Merhabalar. Hala 90 ustu olan varmi acaba aranizda benide kabul eder misiniz gruba.
Selamun aleykum
Birden daldım bugün sabahtan işlerim vardı onları hallettım simdi şehirdeki evdeyım bı mutfagım kaldı inşallah bitecek sonrada bayram temizliği baslar çiftlikte anamm hıc bitmeyen ıs yapmışlar bana
Bende 90 ustu hatta 100 e yaklasmis biri olarak size katilmak isterim.Merhaba
90 üstü var 100 üstü var her kilo aralığında var çok şükür :)
Hoşgeldiniz.. kilo aralığımız geniş :)Bende 90 ustu hatta 100 e yaklasmis biri olarak size katilmak isterim.
Kolay gelsin Hayriyecim. .
hoşgeldinizBende 90 ustu hatta 100 e yaklasmis biri olarak size katilmak isterim.
bayıldım ben buna" Bir gün herşeyin yoluna gireceğine dair umudum var hala.. Umutsuzluğa yer yok, hem Allah var..
Kimseye ihtiyacım yok, sadece güçlü olmaya ihtiyacım var.. Ve mutluluklar pes etmemekte saklanıyorlar..
Dayanabilme gücüne ihtiyacım var ve eminim umutlarım beni asla yalnız bırakmayacak, düştüğüm yerde beni mutlaka omuzlayacaklar..
Evet çikolata tadında bir hayat yaşamıyorum ama çikolatadan güzel ümitlerim var.. Saksı çiçeklerinin suyuna karıştırılan haplar gibi ümitlerimin yalnızca benim tarafımdan biraz desteklenmeye ihtiyacı var.. Ve bir gün mutlaka açacaklar, renk renk çiçeğe duracak yapraklar.."
Ben de çok beğendiğim için sizinle paylaşmak istedim hayrişim
hoşgeldiniz
bayıldım ben buna
Hos buldum. Ben en son 1 ay once diyetisyende tartildigimda 98.8 dim. Tabi diyete hemen baslamadim ama son iki uc haftadir özellikle kendimi iyice diyet moduna soktum. Kah arada kaciriyorum derken Burada daha iyi diyet yapabilecegimi dusundum. Tabi bu arada tartimin pili bitti ve hala bulamadim pil bu nedenle tartilamadim kilo verdim mi vermedimmi.Hoşgeldiniz.. kilo aralığımız geniş :)
Çoğumuzda var insülin direnci. ben de ilaç kullanıyorum çok düzenli olmasa da.. bol yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle kırabiliriz inşallah direnci.. biraz kilo verince o da kalmaz..Hos buldum. Ben en son 1 ay once diyetisyende tartildigimda 98.8 dim. Tabi diyete hemen baslamadim ama son iki uc haftadir özellikle kendimi iyice diyet moduna soktum. Kah arada kaciriyorum derken Burada daha iyi diyet yapabilecegimi dusundum. Tabi bu arada tartimin pili bitti ve hala bulamadim pil bu nedenle tartilamadim kilo verdim mi vermedimmi.
Bu arada ben de ınsulin direnci de var pco luyum dolayisiyla da diyete beraber yarim yarim gunde iki sefer Glucophage kullanıyorum. Hikayem bu bugun ki yeme listem soyle
Sabah 9 30 da kahvalti
2 kepekli ekmek
Yarim kadar yumurta tereyaginda pismis
1 domates
7 zeytin
Sekersiz cay
Saat 11 30 civari
Kucuk boy elma
Saat 15 30 da arkadasin zoruyla Karton bardagin yarisi kadar limonata sekersiz yazandan ama sekerli oluyor yinede.
16 30 da aksam yemegi
1 tabak melemen
3 dilim kepekli ekmek
AZ bisi yesillik roka ve nane nane aci geldi hepsini bitiremedim.
Aksama ilaç içmem gerekecek bu yuzden meyve ile ilaç içmem dogru olur heralde.
Sağol adaşım inşallahOOOO tebrikler maşallahbaşırılarla bittirsin okulunu inşallah adaş
daim olsun
süpeer
İnşallah canım teşekkür ederimIyi aksamlar.asuman abla cok sevindim.hayırlı olsun universiteniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?