aldim arasina salam marul salatasi koydum evde sadece o vardi. Yanina cay ile sabah ve oglen yedim. Saat 5 de muz yiycem aksam a allah kerim bakalim. Bide market yapcam peynir bitmis yarin peynirli sandiv yapim. Bu arada tek yedigimde yavas yedigimi farkettim. Dun esimle yerken ki o cok hizli yer bir ara nefessiz kaldim neyin telasiysa bu ona yetismeye calistigimi farettim. Onu durdurunca rahatladim. Adam cok hizli yiyor.sanki arkada atli var

Yav yena sen orda stres oluyon bide beni dusun gızım

Bakin bu dramdır 3 gunde karataya cevirerek 1,5 - 2 kilo artinin 1 kilosunu gonderdim sukur.
Kv de bulgur yeneme ragmen.

E bugun noldu stresten yedim resmen psikolojik olarak doymiycam aklim simitte olucak diye gerdim kendimi aklina tukurdugum ne var sanki...

Buraya yazarken doymadim diye sinirim bozulduki parca parca koparip yedim simitten. E ben 3 gundur ekmek yemiyodum daha mutluydum

Ne yaşiyorum çözebildigim kadariyla sadece az yiycem korkusu beni yemeye itti onu anliyorum.
En fazla 1,5 dk icinde simiti yedim ve ayni dakika icinde nefes alamaz oldum.

Simdi bunu okurken anliyomusunuz bilmiyorum ama ben bunu yaşiyorum gereksiz bir dalgalanma ile yoruluyorum bosuna.

Dert ettigim seye bakip utaniyorumda.

Biraz agladim duruldum geldim yine.

Listeye devam edip gercek etkisini gormek zorundayim. Eger iyi sonuc alinmazsa 13 eylule kadar o zaman tekrar dusunucem karatayi.

Su an şişim bu histen nefret ediyorum taktim kulakligimi muzik dinliyorum dusunmemeye calisiyorum siskinligimi.

Kaldigim yerden devam edicem.

Ben onun icin sinirli yiyecek getirdim yememek icin 4 de yiyecegim muzu yememek icin zor tutuyorum kendimi

Evet kaldığın yerden devam edeceksin..
Ilk gününmüs gibi düşün.. alisicaksin başka yolu yok..

Selamlar

Temizlik günüm aksayinca birkac gündür evle ilgileniyorum,an itibari ile bitirip kahvemi alip köseme cekilmis bulunuyorum:) En sevdigim koku domestos kokuyorsa heryer,ben den mesudu yok

Efenim buyurmaz misiniz birlikte kahve icer,muhabbetin dibine vurardik hazir ev de temiz nasilsa:) ev sevdigim sey ev temizken misafir agirlamak:)

Biraz gecmis okiyimm

Eki Görüntüle 2028976

Kaç yıl önce okumuştum hatırlamıyorum .. yeniden başladım..kalemini pek çok beğendiğim yazardır kendisi. .

Mehmet uzun,ben de severim topraaam..

Nar cicekleri'ni okumustum ben de,hatta bir arkadasim bu romanini hediye etmisti ama cok roman seven bir kisilik olmadigim dan okuyamamistim,öylece kalmis kitaplikta unutmusum hatirlattigin iyi oldu cikarip okuyayim ben de,birlikte okuyalim:)

..Ve bağırdı annem, tam kapıdan cıkarken: "Yüreğini ört. İnsanlar soğuk, üşürsün."

Ne doğru demiş anne....

Çok severim mehmed uzun'u çoğu kitabı var ben de.. öldüğünde de çok üzülmustum. .
Yazarlara şairlere karşı özel ilgim vardır. Hep empati ile değerlendirir ve bağlanırım onlara. :)

Bugün kendimi alkisliyorum pizza siparis etmedim tüm yorgunluguma ve istahima ragmen. Eve geldim dereotu yoğurt hazirladim fırında yağsız sinitzel ve Makarna yiycem yağsız pizza dan kat ve kat daha az kaloriymis buna da şükür. Sebze yemeği yapmam lazım.

Aşk lazım şarkısı ile yemek hazirliyorum harika oldu yawww ben bu aşk dolu şarkıları seviyorum elimde değil herkese aşk lazım

Akşamıniz Hayır olsun..

Bugün yediklerim asagida .. :)

Sabah,
Yumurta
Peynir
Karpuz

Ara,
Kahve
2 ceviz
1 hurma

Öğle,
Menemen
Salatalık

Ara,
Üzüm

Akşam,
Sulu köfte

Ara,
1 çay bardağı kefir

60 dk. Yürüyüş ..

Son 3 hafta izin icin ve inanilmaz sabirsizlaniyorum daha tatil yapamadim ve koca bor yaz ustumden gecti resmen
Ne kadar tatil yapıcan gideceğin yer bellimi ? Az kalmış sayılı gün önemli olan seni tatmin edicek mi ben tatile gidip geldim ama hiç gitmemiş gibiyim bende bir tuhaflık var herhalde .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…