Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende neler yedim paylaşayım

Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir 5 zeytin
Domates yatım biber bir dilim ekmek
Küçük ev puaçası

Ara : bir şeftali 4 kaşık yoğurt
Bir ufak puaça daha : (
Ara: bir kırmızı annelik erik
Bir avuç bağdem

Akşam evde saat 8 e doğru
3 kepçe mercimek çorbası 2 dilim Eti form kızarmış ekmek

Ofiste bugün aç kaldım pratik ve sağlıklı alışveriş yapmam lazım ofise yarın peynir ve fıstık alıcam biraz kabak ve maydanoz alıp kabak yemeği yapmakta aklıma geliyor bakalım ....

Bereketli olsun konservelerin neler yaptın ?

Evet insan ne kadar burda olursa o kadar çok dikkat ediyor

Kizlar eve gelmem 21 30 oldu geldikten sonra 1 avuc yer fistigi ve 1 kase yogurda 2 kasik kadar yulaf ekledim yedim ve ilacimi ictim meyve yicektim ama sekerli meyve var evde seftali falan Glucophage la guvenemedim yemege...

Bu arada kizlar bu yer fistigi ile ilgili yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim. Çok seviyorum ben ne kadar kalorili olsada saglikli yaglar oldugu okumuştum bir yerde. Ayrica folikasit d vitamini var diye biliyorum fazlaca sizce diyette olmasinin sakincasi varmi

Ben de yiyorum canım. Karatay teyze öneriyor :) çok olmamak kaydıyla zararlı olmaz bence

Ya kizlar ben 2 3 haftadir dikkat ediyorum yediklerime ama bazen sanki hiç kilo vermemisim gbi hissediyorum. Yani tamam giydigim pantolon daha rahat geliyor da böle bol bol degil ufaktan sanki hafifledi. bi yerde bu kafami kurcaliyor daha fazla olmasi gerekmiyormuydu bu rahatlamanin diye. Tartimin pilini hala alamamis olmakta etki ediyor tabi bir yerde. Ne verdim ne aldim bilmiyorum. 2 kilo bile vermisti olsam motive olurum sonuçta. Of gece gece dert ettim iste kendime durup dururken.. paylasayim dedim sizlerle...

Iyi akşamlar arkadaşlar..bugun kabul günümdü ,öğlen yengem, teyzem ,annem geldiler hamur almışlar fırından pisirdim hazırladım yediler tadına bile bakmadım..
Öğleden sonrada arkadaşlar geldi fellah köftesi yaptık hep birlikte yedik...
Akşam üzeride anneannemi bana getirdiler
Yengemde kalıyordu yengem hastalanmış bir ay bende kalacak...iki çocukla nasıl hasta bakicam bende bilemiyorum...
En çok üzüldüğüm noktada bu kadar diyete adapte olmuşken diyetimi bozmam inşallah..
Bugün yediklerim;
Sabah
Ikı dilim buğday
Ikı kk peynir
Dom.salt.
Bir yumurta Çay
Ara
Sade kahve
Öğle
Fellah köftesi
Ara
Çay
Akşam
5 kaşık makarna
Salata
Ara
Maden suyu

Günaydins beybiler,

Dün disardaydim gec geldim. Kisaca menum söyle:

Sabah: 3 yumurta bir ekmekcik 1 tatli kasigi yag 1 tatli kasigi bal 5 hurma

Ögle: Dün yazdigim gibi yemek götüremedim
Bir dilim pizza Bir alman acmasi bir muz

Ara: Cünübittin bi kasa seftali almis verdi bi tane bana

Aksam: 200 gr kiymali makarna

Gece 10:00 gibi de bir iskembem var iki dilim pideyle

Su 2 l çay 1 l

Bu arada Türkiye biletimi aldim
Ekim'in ilk haftasi DelyDoly cadisini ziyarete gidiyorum.
Araya bi de çokoprensimi görmeyi sIkIstIrabilirim âsik mi oluyorum neyin
Çok bi helecanliyim

Yalniz Rabbim bana tam da hayattan vazgectigi anda bi insana umut olmayi nasip etti ya
Bunun verdigi duygu anlatilmaz
Delyimin bi lafi var yarasi yarasina degen anlar halinden diye
Ilk defa dürüst, efendiligini ve durusunu bozmayan birine denk geldim
Rabbim onu çocuklarina bagislasin
Tabi bi de bana

ede hak ettin çok sıkıntı Çektin herşey gönlünce olsun kuzu

Günaydinnn

Ugrayamadım dün,kuzenim apar topar ameliyat olunca yanına gittim,bizi korkutmuş olsada neyseki durumu iyi şükür..
Birkaç gün evimde olamayacağim,sonra kuzenimi alip bana geçmek niyetim..
Hasılı aktif paylaşim yapamayabilirim,haber veriyim dedim:)saglıcakla kalın efenimm

Geçmiş olsun canım

Çok gecmis olsun umarim ciddi birsey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…