Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayrisim nasılsın gitmiyor gene kilolar karataycilar olarak ne etsek düşünüp durum
gitmeyor gıtmeyor sastım ne yapsam bugun dolunayda bı gecsın ondanmı etkılenıyoz bakalım cumaya goruruz eksı ınsallah dun sadece yoğurtlu semız otu yedım grupta gormustum ama bugun tartılmadım verdımmı bılmıyorum

sen gecen hafta nekadar güzel verdın cumayada gorurusun eksı ınsallah umutluyum senden

Hiç kaçamak yapmamıştım ondan birde spor yapmıştım şuan ikisinide yapmıyorum malesef bol kaçamak no spor oldu

Hiç kaçamak yapmamıştım ondan birde spor yapmıştım şuan ikisinide yapmıyorum malesef bol kaçamak no spor oldu
eee ben hıc kaçamak yapmıyorum bende vermiyorum kuzum
sen neden kaçamak yapıyorsun bakayım yapmayınca neguzel kılolar verıyorsun cumaya cok toparlarsın

Ben çok içtim zayıflama hapları içinde L-carnitin vardı 5 verip 10 aldırıyor ama

L-Carnitin kilo aldirmaz zaten kirmizi etin icinde var ilac degil besin takviyesi
mitakondrilerdeki enerji gecisini hizlandirarak yag yaktiriyo
çok bilmis simiden inciler..
hörmetler..

Seni meraklı :) yirim.
Valla kuzum gidicem buharlaşmam inşallah. . :)
Dönüşte tatil yapıcaz Antalya düşünüyoruz ama henüz karar vermedik. Eşim sen yokken ben ayarlarım diyo..

L-Carnitin kilo aldirmaz zaten kirmizi etin icinde var ilac degil besin takviyesi
mitakondrilerdeki enerji gecisini hizlandirarak yag yaktiriyo
çok bilmis simiden inciler..
hörmetler..

Çok bilmiş'in sözlük anlamı ukalamiydi.

Bir de az miktar da yoğurtta var sanırım o zimbirtidan ..

Son düzenleme:
Bonus aynen canimmm..ozellikle sen iki küçük çocuk bir büyük...bak şimdi uyuyakaldi uyandirsammi uyandirmasammi kararsızım bilsemki sabaha kadar uyuyacak uyandirmiycam ya diyorum 11 de kalkarsa gece uyumaz..
Hadi ışıl başla artık canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…