gitmeyor gıtmeyor sastım ne yapsam bugun dolunayda bı gecsın ondanmı etkılenıyoz bakalım cumaya goruruz eksı ınsallah dun sadece yoğurtlu semız otu yedım grupta gormustum ama bugun tartılmadım verdımmı bılmıyorumHayrisim nasılsın gitmiyor gene kilolar karataycilar olarak ne etsek düşünüp durum
Hiç kaçamak yapmamıştım ondan birde spor yapmıştım şuan ikisinide yapmıyorum malesef bol kaçamak no spor oldugitmeyor gıtmeyor sastım ne yapsam bugun dolunayda bı gecsın ondanmı etkılenıyoz bakalım cumaya goruruz eksı ınsallah dun sadece yoğurtlu semız otu yedım grupta gormustum ama bugun tartılmadım verdımmı bılmıyorum
sen gecen hafta nekadar güzel verdın cumayada gorurusun eksı ınsallah umutluyum senden
eee ben hıc kaçamak yapmıyorum bende vermiyorum kuzumHiç kaçamak yapmamıştım ondan birde spor yapmıştım şuan ikisinide yapmıyorum malesef bol kaçamak no spor oldu
Ben çok içtim zayıflama hapları içinde L-carnitin vardı 5 verip 10 aldırıyor ama
Hapı bırakınca demek istemiştimL-Carnitin kilo aldirmaz zaten kirmizi etin icinde var ilac degil besin takviyesi
mitakondrilerdeki enerji gecisini hizlandirarak yag yaktiriyo
çok bilmis simiden inciler..
hörmetler..
Herkes evde ondan valla habire ıvır zıvır abur cubur dondurma cips havada uçuşuyoreee ben hıc kaçamak yapmıyorum bende vermiyorum kuzum
sen neden kaçamak yapıyorsun bakayımyapmayınca neguzel kılolar verıyorsun cumaya cok toparlarsın
hele onlardan hep olucak zaman akıp geçıyo haberın olaHerkes evde ondan valla habire ıvır zıvır abur cubur dondurma cips havada uçuşuyor
Okula baslasalar biterde işte düzen yok şuan ful time ev eşim yüksek yapıyor evde büyük kız ikiye geçti evde minik zaten hep evde :))hele onlardan hep olucak zaman akıp geçıyo haberın ola
dıkkaat et alma barı kuzu neyse okulada az kaldıOkula baslasalar biterde işte düzen yok şuan ful time ev eşim yüksek yapıyor evde büyük kız ikiye geçti evde minik zaten hep evde :))
kuzu evde benimde işim çok ayıptır söylemesi dün dana gibi yattım hatda camış desek daha doğru olur herhalde:) Allah seni inandırsın bir nem var sucuk gibiyiz nefes almaya parmağımızı kımıldatmaya halimiz yok oturduğumuz yerde şakır şakır sular döküyoruz ki sizin orada öyledir bu hafta hep böyle geçicek gibii ....
o değilde ben ne merak ettim sen bu sıcaklarda bir güneydoğu yapıcan herhalde bacım iyice düşündün müü ne zaman gidicen ne zaman dönücen artı birde tatil var herhalde onuda yaz heleee meraktayım :))))
L-Carnitin kilo aldirmaz zaten kirmizi etin icinde var ilac degil besin takviyesi
hörmetler..
Nasıl birsey internette sadece vücut yapanlara önermisBen çok içtim zayıflama hapları içinde L-carnitin vardı 5 verip 10 aldırıyor ama
Merakim arttı şimdi ben de kullansam mi ise yarar miL-Carnitin kilo aldirmaz zaten kirmizi etin icinde var ilac degil besin takviyesi
hörmetler..
Davina kuzum hos geldın yenı başlangıçlarla gelmişsin hayır getırsın ınsallah
Onu kullanınca sağlam spor yapman lazım yoksa bir işe yaramıyorMerakim arttı şimdi ben de kullansam mi ise yarar mi
Bonus aynen canimmm..ozellikle sen iki küçük çocuk bir büyük...bak şimdi uyuyakaldi uyandirsammi uyandirmasammi kararsızım bilsemki sabaha kadar uyuyacak uyandirmiycam ya diyorum 11 de kalkarsa gece uyumaz..TizISILDURU buraya gele
Kizimmm oyle bir bahane yok artik ben napim derin napsin herkeste gucuk cocuk var gibi
Gecen hafta 2 kilo vermistin niye boyle yaptin?
Tamam bir ogun kacamak oldu anladim niye devam ettiriyosun20 kiloyu boylemi verdin?
Evde canini sıkan durumlarmı var? Baska seyler falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?