- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
ayyy yıyemıyorum kuzumyaa leptın gıder dıye zaten gramlaverıyorum etkılermıkı dıye belkı bukadar kasmasam daha rahat verıcem ama bende irade sıfır işte bi ağzım deydimi arkasını alamıyorum ben de caya alışamadım mecburiyetten içiyorum 1 bardakBitter yiyebilirsin kuzuuumm,ölcüsüne dikkat edilirse sorun yok bence..
Kahveyi ben sekersiz icmeye alisamadim bir türlücayi sekersiz icerim ama :)
yok simim oda ayrı bu dediği depo olmasını engellıyormus bilemedimL-Carnitin olmasin o dediginiz?
Ben kullaniyorum spor öncesi
Bir saat önceden almak gerekiyor alinca spor yapmak sart ve spordan sonra da iki saat icinde bir tane alinca gece boyu yag yakimini hizlandiriyor
öyle kuzum da ne bıleyım bıraz hızlansın ıstıyorum artık yerımde sayıyormuşum gıbı geliyor aslında paketlı urun kullanmamak en buyuk kural dedıgın gıbı karatayda maşallah ablan ne güzel düzen otutturmus inşallah bizde bi düzen oturtalım artık
Guzum bak simdi sen karatayi iyice benimsedin uyguluyorsun.
Hoca ilaca katki maddesine karsi sende biliyosun.
Iki kare bittere bile boyle direnen hic kacamak yapmayan birisin.
Onu nasil kullanicaksin?
Once duzenli spor yapalim iyice alisalim gerisi sonra.
Ablam 1,5 sene duzenli yapti.
Sonra artik hareketleri hissetmiyorum diyodu agirlik aldi onun icin.
Yani herseyin bir zamani var.
Aynen yenam bende onu fark ettım yasıda benden genç allahım onada bızede sıfamızı bulmayı nasıp etsın ama sevındım doğru yoldayım demekkı dedım kendı kendımeHoşgeldin. .
Karatay dukan yapanlar daha ince görünüyor hayriyecim. ..
Benim de 4 ay da 18 cm incelmis belim.
Tamamen karbonhidratsiz beslenmeye bağlıyorum. .
Diğer dediğini spor yapmadan önce almak gerekiyor bayan muyendiz siminin dediği gibi :)
Bana doktor yazmıştı ama ben kullanmadım :)
Ben köcek oynamasina hastayim
ayyy yıyemıyorum kuzumyaa leptın gıder dıye zaten gramlaverıyorum etkılermıkı dıye belkı bukadar kasmasam daha rahat verıcem ama bende irade sıfır işte bi ağzım deydimi arkasını alamıyorum ben de caya alışamadım mecburiyetten içiyorum 1 bardak
yok simim oda ayrı bu dediği depo olmasını engellıyormus bilemedim
öyle kuzum da ne bıleyım bıraz hızlansın ıstıyorum artık yerımde sayıyormuşum gıbı geliyor aslında paketlı urun kullanmamak en buyuk kural dedıgın gıbı karatayda maşallah ablan ne güzel düzen otutturmus inşallah bizde bi düzen oturtalım artık
Aynen yenam bende onu fark ettım yasıda benden genç allahım onada bızede sıfamızı bulmayı nasıp etsın ama sevındım doğru yoldayım demekkı dedım kendı kendıme
18 santım nedemek yenam kac beden ıncelmıs oluyorusun maşallah merak edıyorum son halını
benım dınledıgım hocada öcü gibi kaçıyor kadınlar bundan ama hıc zararı yok spor la ısı kolaylaştırmak ıcın dıyordu ama bonusumun dedıgı gıı karatayda cok karsı bunlar bılemedım
maşallah yenam maşallahHayrisim 56 beden giyiyordum. Artık 46 oluyor. . Ama tam bedenimi bilmiyorum. ..
Üste beden 4xl -5xl alıyordum L aldım oldu .
Sadece kollarımı kastı biraz.. Yapı olarak zaten kollarım ve bacaklarım daha kalın..
kuzu evde benimde işim çok ayıptır söylemesi dün dana gibi yattım hatda camış desek daha doğru olur herhalde:) Allah seni inandırsın bir nem var sucuk gibiyiz nefes almaya parmağımızı kımıldatmaya halimiz yok oturduğumuz yerde şakır şakır sular döküyoruz ki sizin orada öyledir bu hafta hep böyle geçicek gibii ....Hayrisim 56 beden giyiyordum. Artık 46 oluyor. . Ama tam bedenimi bilmiyorum. ..
Üste beden 4xl -5xl alıyordum L aldım oldu .
