İyi akşamlar
Bugün kurs vardı yürüyemedim
Akşama da menemen yaptım
Kızım hacettepe maden mühendisliğini kazandı :)
Hadi hayırlı olsun ablacım..İyi akşamlar
Akşama da menemen yaptım
Gönlünde olmak ne güzelAklimdan kalbimden gectin napiyo acaba diye
Hayirli ugurlu olsun hepiniz icin insallah allah yolunu acik etsin
Amin canımHadi hayırlı olsun ablacım..
Sağol canımHayırlı olsun asumancim
Tebrik ederiiimmm :)))İyi akşamlar
Akşama da menemen yaptım
Inşallah finish çizgisine beraber varacagiz gibi. Beni yakalarsin az kaldiBenim senin kilona inmeme daha 8-9 kilo var. Bunun için de azime ihtiyacım var. Sen daha şanslısın bana göre düşününce.. İnşallah en acilinden bol azim gelir sana da
Hayırlı ugurlu olsun darısı mezuniyetine yeni işine hayırlısı ileİyi akşamlar
Akşama da menemen yaptım
Teşekkür ederimTebrik ederiiimmm :)))
Amin canımHayırlı akşamlar mısafırlerım vardı yeni gıttiler bende bı size bakayım dedim dun burda bı abla vefaat etti 45 yasındaymıs zayıflama hapı kullanıyormuş çok üzüldüm bende çok yaptım zamanında o yalnışları simdi kim bana su hap bu cay dese sakın diyorum sakın kullanmayın
asumanzeynep asım hayırlı olsun Rabbim kızının yolunu da bahtınıda acık etsin inşallah
Amin sağol canımHayırlı ugurlu olsun darısı mezuniyetine yeni işine hayırlısı ile
Canim ben dört bes asprini eziyorum. Kati hindistan cevizi yagi, lavanta yagi ve zeytinyagi ile haftada bir kür uyguluyorum dustan önce
Farki görmek istersen facedeki bi önceki profil resmimle simdikini kiyasla
Mideme bicaklar saplandi iki büklüm kilitlendim
Abuziddinden izin aldim eve geldim
Toparlayinca calismam lazim daha bi de laptopu getirdim yarina yetistirmem gerekenler var
Icim yaniyor hep üzüntüden bunlar neden yollar böyle ters kesisir niye birbirini tamamlayacak iki insan birbirine gec kalir ah bu çokoprens yok mu
yüzü kadar karakteri de ahlaki da su ana kadar gördügüm erkekler icinde en asili belki de tam tersini beklerken
genelde yakisikli erkekler ukala, tepeden bakan, ahlaki degerlere önem vermeyen birileri olarak kalmisti aklimda fadildan sonra..
sevgili olamayacaksakda iyi bir dost kazandim sanirim..
Ben ben ben cok severim kendilerini
Nasıl bir şey o maske tarifini rica edebilir miyim efenim :))
Watsonsta treatment wax diye bir ürün var yeni aldım bende geçen haftadan beri kullanıyorum yumuşadı baya saçlarım. Kesecektim bende uçlara dogru saçak saçak olmuştum ama şu an iyi hali.
Günün özeti
Limonlu su
2 yumurtadan sebzeli omlet
10 zeytin
3 topi peynir
Yarım kahve fincanı fıstık
1 bardak ayran
1 kase yoğurt
1 orta boy muz
1 kaşık kellogs
5 fıstık
1 kupa yeşil çay
2.5 lt su
20 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
İyi akşamlar
Akşama da menemen yaptım
Telefonu bugun saglam dusurdum bi gudubetlik vardi zaten.
Simdi ekrani bir gidiyor bir geliyor karariyor falan.
Uzun sure gelmezsem anlarsiniz ki zaten bir sekilde gelirim bunuda niye boyle dediysem :)
Hepinizi cok seviyorum soylemek istedim
Hayırlı akşamlar mısafırlerım vardı yeni gıttiler bende bı size bakayım dedim dun burda bı abla vefaat etti 45 yasındaymıs zayıflama hapı kullanıyormuş çok üzüldüm bende çok yaptım zamanında o yalnışları simdi kim bana su hap bu cay dese sakın diyorum sakın kullanmayın
asumanzeynep asım hayırlı olsun Rabbim kızının yolunu da bahtınıda acık etsin inşallah
İnşallah canımInşallah finish çizgisine beraber varacagiz gibi. Beni yakalarsin az kaldi
Yetiyo canım bana çok şükür. her zaman da az olmuyo tabi. haftada 2 gün falan yoğurtla geçiriyorum akşam yemeğini. diğer günler sebze salata falan :) bu ara çok et yiyemiyorum. tavuk da kırmızı et de.. canım istemiyo onları. aslında faydalı olcak yesem tavukSimiii ne oldu canim yine yaacok gecmis olsun..
Ben de pek cok severim sila'yi:)
Kuzuuuu iki kayisi'yi robattan gecirip yüzüne sürüyorsun,yarim saat bekledikten sonra masaj yaparak yikiyorsun hepsi bu:)
Benim cildime cok iyi geldi gercekten,hala yumsacik:)
Elifim sen baya az yiyorsun canim ya,aksam ögünlerin cok az gercekten..
Hayirli olsun ablacim,mezun oldugu günlerin sevincinide yasayin insallah.
Gecmis olsun gözümm,gecici bir sorundur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?