Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Davina gel bi yapistirayim sana

Ne demek 105 oldum 20 kilo vermistin yanlismi hatirliyorum?

Diger konuda ne desem bilemedim yardim almak bazen iyi geliyor.
15 vermiştim bonusum. 90daydım kopmadan önce. Yapıştır kuzum hakettim yani. Kendimi dövebilsem döveceğim o derece. Diğer konu karışık ya. Genel olarak ruhsuzum.

Nöro terapi hakkında pek fikrim yok. Diyetisyenlerin profesyonel anlamda psikoloji desteği vermesi biraz zor ikisi ayrı bilim dalları.iki eğitimi alan varsa elbette olabilir. Benimki elinden geldiğince destek oluyor sadece.

Akşam geç yiyorum mümkün oldugunca hafif yiyeceğim. Cacık benimde hoşuma gitti çok severim hemde bu sıcaklarda çok güzel gidiyor.

Aynı doktor değil beraber çalışma anlamında aynı klinik iki doktor birlikte diyetisyen çıkınca diğerine gitmeli. Iki doktor birlikte yürütmeli zayıflama surecini

Simi gecelere akmadan bi menu yazsin

Sabah: 3 yumurta bir dilim kiymali pide

Ögle: 150 gr balik 2 ekmekcik

Ara: 1 çokomel

Aksam: yarim kase corba
5 hurma iki dilim kavun

Su az ictim cay her zamanki gibi bir l

Gece ne icerim bilmiyorum
Bu ara konu komsu bilene beni birileriylen tanistirma moduna girdi ortam ayarliyorlar
Ne kaa kismetim acildi ne kaa

Simi ne kadar çapkınsın ayolll

Aynı doktor değil beraber çalışma anlamında aynı klinik iki doktor birlikte diyetisyen çıkınca diğerine gitmeli. Iki doktor birlikte yürütmeli zayıflama surecini

Anladım canım öyle düşünmemiştim. Denk gelirsin umarım öyle bir yere.

İstemeye gelsinler öyle olmaz :)))

Sabah kalktık betüle kahvaltı yaptırdım. sonra hemen çıktık yeğenlerimi almaya gittik.. gelince çocuklara yemek hazırladım. betül sürekli ağlama modundaydı, hiç susmadı bugün. gerçi 2 gündür böyle. yemek yedir topla yıka, akşam yemeği yap derken dışarı çıkmaya karar verdik. gelince yerim dedim, eve daha yeni geldik. şimdi de geç oldu artık yiyemem...

Sabah 10:00
1 kk suzme peynir
4 kasik soganli yumurta
2 dilim tam bugday
Domates, biber, 3 ceviz

12:30
1 hurma,1 gunkurusu, 1/2 c.b leblebi, cay, yesil cay

Öglen 15:00
1 tabak yesil mercimek
6 kasik dunden kalan patlican yemegi
3 bardak yesil cay

17:00
Avuc ici beyaz leblebi

Akşam 19:00
1 kase koyu soguk çorba
9 kaşik taze fasulye
2 dilim tam bugday

21:00
1 fincan tarcinli süt

22:00
Yaprak galete 1 tane( listede boyle bisey yoktu kacamağa giriyor malesef)

Su 1,5 litre, 500 ml yesil cay

Spor yok

Doğranmış domates nasıl oluyor. Ben hiç koymadim merak ettim
Sordum ya geçen gün kızlara konserve dışında nasıl sakliyorsunuz kışlık domatesi diye yıkadım soydum dogradim yemeklere koyacağım kadar buzdolabı poşetlerine ayırdım her poşete 3 kepçe koydum ben sonrada derin dondurucu ya attim

Gulr gule kullan isilcim. Biz hep kaynatiyoruz iyi oluyoda makarnaya sevmiyorum kaynamis domatesi.
Bu sene bende dograyip rendeleyip koyucam ins.

Iyi geceler az once eve girdik,cunda adasına gezmege gitmiştik evimize dönerken bir genç düğün salonunun önünde bizim arabanın üzerine doğru koştu dur diyerek ben arabanın camlarını kapatmaya çalışıyorum,bizim kamyonetin arkasına attı kendini,abiii yürü öldürecekler beni diyor,düğün salonundan birsürü genç indi abi birini bıçakladı sakin gitme diyorlar birsuru genc cocugu bizim kamyonetten aldilar cocuklar ve ben tir tir titredik hala kalbim carpiyor...insanin basina ne zaman ne geleceği belli değil,ben silah atarlar çocuklarıma bize gelir diye çok korktum...

Annemi aradım bugün sizede domates alıp dondurucunuza bütün olarak atayimmi dedim bayıldı haftayada ona alırım 30 kilo yıkar 5 erli posetlerim atarım dograyamam onuda dondurucun boşmu dedim evet fişini tak dedi o kadar boş yani bende fazlaliklarimi koyarım dedim doldur dedi :))

Ayyy Allah korusun ya herşey bir anlık bak edepsize düğünde birini bicaklamakta nesi rezil oldu düğün ne densiz insanlar var ya cani sizede geçmiş olsun akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…