Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz YENA gece gece dürttürdün ya beni

Izmir'e direk ucak varmis
Ha bu kil @DelyDoly ye varmadan önce bi sana mi misafir olsam aceba
30 Eylül'de evde misin
Yoksam Tokat yollari tasli diycem bak oga göre

Tokat haa.. :)))

Ahh Mehtap demek çok kilo aldın. . Üzüldüm bak. ..
Yazık ediyorsun gençliğine. Bir daha bu yaşlarda olmayacaksın. .

Ya evet çıkarsiz,beklentisiz seviyoruz işte birbirimizi.naapak. .. senin yerin özel hep unutma..

Son düzenleme:
Yau kacta uyuyabildim sabah oluyodu ben yine Cumartesi sabahi yedi de börtleme modunda
Cami actim bi karsimdaki bay adonis komsum bi ben ayikiz sitede
Oglum sabah sabah kas sovun sirasi mi de get uyu hele
Bende bacak sova vurdurmiyim diye yorganin altindan cikmiyorum bakiyor namussuz caktirmadan

Iste bunlar hep açliktan
Haminiza günaydin

Gece benim oglanda uyumadi bide ruya gormus korktu falan yer degistirdik onun yerinde yattim listede yarim kaldi.

Tam uyudum sinekler kizi rahat birakmamis ona agliyodu ayy sersem bi geceydi yani daha once uyandim süt verdim elife baktim uyuyolar istemsizce bende yattim :) keske yatmasaydim kahvaltim gecikti.

Ben de uyuyamadim ne gıcık bi durum. Debelenip duruyorum uyuyayim diye zira gözlerim cayır cayır yanıyor uykusuzluktan. .

Haftaiçi kalkmak bilmem haftasonu hemen portler gozlerim anlamadim ben bu işten. .

Şöyle kahvaltıyi hazırlayan biri olsa ne iyi olurdu..

Otelde yaşamak istiyorum çok şey mi istiyorum elimden daha güzel Otel odaları var ömür boyu yaşayabiliim

Bu çocuklar çok alem yaa.. oğlumun apartmandan arkadaşı var.
Demin geldi nilüfer teyze barış gebilirmi oynamaya diye. Ben de henüz erken daha sonra oynarsiniz dedim. Hmmm tamam biz de zaten oteldeydik tatil de dün geldik. Ben de dinleneyim o zaman..

otel hayati zor hatunlar
consulting yapan arkadaslarimdan biliyorum
evdeki rahatlik yok
hic benlik degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…