- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Her girdiğimde foruma bakıyoru bildirimler var. tatlı kuşlar hep etiketlemiş anmış beni. Ne güzel seviyorsunuz siz öyle beni laaaynn ağladım ağlayacağım valla gözlerim doldu taşacak valla zor tutuyorum.
YENA ablaaaa tabiki Behzat Ç. Repliği :) hayatımın mottosu.. abla süper devam ediyorsun kilolar gidiyor maşallah çok sevindim listeyi görünce. :)
Bonus Ferman dinledim dahada duygusala bağladım şimdi bak.. müZik zevkini sevdiğim bonusum yirim seni..
Yaz listesi süper olmuş ya yılbaşıı listesi canlandı gözümde hey gidi günler!!
Bu arada kilo almışsam agzımı burnumu kıracağını söylemişsin sağa mı döneyim sola mı? Ne taraftan başlamak istersin :)
Amethyst_1 74FRIDA kozmetikler filan neler dönüyor orda he? neler aldınız hangi indirimi yakaladınız :)
@Ausencia doya doya bir sarılsam ya ben sana :) beni unutmayan gönlünü severim senin..
@DelyDoly ikiziiiimmmmm seni çok özledim ben geçmiş olsun ameliyattan haberim yoktu niye yok diye kızıyorum kendime şimdi. Çok ihmal ettim seni
simeranya7 simiiiiiii kız cadıııı agzını burnunu yirimmm şapşirik :)
@y.o.l.c.u yolcuuuummm seni çok özledimmkiii ya hepinizi çok özledim.
burayı çok özledim. Depresif ruh halindeyim ben yine yine yeniden. İş hayatım ne kadar yoğunsa aşk hayatım o kadaaaaaarrr boşş:) çalışmaktan aşık olamıyoruz :) iş hayatı berbat devam ediyor kendime düzenlemeler yapmaya çalışıyorum kendimi düşünmeye çalışıyorum ama günler haftalar hatta aylar nasıl çabucak geçiyor bilmiyorum. Anlamıyorum. düşünmem uzun sürüyor belkide bilemiyorum:)
kilo aldım.. baya aldım hemde daha önceden hiç olmadıgım bir kilodayım. Ayakta durmak eziyet artık benim için iyice. Çok yoruluyorum Merdiven çıkarken geberiyorum öncedense yoruluyordum ama bu sefer durum ciddi. Agrılar filan...
Beni hiç unutmuyorsunuz yaa ne diyim ben size. Bazen tahammül edemiyorum kendime kim ne etsin seni diye depresif hallere bürünüyorum. Ama böyle görünce ne bileyim mutlu oldum duygusal oldumm ayyyyy!!! Ne tatlı ne güzel insanlarsınız siz ya. Umut doldu içim. Seviyorum sizi çook çoook seviyorum. İyi ki varsınız. "İnsanlardan tiksiniyorum" diye delirirken sizin gibi güzel insanlar oldugunu hatırlıyorum. Hep mutlu olun emi :)
Amethyst_1 topraam gerçekten az Yemişsin . Hasta falan değilsin inş...
Sakın bu ara formdayken Buhran muhran gelmesin kabul etme. :) kiskisla ...
simeranya7 yeni gelismeler var hayatinda sanirim:) Hayirlisi olsun insallah,gönlünce olur umarim herbisey:)
Daha yazacaklarim vardi gecmise dair fakat hatirlayamadim bir türlü:)
Kahvalti hazirliyorum,hala canim hicbir sey yemek istemiyor,pek saskinim hic hissetmedigim duygular bunlar
Ac olan buyursun efenim
Kuzum benim hayatimda adrenalin bitmiyo kine
Diyorum ben hasta ve yasli bi gadinim diye
Cok üzerime geliyiler
Yalniz parayi vurunca iiiiiç birinizi tanimiyciigiim
faaaakirler sizi
Listeyi dusunmeyin siz guzular hedef listesi icin bana zaten lazim kilolar oncelik cuma listesi olur.
Cuma oglen yapmaya calisiyim aksama kalmadan yani ins.
Buraya yazarken bazen 40 takla modunda oluyorum.
YENA begenemedinmi la hamaratmis gibi cek ha böle çek
Diyetisyene geldim ben
Normal ev hayatı da zor ben bi oteli deneyim derim
otel hayati zor hatunlar
consulting yapan arkadaslarimdan biliyorum
evdeki rahatlik yok
hic benlik degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?