Ben de doymadim alisicaz sanirim millet nasil doyuyor. Subede bir arkadas 2 dilim pizzada tikandi yiyemedi. Gecen hafta biz onunkini de yedik. Saka gibi bir durum. 1 orraboy pizza ile kismen doyan ben 1 sandivicle doymaya calisiyorumYav tamm yaptim onun dedigi kahvaltiyida doymadimki. Hep bi eksik bisey hissediyorum.
Belkide bi onu bi bunu dusununce aptal gibi oldum bilmiyorum.
1 dilim salam ve ceyrek simit eklenti tabagima.
Ekmegimde hic doyurucu degildi halk ekmekten aliyim yine.
Ben onun icin sinirli yiyecek getirdim yememek icin 4 de yiyecegim muzu yememek icin zor tutuyorum kendimiYav yena sen orda stres oluyon bide beni dusun gızım
Bakin bu dramdır3 gunde karataya cevirerek 1,5 - 2 kilo artinin 1 kilosunu gonderdim sukur.
Kv de bulgur yeneme ragmen.
E bugun noldu stresten yedim resmen psikolojik olarak doymiycam aklim simitte olucak diye gerdim kendimi aklina tukurdugum ne var sanki...
Buraya yazarken doymadim diye sinirim bozulduki parca parca koparip yedim simitten. E ben 3 gundur ekmek yemiyodum daha mutluydum
Ne yaşiyorum çözebildigim kadariyla sadece az yiycem korkusu beni yemeye itti onu anliyorum.
En fazla 1,5 dk icinde simiti yedim ve ayni dakika icinde nefes alamaz oldum.
Simdi bunu okurken anliyomusunuz bilmiyorum ama ben bunu yaşiyorum gereksiz bir dalgalanma ile yoruluyorum bosuna.
Dert ettigim seye bakip utaniyorumda.
Biraz agladim duruldum geldim yine.
Listeye devam edip gercek etkisini gormek zorundayim. Eger iyi sonuc alinmazsa 13 eylule kadar o zaman tekrar dusunucem karatayi.
Su an şişim bu histen nefret ediyorum taktim kulakligimi muzik dinliyorum dusunmemeye calisiyorum siskinligimi.
Kaldigim yerden devam edicem.
Ben onun icin sinirli yiyecek getirdim yememek icin 4 de yiyecegim muzu yememek icin zor tutuyorum kendimi
Yav yena sen orda stres oluyon bide beni dusun gızım
Bakin bu dramdır3 gunde karataya cevirerek 1,5 - 2 kilo artinin 1 kilosunu gonderdim sukur.
Kv de bulgur yeneme ragmen.
E bugun noldu stresten yedim resmen psikolojik olarak doymiycam aklim simitte olucak diye gerdim kendimi aklina tukurdugum ne var sanki...
Buraya yazarken doymadim diye sinirim bozulduki parca parca koparip yedim simitten. E ben 3 gundur ekmek yemiyodum daha mutluydum
Ne yaşiyorum çözebildigim kadariyla sadece az yiycem korkusu beni yemeye itti onu anliyorum.
En fazla 1,5 dk icinde simiti yedim ve ayni dakika icinde nefes alamaz oldum.
Simdi bunu okurken anliyomusunuz bilmiyorum ama ben bunu yaşiyorum gereksiz bir dalgalanma ile yoruluyorum bosuna.
Dert ettigim seye bakip utaniyorumda.
Biraz agladim duruldum geldim yine.
Listeye devam edip gercek etkisini gormek zorundayim. Eger iyi sonuc alinmazsa 13 eylule kadar o zaman tekrar dusunucem karatayi.
Su an şişim bu histen nefret ediyorum taktim kulakligimi muzik dinliyorum dusunmemeye calisiyorum siskinligimi.
Kaldigim yerden devam edicem.
Eki Görüntüle 2028976
Kaç yıl önce okumuştum hatırlamıyorum .. yeniden başladım..kalemini pek çok beğendiğim yazardır kendisi. .
YENA huhuuu bamyayi yıkadım temizledim domatesle tencerede biraz pisiricekmiydim dondurucu için ? Bu kızlar kafa bırakmıyor bende
Mehmet uzun,ben de severim topraaam..
Nar cicekleri'ni okumustum ben de,hatta bir arkadasim bu romanini hediye etmisti ama cok roman seven bir kisilik olmadigim dan okuyamamistim,öylece kalmis kitaplikta unutmusum hatirlattigin iyi oldu cikarip okuyayim ben de,birlikte okuyalim:)
..Ve bağırdı annem, tam kapıdan cıkarken: "Yüreğini ört. İnsanlar soğuk, üşürsün."
Ne kadar tatil yapıcan gideceğin yer bellimi ? Az kalmış sayılı gün önemli olan seni tatmin edicek mi ben tatile gidip geldim ama hiç gitmemiş gibiyim bende bir tuhaflık var herhalde .....Son 3 hafta izin icin ve inanilmaz sabirsizlaniyorum daha tatil yapamadim ve koca bor yaz ustumden gecti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?