15 vermiştim bonusum. 90daydım kopmadan önce. Yapıştır kuzum hakettim yani. Kendimi dövebilsem döveceğim o derece. Diğer konu karışık ya. Genel olarak ruhsuzum.Davina gel bi yapistirayim sana
Ne demek 105 oldum20 kilo vermistin yanlismi hatirliyorum?
Diger konuda ne desem bilemedim yardim almak bazen iyi geliyor.
Listen değişik aksami hafif vermiş ben de bu ara aksamlari sıcaktan zorlaniyorum yiyorum ve uyuyamiyorum. Cacık fikri çok hoşuma gitti hem de pratik. Ben de psikolojik destek veren bir diyetisyen arıyorum nöro terapi ne demek ona bakıyorum göksu kepçeli diye bir diyetisyen buldum internetten böyle bir eğitimi var acaba nedir merak ettim
Aynı doktor değil beraber çalışma anlamında aynı klinik iki doktor birlikte diyetisyen çıkınca diğerine gitmeli. Iki doktor birlikte yürütmeli zayıflama surecini15 vermiştim bonusum. 90daydım kopmadan önce. Yapıştır kuzum hakettim yani. Kendimi dövebilsem döveceğim o derece. Diğer konu karışık ya. Genel olarak ruhsuzum.
Nöro terapi hakkında pek fikrim yok. Diyetisyenlerin profesyonel anlamda psikoloji desteği vermesi biraz zor ikisi ayrı bilim dalları.iki eğitimi alan varsa elbette olabilir. Benimki elinden geldiğince destek oluyor sadece.
Akşam geç yiyorum mümkün oldugunca hafif yiyeceğim. Cacık benimde hoşuma gitti çok severim hemde bu sıcaklarda çok güzel gidiyor.
Simi ne kadar çapkınsın ayolllSimi gecelere akmadan bi menu yazsin
Sabah: 3 yumurta bir dilim kiymali pide
Ögle: 150 gr balik 2 ekmekcik
Ara: 1 çokomel
Aksam: yarim kase corba
5 hurma iki dilim kavun
Su az ictim cay her zamanki gibi bir l
Gece ne icerim bilmiyorum
Bu ara konu komsu bilene beni birileriylen tanistirma moduna girdi ortam ayarliyorlar
Ne kaa kismetim acildi ne kaa
Aynı doktor değil beraber çalışma anlamında aynı klinik iki doktor birlikte diyetisyen çıkınca diğerine gitmeli. Iki doktor birlikte yürütmeli zayıflama surecini
Simi gecelere akmadan bi menu yazsin
Sabah: 3 yumurta bir dilim kiymali pide
Ögle: 150 gr balik 2 ekmekcik
Ara: 1 çokomel
Aksam: yarim kase corba
5 hurma iki dilim kavun
Su az ictim cay her zamanki gibi bir l
Gece ne icerim bilmiyorum
Bu ara konu komsu bilene beni birileriylen tanistirma moduna girdi ortam ayarliyorlar
Ne kaa kismetim acildi ne kaa
Simi ne kadar çapkınsın ayolll
Sordum ya geçen gün kızlara konserve dışında nasıl sakliyorsunuz kışlık domatesi diye yıkadım soydum dogradim yemeklere koyacağım kadar buzdolabı poşetlerine ayırdım her poşete 3 kepçe koydum ben sonrada derin dondurucu ya attimDoğranmış domates nasıl oluyor. Ben hiç koymadim merak ettim
Sordum ya geçen gün kızlara konserve dışında nasıl sakliyorsunuz kışlık domatesi diye yıkadım soydum dogradim yemeklere koyacağım kadar buzdolabı poşetlerine ayırdım her poşete 3 kepçe koydum ben sonrada derin dondurucu ya attim
Valla rondodan geçirdim rende gibi oldu hepsi annem babam köyde kaynatıp konserve yapmak yemedi bonuscumGulr gule kullan isilcim. Biz hep kaynatiyoruz iyi oluyoda makarnaya sevmiyorum kaynamis domatesi.
Bu sene bende dograyip rendeleyip koyucam ins.
Ayyy Allah korusun ya herşey bir anlık bak edepsize düğünde birini bicaklamakta nesi rezil oldu düğün ne densiz insanlar var ya cani sizede geçmiş olsun akşam akşamIyi geceler az once eve girdik,cunda adasına gezmege gitmiştik evimize dönerken bir genç düğün salonunun önünde bizim arabanın üzerine doğru koştu dur diyerek ben arabanın camlarını kapatmaya çalışıyorum,bizim kamyonetin arkasına attı kendini,abiii yürü öldürecekler beni diyor,düğün salonundan birsürü genç indi abi birini bıçakladı sakin gitme diyorlar birsuru genc cocugu bizim kamyonetten aldilar cocuklar ve ben tir tir titredik hala kalbim carpiyor...insanin basina ne zaman ne geleceği belli değil,ben silah atarlar çocuklarıma bize gelir diye çok korktum...
Teşekkürler ayrıca canimGulr gule kullan isilcim. Biz hep kaynatiyoruz iyi oluyoda makarnaya sevmiyorum kaynamis domatesi.
Bu sene bende dograyip rendeleyip koyucam ins.
Teşekkürler canım esimde diyor ilk yapıyorsun ya kesin bı marazat çıkar iki kilosunu yersek sukredicem diyor :)) densiz seni dedimIyi gunlerde yersiniz insallah isilcim...
Bende yapıyorum rondodan geçiriyorum kaynayıp kavanozlara harika oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?