Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar mısafırlerım vardı yeni gıttiler bende bı size bakayım dedim dun burda bı abla vefaat etti 45 yasındaymıs zayıflama hapı kullanıyormuş çok üzüldüm bende çok yaptım zamanında o yalnışları simdi kim bana su hap bu cay dese sakın diyorum sakın kullanmayın

asumanzeynep asım hayırlı olsun Rabbim kızının yolunu da bahtınıda acık etsin inşallah

slm kızlar
dün geç çıkmıştım işten bugün onun yerine erken çıktım 1 buçukta. biraz dinlendim sonra hepberaber çarşıya gittik pantalon ve ayakkabı aldım.

asumanzeynep hayırlı olsun cnm

YENA evet cnm diyet moduna giremedim daha inşallah izmirde girerim diye düşünüyorum babam hergün yürüyüş yapar ona takılmayı düşünüüyorum baba kız yürürüz :)

Tebrik ederiiimmm :)))
Teşekkür ederim
Sen de hoşgeldin :)
Amin canım
Hayırlı ugurlu olsun darısı mezuniyetine yeni işine hayırlısı ile
Amin sağol canım

Simiii ne oldu canim yine yaa cok gecmis olsun..

Ben ben ben cok severim kendilerini

Ben de pek cok severim sila'yi:)

Kuzuuuu iki kayisi'yi robattan gecirip yüzüne sürüyorsun,yarim saat bekledikten sonra masaj yaparak yikiyorsun hepsi bu:)
Benim cildime cok iyi geldi gercekten,hala yumsacik:)

Elifim sen baya az yiyorsun canim ya,aksam ögünlerin cok az gercekten..

İyi akşamlar
Bugün kurs vardı yürüyemedim
Akşama da menemen yaptım
Kızım hacettepe maden mühendisliğini kazandı :)

Hayirli olsun ablacim,mezun oldugu günlerin sevincinide yasayin insallah.

Telefonu bugun saglam dusurdum bi gudubetlik vardi zaten.

Simdi ekrani bir gidiyor bir geliyor karariyor falan.
Uzun sure gelmezsem anlarsiniz ki zaten bir sekilde gelirim bunuda niye boyle dediysem :)

Hepinizi cok seviyorum soylemek istedim

Gecmis olsun gözümm,gecici bir sorundur insallah.

Allah rahmet eylesin,cok gencmis daha..

Inşallah finish çizgisine beraber varacagiz gibi. Beni yakalarsin az kaldi
İnşallah canım
Yetiyo canım bana çok şükür. her zaman da az olmuyo tabi. haftada 2 gün falan yoğurtla geçiriyorum akşam yemeğini. diğer günler sebze salata falan :) bu ara çok et yiyemiyorum. tavuk da kırmızı et de.. canım istemiyo onları. aslında faydalı olcak yesem tavuk

asumanzeynep Çok şükür canım çok sevindim inan.. bugün aldığım 3.güzel haber..
Allah zihin açıklığı versin tüm çocuklara muvaffak olsunlar amaçların da..

Bonus inşallah bozulmaz telefonun..

simeranya7 nasıl oldun canım.?

Davina bahsettiğin bakım şeysini bana watsaptan atarmısın bide kullanım şeklini unutuyorum ben...aferin beslenme oturuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…