Hoşbulduk abla. İnşallah hayırlı olur bakalım
Teşekkürler asumancim...Geçmiş olsun derincim
Çok güzel canım çok beğendim
Alışkanlık yaa napayım :)) kaç yaşındasınızki bilmiyorumkiii gelişine abla diyorum ben :)Hayriyeye abla deme ikinizide yolarimhayriye benimle yaşıt len
Bonus aynen canimmm..ozellikle sen iki küçük çocuk bir büyük...bak şimdi uyuyakaldi uyandirsammi uyandirmasammi kararsızım bilsemki sabaha kadar uyuyacak uyandirmiycam ya diyorum 11 de kalkarsa gece uyumaz..
Hadi ışıl başla artık canım...
Heee anladım ne zaman gidicen uçakla mı oralardanda yaz merak ederiz Antalya sıcak değilmi yaa gerçi odalar klimalı hadi gönlünüzce olur inşallah ...Seni meraklı :) yirim.
Valla kuzum gidicem buharlaşmam inşallah. . :)
Dönüşte tatil yapıcaz Antalya düşünüyoruz ama henüz karar vermedik. Eşim sen yokken ben ayarlarım diyo..
Çok bilmiş'in sözlük anlamı ukalamiydi.
Bir de az miktar da yoğurtta var sanırım o zimbirtidan ..
Bende uyandirmamaya karar verdim,sans ima artık uyanırsa eğer gece 3ü bulur uyumasiCok erken degil gece uykusuna gecmesi lazim artik. 11 de uyaninca uyumazmi daha
Canim artık seyrek uğruyorsun nüçün. ? :)
Evine döndünmü sen canım tatilde ne iyi götürdün ben kötü listeni görmedim doğrusu :)Günün özeti
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
8 zeytin
Birer domates, salatalık, biber
1 tatlı kaşığı nutella
1 küçük kutu ton balığı
3 dolu kaşık köz patlıcan
Birer domates, salatalık, yeşil ve kapya biber
1 kupa limonlu yeşil çay
2.5 lt su..
Tatilden sonra tam adapte olamadım, ama yavaş yavaş toparlıyorum inşallah..
Alışkanlık yaa napayım :)) kaç yaşındasınızki bilmiyorumkiii gelişine abla diyorum ben :)
Bugün yediklerim;
Sabah
Ikı dilim uno chiali ekm
Iki kk peynir 3,4top peynir
Dom.salt.
Bir yumurta
4 siyah zeytin
Çay
Ara
Bir şeftali
Öğle
6 kaşik yogurtlu semizotu
Ara
Sade türk kahvesi
4 kaşık irmik helvası(kaçamak arkadaşa gitmiştim benim için yapmış yemesem olmaz)
Çay
Ara
Ikı incir
Akşam
5 kaşık semizotu
Cacık
Ya benim tatil pek tatil gibi değildi. Görümcemin düğünü için gitmiştik. kısa bi kaç gündü, menü paylaşmadım o zaman.. aslında artıyım geçen cumaya göre..Evine döndünmü sen canım tatilde ne iyi götürdün ben kötü listeni görmedim doğrusu :)
Eeee iş arkadaşınla tatlıya bağladınız mı ? Merak ettim yarın ne olucak mevzu nekiiiSelamlar kızlar,
Bugün pazartesi sendromunun dibine vurdum. İş arkadaşımla kavga ettim kesintisiz 2 saat agladım sanırım. Gıcık durumlar..
Diyet iyi gibiydi biraz eksiklerim var ara yapamadım yoğunluktan.
Sabah
Yogurt + fındık
Kahvaltı
2 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Ögle
Tavuk
Börülce zeytinyağlı
Arada 1 bardak limonata kaçamağı oldu.
Akşam
Köfte
Az pilav
Ayran
Su az içtim çok susamama rağmen :/
Spor iett kalabalığı :) bence bir spor sayılmalı bu yollar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?