Sadece kollarımı kastı biraz.. Yapı olarak zaten kollarım ve bacaklarım daha kalın..
hayırlısıyla görürsün canım sağlıkla inşalaa 46 bedeni giyip şu an içine sığmakta zorluk çeken biri olarak söylüyorummaşallah yenam maşallahinşallah tez zaman da 38 lerıde gorucen ah bende bi 46 yı görsem fazlabı beklentım yok
inşallah ya tez vakıtte ben nerde 1 saat yapayım canım 30 dk leslı yapıyorum ondan da sıkıldım 15 dk falan da bölgesel oda hergun degıl sanırım once sporu otuturmam lazım bonusun dedıgı gıbı cok erken benım ıcınhayırlısıyla görürsün canım sağlıkla inşalaa 46 bedeni giyip şu an içine sığmakta zorluk çeken biri olarak söylüyorum
hayriş siminin söylediği yağ yakıcı iyi oğlum ondan kullanıyordu bana spor yaptığım zamanlar anne kullan diyordu kullanmadım hiç
doktorlarda en az bir saat spor yapanlara tavsiye ediyor biliyorum zaten yenanın dr. da tavsiye etmiş
YAVRUCUM ÇABALIYACAM BAKALIM ŞU EVDEKİ BENİ SIKKAN 46 LAR RAHAT olsun başka bişey istemem veremedim bir yaaa çok yiyorum ondan kesininşallah ya tez vakıtte ben nerde 1 saat yapayım canım 30 dk leslı yapıyorum ondan da sıkıldım 15 dk falan da bölgesel oda hergun degıl sanırım once sporu otuturmam lazım bonusun dedıgı gıbı cok erken benım ıcın
sen bayarama kadar tekrar ınersın ınsallah 46 belkı 44 de
olur olur ne kılolar verdın sen ve korudun benımgıbı verıp fazla fazla almadınya 3 4 kılo nekı onları atardahada assaya dusersın proteın gunlerıde sende cok ıse yaarıyordu sankı oylee bırseymı yapsan acaba bı kac gunYAVRUCUM ÇABALIYACAM BAKALIM ŞU EVDEKİ BENİ SIKKAN 46 LAR RAHAT olsun başka bişey istemem veremedim bir yaaa çok yiyorum ondan kesin
Ya tabi kiloyla görüntü aynı olmayabiliyor kimi insanın eti sıkı olur boyda çok onemlidir benimle aynı kiloda bir arkadaşıma m elbise olmadı ben aldım o alamadı göğüsleri aşırı büyük misalkızlarrrr ıstegramda bır spr hocasını takıp ediyorum cla dıye bısey anlatmıs yag yakımını hızlandırıyormuş varmı kullanan yagı depolamadan atıyormuş vücuttan
cumartesı gunu esımın teyzesının kızıyla berebardık benden 4 kıllo zayıf aynı boydayız ama ben ondan 20 kılo az gıbı duruyorum ozellıkle aynanın karsısında bakıtım kıloya fazla takılmamakmı lazım anam kafam karıştı
Ben çok içtim zayıflama hapları içinde L-carnitin vardı 5 verip 10 aldırıyor amaL-Carnitin olmasin o dediginiz?
Ben kullaniyorum spor öncesi
Bir saat önceden almak gerekiyor alinca spor yapmak sart ve spordan sonra da iki saat icinde bir tane alinca gece boyu yag yakimini hizlandiriyor
Fanların kafa bı dünyaBayılıyorum Şevket hoca ve fanlarına. .
Hele bıyıkleri nasıl. ?
Klima açtık salonda herkes bı koltukta uyuyor bende size bakim dedimDünden baslayan bugün de devam eden baş ağrım var. Şiddetli değil ama rahatsız ediyor .. böyle keyifsizim sanki..
Hava yine çok sıcak.
Ev de çok isim var..
Ayy pek negatifim özetle. . :)
Bende bu hafta güneydoğu yapicaktim 2 hafta gözüm kesmiyor çok sıcakmis burası 32 derece orası 43 zira vazgecicemkuzu evde benimde işim çok ayıptır söylemesi dün dana gibi yattım hatda camış desek daha doğru olur herhalde:) Allah seni inandırsın bir nem var sucuk gibiyiz nefes almaya parmağımızı kımıldatmaya halimiz yok oturduğumuz yerde şakır şakır sular döküyoruz ki sizin orada öyledir bu hafta hep böyle geçicek gibii ....
o değilde ben ne merak ettim sen bu sıcaklarda bir güneydoğu yapıcan herhalde bacım iyice düşündün müü ne zaman gidicen ne zaman dönücen artı birde tatil var herhalde onuda yaz heleee meraktayım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?