- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Sen de iki sevinmeye gelmiyon simi. Hemen bozuyon büyüyü..
Bugün bu moddayım .. Pek ağır melankolik falan filan inter minal.. :)
Bonus rahatsızmış kızlar.. Mİdesini üşüttü sanırım... bir de teli kapanmış umarım çabuk düzelir...
İyi akşamlar
Bugün kurs vardı yürüyemedim
Akşama da menemen yaptım
Kızım hacettepe maden mühendisliğini kazandı :)
daim olsunGunaydin ben bugun harikayim
süpeer95,7 yi gördüm
inanamiyorum..
En son üc yil önce bu kilodaydim
canım senin işler zor vallaha çok ince ayar yanii anlat istersen yorumluyalımBenimkisi üzüntüden biraz da sanirim..
Öyle tuhaf bi olaylarin içinde kaldim ki burda anlatamiyorum da..
hadi bakalım güzel olur inşallah resim beklerim benimkiler iyice çalı süpürgesine döndü hem boyasız hemde kesim bekliyor ben ay takvimine uyuyorum yaa daha tarihi var74FRIDA saçlarım gidiyo bugün.. Ayy inşş pişman olmam ...
Öneri üzerine ilk defa gideceğim kuaför bu defa.. o yüzden de bi gerginim sanki..
Bu da çok iyi...
Dinliycem simi bu bitince :)
ne zaman gittin türkübara.? ben kaç yıl oldu gitmeyeli.. Mihribanın çok moda olduğu dönemlerdi en son gittiğim sanırım...Eşim pek sevmiyo ve istemiyo nedense. Rockbar olsa tamam der ama..
canım senin işler zor vallaha çok ince ayar yanii anlat istersen yorumluyalım
Kızlar size bişey sorucam telefonumun ekranı kırıldı dokunmatiği tutukluk yapıyor ekranını mı değiştireyim Yeni mi alayım ?
Yeni alırsam iyi fototraf çeken kaliteli bişey almam lazım Buda ayfon 6 S bunun ekranıda 400 tl 500 tl arası değişiyormuş herhalde sorunu gider mi acaba napsam
Cumartesi kirdim kasiklari yeni komsularla
Tez zamanda o da kuzucuklar da iyileşir inşallahSanırım salgın benzeri bir durum... Çünkü çocukları da aynı durumdan rahatsız..
Cumartesi kıza aldık telefon. sony, fiyatı 1650 tl.
Bi görüş istersen önce eğer yeniyse tel. yazık olmasın...
Evden getirdiğim bamyamı yiyorum yanın da yoğurt ile..
Sizler yedinizmi öğle yemeği..?
Bugün evi toparlayıp yarın valiz hazırlıyayım... İşim çok özetle..
Sanırım salgın benzeri bir durum... Çünkü çocukları da aynı durumdan rahatsız..
@asumanzeynep Çok şükür canım çok sevindim inan.. bugün aldığım 3.güzel haber..
Allah zihin açıklığı versin tüm çocuklara muvaffak olsunlar amaçların da..
Bonus inşallah bozulmaz telefonun..
simeranya7 nasıl oldun canım.?
@Davina bahsettiğin bakım şeysini bana watsaptan atarmısın bide kullanım şeklini unutuyorum ben...aferin beslenme oturuyor..
benim saçlarda fena resmen kopuyor onlerım açıldı gençken saclarımı toplamaya toka bulamazdım simdi 4 Doluyorum bana da bı ilaç tavsiye ettiler ama önce bı Dr gitmek istiyorum bana diyin ne yaparsanızGece boyu kivrandim
Uyuyamadim da
Fizyoterapistim belimden dolayi olabilecegini söyledi
Hepinize günaydin
Ah ah çok yaptım o hatalardan benı gören su ilaç var diyor sakın diyorumBende çok hap içtim bı gün taşikardiyle zor hastaneye yetiştim aman ha sakın icmeyin bizim bir tanıdık gen kızda bu haplardan öldü malesef
Sakın cakılcım bunun tek çözümü var sağlıklı beslenip hareket etmek sen basaravaksın inşallahBen 3 gun kullanmistim dunyanin en mutlu insani olmustum hic istahim yoktu canim hicbirsey istemiyordu ama sonra korkup biraktim. Hep oyle hissetsem harika olacak diet menu hic dert olmuyordu cunku canin hicbirsey cekmiyordu. Ama oldurucu yani var malesef bu kiloya bir cozum bulamadilar gitti
ahhh ah o sok diyetler 3ver 13 al celtıggın ezıyette cabasıAhhh çilekeş davınam :)
Hay Allah.. Üşütmüş olabilirmisin.? bonus da öyleymiş dünden beri..
Sen de iki sevinmeye gelmiyon simi. Hemen bozuyon büyüyü..
Ben de almıştım 2-3 kez ama korkudan kullanmadım... Sonra ege üni.obesite bölümüne gitmiştim orda heyet raporuyla reductil vermişlerdi onu da bir kaç gün kullanıp bıraktım... Kalbim ağzım da atıyordu nerdeyse...
Daha sonra zenicall vardı ne yersen ye anın da tuvalete.. pis bişey özetle...
Ay simdi düşündüm de.. neler denemişim yav.. Bu işin kimyasal kısmı.. bir de söz de diyet adın da şok olanlardan 3 gün aç kalıp 5 kilo veriyodum sonra 10 kilo alıyordum... ne akılsızmışım .
heyyoooo..
güle güle kullan canım74FRIDA saçlarım gidiyo bugün.. Ayy inşş pişman olmam ...
Öneri üzerine ilk defa gideceğim kuaför bu defa.. o yüzden de bi gerginim sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?