Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin Hayriyecim. .

" Bir gün herşeyin yoluna gireceğine dair umudum var hala.. Umutsuzluğa yer yok, hem Allah var..
Kimseye ihtiyacım yok, sadece güçlü olmaya ihtiyacım var.. Ve mutluluklar pes etmemekte saklanıyorlar..
Dayanabilme gücüne ihtiyacım var ve eminim umutlarım beni asla yalnız bırakmayacak, düştüğüm yerde beni mutlaka omuzlayacaklar..
Evet çikolata tadında bir hayat yaşamıyorum ama çikolatadan güzel ümitlerim var.. Saksı çiçeklerinin suyuna karıştırılan haplar gibi ümitlerimin yalnızca benim tarafımdan biraz desteklenmeye ihtiyacı var.. Ve bir gün mutlaka açacaklar, renk renk çiçeğe duracak yapraklar.."

Kolay gelsin Hayriyecim. .

Bende 90 ustu hatta 100 e yaklasmis biri olarak size katilmak isterim.
hoşgeldiniz

bayıldım ben buna

Hoşgeldiniz.. kilo aralığımız geniş :)
Hos buldum. Ben en son 1 ay once diyetisyende tartildigimda 98.8 dim. Tabi diyete hemen baslamadim ama son iki uc haftadir özellikle kendimi iyice diyet moduna soktum. Kah arada kaciriyorum derken Burada daha iyi diyet yapabilecegimi dusundum. Tabi bu arada tartimin pili bitti ve hala bulamadim pil bu nedenle tartilamadim kilo verdim mi vermedimmi.

Bu arada ben de ınsulin direnci de var pco luyum dolayisiyla da diyete beraber yarim yarim gunde iki sefer Glucophage kullanıyorum. Hikayem bu bugun ki yeme listem soyle

Sabah 9 30 da kahvalti

2 kepekli ekmek
Yarim kadar yumurta tereyaginda pismis
1 domates
7 zeytin
Sekersiz cay

Saat 11 30 civari

Kucuk boy elma

Saat 15 30 da arkadasin zoruyla Karton bardagin yarisi kadar limonata sekersiz yazandan ama sekerli oluyor yinede.

16 30 da aksam yemegi

1 tabak melemen
3 dilim kepekli ekmek
AZ bisi yesillik roka ve nane nane aci geldi hepsini bitiremedim.

Aksama ilaç içmem gerekecek bu yuzden meyve ile ilaç içmem dogru olur heralde.

Çoğumuzda var insülin direnci. ben de ilaç kullanıyorum çok düzenli olmasa da.. bol yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle kırabiliriz inşallah direnci.. biraz kilo verince o da kalmaz..

Günün özeti

Kalkınca bol su

2 yumurtadan bol sebzeli omlet
1 kk süzme peynir
1 salatalık
4 zeytin
10 fıstık
Maydanoz

1 kase yoğurt
15 küçük üzüm
10 leblebi
10 fıstık
2 kaşık kellogs
1 tk keten tohumu

1 kupa yeşil çay.

2 lt su.

Spor şuan yok. Akşam yarım saat yürüyüş yaparım diye düşünüyorum..

İyi akşamlar kızlar
Konserve sevdasına düşüp burayı bosladım. Buraya gelmeyince diyetten hemen kopuyorum. Geçen hafta Liste paylasmistim elimi lokma ya götürürken 1 kez değil 10 kez dusunuyodum. Bayağı bir caydiriciligi vardı. Yarından itibaren tekrar mönü paylaşmaya basliycam.
Gecmis yapamadım hasta onlar varsa geçmiş olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…