Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende çok hap içtim bı gün taşikardiyle zor hastaneye yetiştim aman ha sakın icmeyin bizim bir tanıdık gen kızda bu haplardan öldü malesef

Bende çok hap içtim bı gün taşikardiyle zor hastaneye yetiştim aman ha sakın icmeyin bizim bir tanıdık gen kızda bu haplardan öldü malesef
Ben 3 gun kullanmistim dunyanin en mutlu insani olmustum hic istahim yoktu canim hicbirsey istemiyordu ama sonra korkup biraktim. Hep oyle hissetsem harika olacak diet menu hic dert olmuyordu cunku canin hicbirsey cekmiyordu. Ama oldurucu yani var malesef bu kiloya bir cozum bulamadilar gitti

Amin canım inşallah
Teşekkürler derincim darısı senin prenseslere

Günaydın herkese..
sütümü içtim cevizimi yedim yine yollarda çilekeş ben.
Bugün yeni eleman başlayacak yanıma. İnşallah kaçmaz :)

Ahhh çilekeş davınam :)

Gece boyu kivrandim
Uyuyamadim da
Fizyoterapistim belimden dolayi olabilecegini söyledi

Hepinize günaydin
Hay Allah.. Üşütmüş olabilirmisin.? bonus da öyleymiş dünden beri..
Sen de iki sevinmeye gelmiyon simi. Hemen bozuyon büyüyü..

Ben de almıştım 2-3 kez ama korkudan kullanmadım... Sonra ege üni.obesite bölümüne gitmiştim orda heyet raporuyla reductil vermişlerdi onu da bir kaç gün kullanıp bıraktım... Kalbim ağzım da atıyordu nerdeyse...
Daha sonra zenicall vardı ne yersen ye anın da tuvalete.. pis bişey özetle...
Ay simdi düşündüm de.. neler denemişim yav.. Bu işin kimyasal kısmı.. bir de söz de diyet adın da şok olanlardan 3 gün aç kalıp 5 kilo veriyodum sonra 10 kilo alıyordum... ne akılsızmışım .

Gunaydin ben bugun harikayim

heyyoooo..

95,7 yi gördüm
inanamiyorum..

En son üc yil önce bu kilodaydim

asu sana bi resim atıcam wat tan daha sonra. :)

Bizim şirketin hakkari ayağı var aynı zaman da. İşte ortaklardan birinin düğünü oldu da gelinde ki takıları görseniz. Dudağım uçukladı yeminlen..
İş yerin de konumuz''bedavaya gitik abii.'' :) Kız 17 yaşın da ve barbie bebek gibi. sarışın yeşil gözlü.. Bakalım bi kaç sene sonra nasıl görünecek. Allah mesut etsin inşş.

düğün resmimi atıcan :)))

Allah mesut etsin gelinciği belli olmaz bağzen çokta kıymet bilirler tabii yaşı daha küçükmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…