Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar sabah sabah ise geldim ve arkadasla sekersiz bir turk kahvesi ictim beni kesti o hiç aç degilim ama bir yandan midem de hafif bulanıyor ama aclik bulantisi degil bu. Neyse kahvaltiliklarim var belki oglene dogru yaparim kahvaltimi. Zaten sicak hava bugun nasil gececek hiç bilmiyorum.

14 derecede ben hava sicak diyenlerin agzina küreklen vurciiim bundan sonra
Ben Günes olsam terkederim o topraklari
Hec giymet bilmiyiniz

14 derecede ben hava sicak diyenlerin agzina küreklen vurciiim bundan sonra
Ben Günes olsam terkederim o topraklari
Hec giymet bilmiyiniz

Ya Adam gibi yaz sicagi olsa anlarim da 1 haftadir nem oldurecek kadar fazla daha uyanir uyanmaz sicak hava girtlagina yapisio. Zaten o yataktan gol halinde kalkmak allahin emri oldu birde resmen ter kuruyunca geriyor butun cildini her gun dus alsan nafile. Sen nerdensin canim 14 derece dedin

Alamanya Alamanya
Böyle de enayi bulamanya

Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım kısa zamanda toparlar kuzenin inşallah

Hadi bakalım simii hayırlısı olsun gönlünce olsun herşey canım :)

Derin Allah yardımcın olsun yengen bir aya iyileşecek mi pekii ananen ayağa kalkıp kendi ihtiyaçlarını görüyor dimiii ?

Günaydın :)

Geçmiş olsum diyenlerim çok olmuş sağolasınız eksik olmayın.
Bugün daha iyiyim ufaklıkta iyidir heralde.
Büyük kız bi gün önce olmuştu o çabuk toparladı.
Dün yerlere yapıştım resmen nasıl bi halsizlikti anlatamam.
Kusma ishal çok şiddetli değildi ama tesiri çok oldu.
Tuzlu su içmek gerekirmiş ishalde olan kaybı yerine koymak için. Tuzlu su nasıl içelim tuzlu ayran ve tuz eklenmiş limonata yaptım kızımda içti ondan.

Narin fücudum iğneleniyor her yerim ağrıyor helede derin nefes alınca karnım yanlarım nasıl ağrıyor. İyi zorlanmışım bununla geçti inşallah diyorum.

Kolay gelsin bende bir yeşil elma yedim yollardayım ofiste kahvaltı yapıcam başımda fena ağrıyor anlamadım gitti

Sen nerdeydin ne iş yapıyorsun merak ettim

Bugün tartına pil Alman lazım yarın kilo bildirimlerimiz var hem merakınızda gidermiş olursun ...

Walkers hoşgeldin....

İnsülin direnci bende de var. sende pco varmış ilaçta alsan yavaş kilo vermek bunlardandır sorun etme.
Yavaş kilo vermek iyi bişey bizi pek mutlu etmesede. Önemli olan yavaşta olsa devamlı kilo vermek.
Az az eksilenler biriktimi çok oluyor.

Derin allah kolaylık versin canım ne diyim. Bol sevap kazanıyorsun hastalarla.
Yemediğin hamurlar içinde öperim seni.

Toparlamana sevindim tekrar geçmiş olsun salgın var benim kızda hastada ishal olmadı benimde dün akşamdan beri başım fena ağrıyor midemde hoş değil

Toparlamana sevindim tekrar geçmiş olsun salgın var benim kızda hastada ishal olmadı benimde dün akşamdan beri başım fena ağrıyor midemde hoş değil

Aman kuzum ceryana klimaya dikkat et.
Mikrop için elleri çok yıkamak lazım birde meyve sebzeleri iyice. Ağız yoluyla alıyoruz işte. Haftasonu bi avm de 3 kere wc gittik mesela. Tama iyi güzel yıkıyoruz bolca ama yinede bişeylere engel olamıyosun.
Üşütmeyelede birleşince pifffff :))

Ofis için günlük alışveriş havada kalıyo sanırım haftalık alışveriş yapsan dahamı iyi olur acaba? Hani dolap falan varsa iyi olur.
Kendinde yulaf falan bulundur yogurdun sütün olsun dolapta en azından bi öğün hafif geçse kardır.
Süt falan içmiyon sende sanki yenada hiç içmiyodu ilerde gemmiklerimiz için sıkıntı olucak. Kefir içiyodun bi ara devaö ediyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…