Sanirim zuurt tesellisi bu da suan bir havuz başında meyve kokteyli mi içiyor olabilirdim ama gerçek evde pijamamla dizi seyrediyorum elimde de kola var hayaller ve gerçeklerMagazinD izliyorum.. :)
Ay herkes bodrum da iyi ki orda değiliz ne kalabalık. Ne kalabalık. .
Bu şarkı çok iyi ama yaaaa sen benim sevdiğim parçaları bulmak ve beni romantik yapmak zorunda mısın
Duş alıp dışarı çıkicam. . Çok isim var.
@74FRIDA ugramamis hiç.
Kendinize iyi davranın. . Seviyorum sizi..
AminSeni beğenmeyen sısko olsun.. :))
Ilk adimDiyetisyene geldim ben
Hımmm mevzu derinAl yazmalimi izleyip agladigimi okuyunca guleni döverim. Net.
Hımmm mevzu derin
Hahaha aynı şeyi dusunmusuzKız seni ne yapmaya spor listesi sonuçları açıklanırken neden dondurma yeme emojisi
bu olur bu
bu bile olur
dabu olur mu annem hiç ?
Doğranmış domates nasıl oluyor. Ben hiç koymadim merak ettimAnamm oku oku bitmedi yettim iyi hafta sonları kizceler çok yoruldum kafam bı dünya 30 kilo domates dogradim buzluga attım pertim ev işi çocuklar koca yemek vs de cabası
Tatilde otele giderim. Akraba ziyaretinde dinlenemezsinSize bişi sorayım kızlar akraba ziyaretine başka bı şehremi gitsem bu sıcakta ki orasida çok sicakmis yoksa tatile bir otelemi siz olsanız ne ederdiniz hadi bakalım size soru?
Sebze agırlıklı beslenmem gerekiyor bu ara öyle söyledi. 105.7 kilo olmuşum başladıgım yere dönmüşüm baya moralim bozuldu. Biraz psikolojim üzerine konuştuk. depresif halimi görünce kadıncağız inanamadı ben genelde sevgi pıtırcığı olarak gidiyordum yanına moralsiz filan görünce şaşırdı o da. Sanırım yardım almalıyım ciddi olarak.Bugünkü menu
Sabah
100 gr yufka ekmek
Domates salatalık biber
Maydanoz lu lor peynir
3 siyah zeytin
2 de Türk Kahvesi
4 de içim yanmisti 1 tane fıstıklı max 1 porsiyonluk çikolata Karnavalı
Saat 6 da 1 kutu kola 6 minik galeta ufak top şeklinde olanlardan 1 bardak ayran
Saat 8 için Şehriye çorbası yapıyorum.
Yediklerimde peynir ve ayran dışında hayvansal protein yok çorbaya nohut attım en azından bitkisel protein olsun diye. Yarın daha protein ağırlıklı beslenecegim benim damak tadima uygun protein seçeneği bulalıyim.
Bir an kendimi 40 kilo vermiş şekilde hayal ettim çok mutlu oldum hayalindeki bile.. heyecan yaptım kızlar bu 40 kilo gitmeli ben protein yemeliyim boş durmak la olmayacak. Ben de mi diyetisyen gitsem bu hafta kilo veremezsem ben de diyetisyen gideceğim .
David diyetisyen nasıl geçti neler önerdi değişik birseyler söyledi mi
Listen değişik aksami hafif vermiş ben de bu ara aksamlari sıcaktan zorlaniyorum yiyorum ve uyuyamiyorum. Cacık fikri çok hoşuma gitti hem de pratik. Ben de psikolojik destek veren bir diyetisyen arıyorum nöro terapi ne demek ona bakıyorum göksu kepçeli diye bir diyetisyen buldum internetten böyle bir eğitimi var acaba nedir merak ettimSebze agırlıklı beslenmem gerekiyor bu ara öyle söyledi. 105.7 kilo olmuşum başladıgım yere dönmüşüm baya moralim bozuldu. Biraz psikolojim üzerine konuştuk. depresif halimi görünce kadıncağız inanamadı ben genelde sevgi pıtırcığı olarak gidiyordum yanına moralsiz filan görünce şaşırdı o da. Sanırım yardım almalıyım ciddi olarak.
Her şeye en baştan daha sıkı başlayacagız.
Başlangıç motivasyon listesi adı altında bir liste yazdı çalışma saatlerime göre.
Sabah 7 uyanış: 1 sb. Light Süt/kefir/yoğurt/ ayran + 2 ceviz içi
09:00 kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir + 5 zeytin + salata
Veya
1 yumurta + 1 dilim peynir + 5 zeytin + salata (+ 1 dilim tost ekmeği)
12:30 öğle yemeği:
sebze/salata + 1 baget/ 80grlık light ton balığı/2 köfte kadar et/tavuk/balık(60gr)
15:00 ara: 1 porsiyon meyve ( 1 adet şeftali + 1 sb laktozsuz veya yağsız süt)
17:00 ara : 1 porsiyon meyve ( 4 kayısı + 1 sb light süt)
Akşam yemeği en geç 20:00
1. Seçenek:
6 yk. Sebze + 1 dilim esmer ekmek + 4 yk yogurt
2. Seçenek:
Soğuk çorba
4 yk yoğurdu su ile açıp ayran yap. İçine 4 yk. Nohut ilave et. İsteğe göre nane salatalık semizotu eklenebilir.
3. Seçenek
Cacık + yarım paket altınbaşak
4. Seçenek
4 yk. Yoğurt veya süte 2 yk yulaf ezmesi + 2 gün kurusu + 2 yk chia tohumu.
5. Seçenek
Bol yeşil salata
4 yk kinoa haşlama
1.5 sb ayran
Ben sabah uyanınca kahvaltı yapamıyorum otobüse anca yetişiyorum daha erkende uyanamıyorum o yüzden sabah ögünüme ilk önce ara sonra kahvaltı ile başladık.
Akşam 19:30 da evde oluyorum duş al filan anca 20:00 de yemek yiyebiliyorum. Bir sürü alternatif var deneyeceğim onları.
İşyerinde ev yemekleri yapan bir yer var oraya gidiyoruz genelde yemeğe. Diyetisyenim benden Bu yerdeki yemeklerin fotoğraflarını istedi. Porsiyon miktarlarına bakacakmış. Ordan seçim yapacagız galiba bir dahakine.
Son olarak spor.bir yere yazılmamın daha iyi olacagını söyledi. Ama eve yakın pek bir yer yok. Evdeki ekipmanları söyledim. Onlarla 1 saat spor yapmamı uygun buldu.
Liste böyle işte. Bakalım bu sefer nasıl olacak.
Uykusuzlugu bir de bana sorun.artk geceleri uyumak daha da zor.zaten surekli uyanyrm.neyse bugunumuze de şükür.sayılı günler...ins bebegimi kucağıma alınca herseyi unutacam.Ben de uyuyamadim ne gıcık bi durum. Debelenip duruyorum uyuyayim diye zira gözlerim cayır cayır yanıyor uykusuzluktan. .
Haftaiçi kalkmak bilmem haftasonu hemen portler gozlerim anlamadim ben bu işten. .
Şöyle kahvaltıyi hazırlayan biri olsa ne iyi olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?