İyi gezdin :)Slm kizlar insallah herkes iyidir
Bulundugum yerde int sikıntili pek okuyamiyorum sizi
Herkese sevgiler
Buda çalışan için iyi bir yöntem miş bir nevi hazır kavurma gibiiiBen kıyma kavurup koydum karniyarik kiymasi gibi soğanlı biberli yemeklere atıyorum kolay oluyor hızlı pişiyor.
CAnım ben ara öğüne inananlardanım 2 öğün beslensem bile 3 öğün ara yaparım bazen 4 öğünde olurGunaydin
Hemen bi ozet geciyim. Dun diyetisyen kontrolune gittim ve tam 2 ogune karar vermisken aklim corba oldu geldim.
Kesinlikle ara ogunlu besleniceksin dedi vucudun ihtiyaci olan enerjiyi almazsan kiloda veremezsin verirsende geri alirsin dedi.
Metebolizma yavaslar duraklar dedi.
Unutup gecistirmek yok alarm kurup arayi yapicaksin dedi.
109 dum gittigimde ramazandan once.
104 ciktim orda. 2 ay icin az ama ramazanda yapmadigimi soyledim kilo almamis olmanda iyi dedi.
Yag kas olcumu yapti.
Metebolizma yasim 47 cikti.
%47 yag cikti. Vucudumun yarisi yagmış.
Bu igrenc hissettiriyor.
Metebolizma hizi 1.880 lerde bana verilen listede 1900 kalorilik.
Liste benim gunluk ihtiyacimmis ona ek olarak yaptigim her hareket vucuttan yakicakmis.
Mutlaka yuruyus dedi. Ayagimi soyledim azar azar yapmaya calisiyorum dedim.
Kahvaltidan once evde spor dans vs. aksam yemekten sonra yuruyus yap dedi.
Kesinlikla kaslara yonelik spor yapma dedi.
Yuruyus ve benim tarif ettigim adim sporu kardiyo tarzi videolar.
40 gun sonra kontrole gidicem.
Iki ogun beslemeyi sordum buraya gelenlerin cogu oyle besleniyodu hic zayifini gormedik dedi.
Diyete uyarsan en az 4-5 kilo vermen lazim dedi.
Tamam dedim ciktim ikna oldum. Ama kafam karisti haliyle.
Misal su an coktan sofrada olmaliydim.
Pek tatmin edici değil yenam ama kahvaltıdan sonra tartılıyorum tam da bilmiyorum spor yaptın bu hafta 3 gün 2 mil keşli 10 15 dk da bölgesel yaptım sanki daha çok görürüm gibi geliyordu ama artik yarına bakıcaz
Kuzum geri.alma beyinde bitiyor yeme alışkanlığını değiştirmek lazım ben ara öğünler verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım biliyorsun ona takılm74FRIDA listeyi yapmaya calisicam ins verme durumuma gore karatayi tekrar dusunucem.
Zira peyniri dilimle saymak sinirimi bozuyor
1 dilim yazmis neyin dilimi be benim gozumun elimin dilimiyle sanmiyorum onunki ayni olsun
Yav tamm yaptim onun dedigi kahvaltiyida doymadimki. Hep bi eksik bisey hissediyorum.
Belkide bi onu bi bunu dusununce aptal gibi oldum bilmiyorum.
1 dilim salam ve ceyrek simit eklenti tabagima.
Ekmegimde hic doyurucu degildi halk ekmekten aliyim yine.
Oğlum iyi canım evine yerleşti fırınında yemek bile yaptı :)
Dün akşam biraz yatağa erken attım kendimi gece geç vakit kahve içmiyorum şimdi evde kahvaltı yaptım ofise gidince içerim karnım ağrıyor biraz malum dönemdeyim 4. Gün hala karnım ağrıyor ...
Günaydın canımGunaydin
Hemen bi ozet geciyim. Dun diyetisyen kontrolune gittim ve tam 2 ogune karar vermisken aklim corba oldu geldim.
Kesinlikle ara ogunlu besleniceksin dedi vucudun ihtiyaci olan enerjiyi almazsan kiloda veremezsin verirsende geri alirsin dedi.
104 ciktim orda. 2 ay icin az ama ramazanda yapmadigimi soyledim kilo almamis olmanda iyi dedi.
Yag kas olcumu yapti.
Bu igrenc hissettiriyor.
Liste benim gunluk ihtiyacimmis ona ek olarak yaptigim her hareket vucuttan yakicakmis.
Iki ogun beslemeyi sordum buraya gelenlerin cogu oyle besleniyodu hic zayifini gormedik dedi.
Gunaydin mutlu gunlerbaskul bugun birazda olsa yuzumu güldürdü..cok çok yavaş gidiyor inşallah zafer benim olur
Siesta lardanmi tuttunuzOğlum iyi canım evine yerleşti fırınında yemek bile yaptı :)
Dün akşam biraz yatağa erken attım kendimi gece geç vakit kahve içmiyorum şimdi evde kahvaltı yaptım ofise gidince içerim karnım ağrıyor biraz malum dönemdeyim 4. Gün hala karnım ağrıyor ...
yok mavi şehire yakında karşı yaka inönü mahallesi olarak görünüyor seasta sitesi işte onunda bayağı bülümleri varda siesta oksijen olması lazım orda ev tutuk canımAa ne güzel çok sevindim.
Neresi.? mavisehirdeki evmi. ?
evet canım siesta daSiesta lardanmi tuttunuz
Bize çok yakın güle güle otursunevet canım siesta da
Insallah agustosun sonu canim :)İyi gezdin :)
Ne zaman eve döneceksin?
Benim de kafam karisti simdi ara ogun olmali mi olmamali mi eski dietisyen her ogunu 250 kalori seklinde ayarlanisti 6 ogun yiyordum. Ara ogun yemezsem yemekte mutlaka yiyordum. Ama televizyonda ara ogunsuz zayiflamak mumkun deniyor. Neye inanmali acabaGunaydin
Yag kas olcumu yapti.
Bu igrenc hissettiriyor.
Pratik oluyor patatese koyuyorsun kiymali patates kabak patlican en kotu makarna veya yaglama manti yap mis hazor yemekBuda çalışan için iyi bir yöntem miş bir nevi hazır kavurma gibiii
Bende yapsam iyi olur dün sulu köfte yapmıştım galeyana ununu biraz fazla kaçırmışım pek güzel olmadı :)
Benim de kafam karisti simdi ara ogun olmali mi olmamali mi eski dietisyen her ogunu 250 kalori seklinde ayarlanisti 6 ogun yiyordum. Ara ogun yemezsem yemekte mutlaka yiyordum. Ama televizyonda ara ogunsuz zayiflamak mumkun deniyor. Neye inanmali acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?