Davina bahsettiğin bakım şeysini bana watsaptan atarmısın bide kullanım şeklini unutuyorum ben...aferin beslenme oturuyor..
Bende çok hap içtim bı gün taşikardiyle zor hastaneye yetiştim aman ha sakın icmeyin bizim bir tanıdık gen kızda bu haplardan öldü malesefHayırlı akşamlar mısafırlerım vardı yeni gıttiler bende bı size bakayım dedim dun burda bı abla vefaat etti 45 yasındaymıs zayıflama hapı kullanıyormuş çok üzüldüm bende çok yaptım zamanında o yalnışları simdi kim bana su hap bu cay dese sakın diyorum sakın kullanmayın
asumanzeynep asım hayırlı olsun Rabbim kızının yolunu da bahtınıda acık etsin inşallah
Iyi aksamlar
Ham ettiklerim:)
Sabah
1 domates,1 biber,1 yumurta'dan menemen:)
Kuzu kulagi
biraz kaju
tulum peyniri
salatalik
1 cay bardagi süt
Aksam
Brokoli köftesi
Cacik
Aralarda
Cay+kahve+yesil cay..
Ben 3 gun kullanmistim dunyanin en mutlu insani olmustum hic istahim yoktu canim hicbirsey istemiyordu ama sonra korkup biraktim. Hep oyle hissetsem harika olacak diet menu hic dert olmuyordu cunku canin hicbirsey cekmiyordu. Ama oldurucu yani var malesef bu kiloya bir cozum bulamadilar gittiBende çok hap içtim bı gün taşikardiyle zor hastaneye yetiştim aman ha sakın icmeyin bizim bir tanıdık gen kızda bu haplardan öldü malesef
Gunaydin ben bugun harikayimGünaydın kızlar nasılsınız
Amin canım inşallahSimiii ne oldu canim yine yaacok gecmis olsun..
Ben de pek cok severim sila'yi:)
Kuzuuuu iki kayisi'yi robattan gecirip yüzüne sürüyorsun,yarim saat bekledikten sonra masaj yaparak yikiyorsun hepsi bu:)
Benim cildime cok iyi geldi gercekten,hala yumsacik:)
Elifim sen baya az yiyorsun canim ya,aksam ögünlerin cok az gercekten..
Hayirli olsun ablacim,mezun oldugu günlerin sevincinide yasayin insallah.
Gecmis olsun gözümm,gecici bir sorundur insallah.
Teşekkürler derincim darısı senin prenseslereasumanzeynep hayırlı olsun canım..
Günaydın herkese..
sütümü içtim cevizimi yedim yine yollarda çilekeş ben.
Bugün yeni eleman başlayacak yanıma. İnşallah kaçmaz :)
Hay Allah.. Üşütmüş olabilirmisin.? bonus da öyleymiş dünden beri..Gece boyu kivrandim
Uyuyamadim da
Fizyoterapistim belimden dolayi olabilecegini söyledi
Hepinize günaydin
Bende çok hap içtim bı gün taşikardiyle zor hastaneye yetiştim aman ha sakın icmeyin bizim bir tanıdık gen kızda bu haplardan öldü malesef
Gunaydin ben bugun harikayim
95,7 yi gördüm
inanamiyorum..
En son üc yil önce bu kilodaydim
düğün resmimi atıcan :)))asu sana bi resim atıcam wat tan daha sonra. :)
Bizim şirketin hakkari ayağı var aynı zaman da. İşte ortaklardan birinin düğünü oldu da gelinde ki takıları görseniz.Dudağım uçukladı yeminlen..
İş yerin de konumuz''bedavaya gitik abii.'' :) Kız 17 yaşın da ve barbie bebek gibi. sarışın yeşil gözlü.. Bakalım bi kaç sene sonra nasıl görünecek.Allah mesut etsin inşş.
düğün resmimi atıcan :)))
Allah mesut etsin gelinciği belli olmaz bağzen çokta kıymet bilirler tabii yaşı daha küçükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?