Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar kızlar,

Bugün pazartesi sendromunun dibine vurdum. İş arkadaşımla kavga ettim kesintisiz 2 saat agladım sanırım. Gıcık durumlar..

Diyet iyi gibiydi biraz eksiklerim var ara yapamadım yoğunluktan.

Sabah
Yogurt + fındık

Kahvaltı
2 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık

Ögle
Tavuk
Börülce zeytinyağlı

Arada 1 bardak limonata kaçamağı oldu.

Akşam
Köfte
Az pilav
Ayran

Su az içtim çok susamama rağmen :/
Spor iett kalabalığı :) bence bir spor sayılmalı bu yollar.

Cok erken degil gece uykusuna gecmesi lazim artik. 11 de uyaninca uyumazmi daha

Bugün yediklerim;
Sabah
Ikı dilim uno chiali ekm
Iki kk peynir 3,4top peynir
Dom.salt.
Bir yumurta
4 siyah zeytin
Çay
Ara
Bir şeftali
Öğle
6 kaşik yogurtlu semizotu
Ara
Sade türk kahvesi
4 kaşık irmik helvası(kaçamak arkadaşa gitmiştim benim için yapmış yemesem olmaz)
Çay
Ara
Ikı incir
Akşam
5 kaşık semizotu
Cacık

Heee anladım ne zaman gidicen uçakla mı oralardanda yaz merak ederiz Antalya sıcak değilmi yaa gerçi odalar klimalı hadi gönlünüzce olur inşallah ...

Bende neler yedim yazayım

Kahvaltı : biraz peynir ,7 zeytin
Domates salatalık bir haşlanmış yumurta üç dilim kızarmış ekmek

Ara : 1 dilim karpuz 3 dilim kavun

Ara: bir avuç beyaz leblebi

Saat beş gibi : bir kase yoğurt 3 dilim peynir
3 dilim kızarmış ekmek

Gün içinde Türk kahvesi içmiştim ama tüm gün canım neskafe çekmişti şimdi balkonda kahve içiyorum başımda ağrıyordu biraz hafiften iyi gelir

Sonuç olarak hele şükür bugün az yiyebildim devamı gelicek.

Günün özeti

2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
8 zeytin
Birer domates, salatalık, biber
1 tatlı kaşığı nutella

1 küçük kutu ton balığı
3 dolu kaşık köz patlıcan
Birer domates, salatalık, yeşil ve kapya biber

1 kupa limonlu yeşil çay

2.5 lt su..

Tatilden sonra tam adapte olamadım, ama yavaş yavaş toparlıyorum inşallah..

Evine döndünmü sen canım tatilde ne iyi götürdün ben kötü listeni görmedim doğrusu :)

Yavrim helvayi anladim ekmegin yerine koyarizda sonra o inciri niye yedin :))

Kuru meyve yiyceksek kuru kayisu tercih etmeliymisiz incir hurma kalori deposu ve cok sekerli bizim icin.

Ha gunde tek ogun meyve yiyene bisey yapmazda bizim 3 ogun meyvemiz var

Evine döndünmü sen canım tatilde ne iyi götürdün ben kötü listeni görmedim doğrusu :)
Ya benim tatil pek tatil gibi değildi. Görümcemin düğünü için gitmiştik. kısa bi kaç gündü, menü paylaşmadım o zaman.. aslında artıyım geçen cumaya göre..

Eeee iş arkadaşınla tatlıya bağladınız mı ? Merak ettim yarın ne olucak mevzu nekiii

Canım masa başı çalışıyorsan masanda sürekli su olsun ben öyle yapıyorum da bağzen sunum filan oluyor dışarda bir iki saat geçiriyoruz o zaman susuz kalıyorum yada bölgede ev ararken o zamanda karşıma kim çıkarsa su istiyorum site görevlileri filan hepsinin soğuk suyu var ....

Sıkıcı bir güne nazaran iyi bir beslenme programı olmuş bence kafana takma işini en iyi şekilde yapmaya çalış buda çalışma arkadaşına kapak olur umursama senden kıymetli değil yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…