Gunaydin kizlar sabah sabah ise geldim ve arkadasla sekersiz bir turk kahvesi ictim beni kesti o hiç aç degilim ama bir yandan midem de hafif bulanıyor ama aclik bulantisi degil bu. Neyse kahvaltiliklarim var belki oglene dogru yaparim kahvaltimi. Zaten sicak hava bugun nasil gececek hiç bilmiyorum.
14 derecede ben hava sicak diyenlerin agzina küreklen vurciiim bundan sonra
Ben Günes olsam terkederim o topraklari
Hec giymet bilmiyiniz
Ya Adam gibi yaz sicagi olsa anlarim da 1 haftadir nem oldurecek kadar fazla daha uyanir uyanmaz sicak hava girtlagina yapisio. Zaten o yataktan gol halinde kalkmak allahin emri oldu birde resmen ter kuruyunca geriyor butun cildini her gun dus alsan nafile. Sen nerdensin canim 14 derece dedin
Ooo baya uzaklardansin... Olsun bak bizde nemden eridik burda resmen sonuçta yazlik mekanda degiliz bunaldimmi at kendini suya ayyy benim cidden tatilim gelmis ama Iznim yokkiiiiAlamanya Alamanya
Böyle de enayi bulamanya
Oooo kanken çanta ne yaa resim ar heleee :))))Bu arada şu kanken çantalardan alcam renge karar veremedim :))) öneri bekliyorum
Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım kısa zamanda toparlar kuzenin inşallahGünaydinnn
Ugrayamadım dün,kuzenim apar topar ameliyat olunca yanına gittim,bizi korkutmuş olsada neyseki durumu iyi şükür..
Birkaç gün evimde olamayacağim,sonra kuzenimi alip bana geçmek niyetim..
Hasılı aktif paylaşim yapamayabilirim,haber veriyim dedim:)saglıcakla kalın efenimm
Hadi bakalım simii hayırlısı olsun gönlünce olsun herşey canım :)Günaydins beybiler,
Dün disardaydim gec geldim. Kisaca menum söyle:
Sabah: 3 yumurta bir ekmekcik 1 tatli kasigi yag 1 tatli kasigi bal 5 hurma
Ögle: Dün yazdigim gibi yemek götüremedim
Bir dilim pizza Bir alman acmasi bir muz
Ara: Cünübittin bi kasa seftali almis verdi bi tane bana
Aksam: 200 gr kiymali makarna
Gece 10:00 gibi de bir iskembem var iki dilim pideyle
Su 2 l çay 1 l
Bu arada Türkiye biletimi aldim
Ekim'in ilk haftasi @DelyDoly cadisini ziyarete gidiyorum.
Araya bi de çokoprensimi görmeyi sIkIstIrabilirim âsik mi oluyorum neyin
Çok bi helecanliyim
Yalniz Rabbim bana tam da hayattan vazgectigi anda bi insana umut olmayi nasip etti ya
Bunun verdigi duygu anlatilmaz
Delyimin bi lafi var yarasi yarasina degen anlar halinden diye
Ilk defa dürüst, efendiligini ve durusunu bozmayan birine denk geldim
Rabbim onu çocuklarina bagislasin
Tabi bi de bana
Derin Allah yardımcın olsun yengen bir aya iyileşecek mi pekii ananen ayağa kalkıp kendi ihtiyaçlarını görüyor dimiii ?Iyi akşamlar arkadaşlar..bugun kabul günümdü ,öğlen yengem, teyzem ,annem geldiler hamur almışlar fırından pisirdim hazırladım yediler tadına bile bakmadım..
Öğleden sonrada arkadaşlar geldi fellah köftesi yaptık hep birlikte yedik...
Akşam üzeride anneannemi bana getirdiler
Yengemde kalıyordu yengem hastalanmış bir ay bende kalacak...iki çocukla nasıl hasta bakicam bende bilemiyorum...
En çok üzüldüğüm noktada bu kadar diyete adapte olmuşken diyetimi bozmam inşallah..
Bugün yediklerim;
Sabah
Ikı dilim buğday
Ikı kk peynir
Dom.salt.
Bir yumurta Çay
Ara
Sade kahve
Öğle
Fellah köftesi
Ara
Çay
Akşam
5 kaşık makarna
Salata
Ara
Maden suyu
Bu arada şu kanken çantalardan alcam renge karar veremedim :))) öneri bekliyorum
Kolay gelsin adaş :)Günaydın
Sağlıklı huzurlu bir gün olsun
Dışarda işlerim var erken kalktım bugün
Kolay gelsin bende bir yeşil elma yedim yollardayım ofiste kahvaltı yapıcam başımda fena ağrıyor anlamadım gittiGunaydin kizlar sabah sabah ise geldim ve arkadasla sekersiz bir turk kahvesi ictim beni kesti o hiç aç degilim ama bir yandan midem de hafif bulanıyor ama aclik bulantisi degil bu. Neyse kahvaltiliklarim var belki oglene dogru yaparim kahvaltimi. Zaten sicak hava bugun nasil gececek hiç bilmiyorum.
Bugün tartına pil Alman lazım yarın kilo bildirimlerimiz var hem merakınızda gidermiş olursun ...Ya kizlar ben 2 3 haftadir dikkat ediyorum yediklerime ama bazen sanki hiç kilo vermemisim gbi hissediyorum. Yani tamam giydigim pantolon daha rahat geliyor da böle bol bol degil ufaktan sanki hafifledi. bi yerde bu kafami kurcaliyor daha fazla olmasi gerekmiyormuydu bu rahatlamanin diye. Tartimin pilini hala alamamis olmakta etki ediyor tabi bir yerde. Ne verdim ne aldim bilmiyorum. 2 kilo bile vermisti olsam motive olurum sonuçta. Of gece gece dert ettim iste kendime durup dururken.. paylasayim dedim sizlerle...
Toparlamana sevindim tekrar geçmiş olsun salgın var benim kızda hastada ishal olmadı benimde dün akşamdan beri başım fena ağrıyor midemde hoş değilGünaydın :)
Geçmiş olsum diyenlerim çok olmuş sağolasınız eksik olmayın.
Bugün daha iyiyim ufaklıkta iyidir heralde.
Büyük kız bi gün önce olmuştu o çabuk toparladı.
Dün yerlere yapıştım resmen nasıl bi halsizlikti anlatamam.
Kusma ishal çok şiddetli değildi ama tesiri çok oldu.
Tuzlu su içmek gerekirmiş ishalde olan kaybı yerine koymak için. Tuzlu su nasıl içelim tuzlu ayran ve tuz eklenmiş limonata yaptım kızımda içti ondan.
Narin fücudum iğneleniyorher yerim ağrıyor helede derin nefes alınca karnım yanlarım nasıl ağrıyor. İyi zorlanmışım bununla geçti inşallah diyorum.
Baktım kanken neymiş diye benim bu hoşuma gitti taş rengi hem moda hemde uymadığı renk Yok
Toparlamana sevindim tekrar geçmiş olsun salgın var benim kızda hastada ishal olmadı benimde dün akşamdan beri başım fena ağrıyor midemde hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?