Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kıyma kavurup koydum karniyarik kiymasi gibi soğanlı biberli yemeklere atıyorum kolay oluyor hızlı pişiyor.
Buda çalışan için iyi bir yöntem miş bir nevi hazır kavurma gibiii

Bende yapsam iyi olur dün sulu köfte yapmıştım galeyana ununu biraz fazla kaçırmışım pek güzel olmadı :)

CAnım ben ara öğüne inananlardanım 2 öğün beslensem bile 3 öğün ara yaparım bazen 4 öğünde olur

OGULCUKLARIM kuzum tartı ne diyo.? Varmı güzel eksiler inş.
Pek tatmin edici değil yenam ama kahvaltıdan sonra tartılıyorum tam da bilmiyorum spor yaptın bu hafta 3 gün 2 mil keşli 10 15 dk da bölgesel yaptım sanki daha çok görürüm gibi geliyordu ama artik yarına bakıcaz
74FRIDA listeyi yapmaya calisicam ins verme durumuma gore karatayi tekrar dusunucem.
Zira peyniri dilimle saymak sinirimi bozuyor

1 dilim yazmis neyin dilimi be benim gozumun elimin dilimiyle sanmiyorum onunki ayni olsun
Kuzum geri.alma beyinde bitiyor yeme alışkanlığını değiştirmek lazım ben ara öğünler verdiğim kiloyu fazlasıyla aldım biliyorsun ona takılm
Önemli olan hangisine mutlu sin bence önemli olan bu çünkü 1ay sonra bitecek bi şey değil bu ve gerginlik bizi çok etkiliyor biliyorsun

Ara öğün de ne yiyeceksin. ?
2 saat sonra ham yaparsın aranı...

Kahve içiyorum hadi sen de kap fincanını gel.
Açlığını bastırır..

Çokta düşünme üzerin de daha fazla stres olursun . Hayirlisiyla bir şekil de üstesinden geleceksin artık biliyorum..
Binlerce insan nasıl beceriyo onların senden fazlamı uzuvları. .
Tuhaf bi benzetme oldu ama aklıma başka bişey gelmedi.Yiter artık bonus vallaha ben strese giriyorum.

Aa ne güzel çok sevindim.
Neresi.? mavisehirdeki evmi. ?

Günaydın canım
Bu sefer olacak ben inanıyorum çünkü en azından kışın yaptığın kaçamakları yapmıyorsun artık hatırlıyorum gece 12 de tavuk yedigini
Ikimiz çok zor kilo veriyoruz inşallah basari caz yılmak yok
Benimde vücudumda 50 kilo yağ var o yuzden sabah domatesle akşam salatalarima yağ dökmüyorum yemekleride susuz yiyorum..
Işte yürüyüş bende yapamıyorum iki gün hastanede sağa sola çok koşturdum dün yerimden kalkamadım buz kaliplari ile bugun iyiyim..

Siesta lardanmi tuttunuz

Benim de kafam karisti simdi ara ogun olmali mi olmamali mi eski dietisyen her ogunu 250 kalori seklinde ayarlanisti 6 ogun yiyordum. Ara ogun yemezsem yemekte mutlaka yiyordum. Ama televizyonda ara ogunsuz zayiflamak mumkun deniyor. Neye inanmali acaba

Buda çalışan için iyi bir yöntem miş bir nevi hazır kavurma gibiii

Bende yapsam iyi olur dün sulu köfte yapmıştım galeyana ununu biraz fazla kaçırmışım pek güzel olmadı :)
Pratik oluyor patatese koyuyorsun kiymali patates kabak patlican en kotu makarna veya yaglama manti yap mis hazor yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…