Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen de iki sevinmeye gelmiyon simi. Hemen bozuyon büyüyü..

Hic sorma hatun..
Adrenalin de yaramiyo bana..
Dengemi alt üst etti bu çokoprens
Etmeyecek gibi de degil daaa

Bugün bu moddayım .. Pek ağır melankolik falan filan inter minal.. :)

Bonus rahatsızmış kızlar.. Mİdesini üşüttü sanırım... bir de teli kapanmış umarım çabuk düzelir...

Bende Türkübardan beri bu moddayim sana hedayem olsun

Bu da çok iyi...

Dinliycem simi bu bitince :)
ne zaman gittin türkübara.? ben kaç yıl oldu gitmeyeli.. Mihribanın çok moda olduğu dönemlerdi en son gittiğim sanırım...Eşim pek sevmiyo ve istemiyo nedense. Rockbar olsa tamam der ama..

74FRIDA saçlarım gidiyo bugün.. Ayy inşş pişman olmam ...

Öneri üzerine ilk defa gideceğim kuaför bu defa.. o yüzden de bi gerginim sanki..
hadi bakalım güzel olur inşallah resim beklerim benimkiler iyice çalı süpürgesine döndü hem boyasız hemde kesim bekliyor ben ay takvimine uyuyorum yaa daha tarihi var
keşke biride kesimde bana yer tavsiye etse gitiğim kuaför kapandı bir diğeri ise çok pahallı

Cumartesi kirdim kasiklari yeni komsularla

Kızlar size bişey sorucam telefonumun ekranı kırıldı dokunmatiği tutukluk yapıyor ekranını mı değiştireyim Yeni mi alayım ?

Yeni alırsam iyi fototraf çeken kaliteli bişey almam lazım Buda ayfon 6 S bunun ekranıda 400 tl 500 tl arası değişiyormuş herhalde sorunu gider mi acaba napsam

Cumartesi kıza aldık telefon. sony, fiyatı 1650 tl.

Bi görüş istersen önce eğer yeniyse tel. yazık olmasın...

Cumartesi kıza aldık telefon. sony, fiyatı 1650 tl.

Bi görüş istersen önce eğer yeniyse tel. yazık olmasın...

Evden getirdiğim bamyamı yiyorum yanın da yoğurt ile..
Sizler yedinizmi öğle yemeği..?

Bugün evi toparlayıp yarın valiz hazırlıyayım... İşim çok özetle..

bu telefon iş hattı bana çok lazım oluyor zaten benimki tam takoz bir sorayım yeni aslında iş hattını yaptırıp kendim kullanıp işe yeni almam lazım herhalde ...

sanada kolay gelsin kahvaltıyı geç yaptım bir ara öğün yapayım dün yaptığım taze fasülyeyide bittirmişler iş yerinde yiycek bişeyde yok

Gece boyu kivrandim
Uyuyamadim da
Fizyoterapistim belimden dolayi olabilecegini söyledi

Hepinize günaydin
benim saçlarda fena resmen kopuyor onlerım açıldı gençken saclarımı toplamaya toka bulamazdım simdi 4 Doluyorum bana da bı ilaç tavsiye ettiler ama önce bı Dr gitmek istiyorum bana diyin ne yaparsanız

Bende çok hap içtim bı gün taşikardiyle zor hastaneye yetiştim aman ha sakın icmeyin bizim bir tanıdık gen kızda bu haplardan öldü malesef
Ah ah çok yaptım o hatalardan benı gören su ilaç var diyor sakın diyorum
Sakın cakılcım bunun tek çözümü var sağlıklı beslenip hareket etmek sen basaravaksın inşallah
ahhh ah o sok diyetler 3ver 13 al celtıggın ezıyette cabası

74FRIDA saçlarım gidiyo bugün.. Ayy inşş pişman olmam ...

Öneri üzerine ilk defa gideceğim kuaför bu defa.. o yüzden de bi gerginim sanki..
güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…