Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin bende bir yeşil elma yedim yollardayım ofiste kahvaltı yapıcam başımda fena ağrıyor anlamadım gitti

Sen nerdeydin ne iş yapıyorsun merak ettim
Canim ben Kocaeli de yasiorum ve guvenlik gorevlisiyim. 12 saat haftada 4 gun calisiyorum ve ayrica gece vardiyamda var buyuk sikinti malesef ama dikkat edicem artik öyle böyle.

Bugün tartına pil Alman lazım yarın kilo bildirimlerimiz var hem merakınızda gidermiş olursun ...
Cuma Dan cumaydi dmi bildirimler evet bugun nasil yapicam bilmiyorum aksam 9 da cikicam isten çok guzel yarinda sabah tartilmam lazim sonuçta neyse olmazsa ya yarin hastaneye aç giderim ya yolda alirim yada hafif seyler giyerim ustume hastanede tartilirim. Sonrada donuste pil alirim.

Ilaç kullanıyorum Glucophage 1000 mg yarim yarim basladim sabah aksam ama Henuz 1 hafta falan oldu spor da yaparsam insallah veririm kilo ya ndn veremiyimki.

Ben daha önceden bundan 8 9 yil once Diane 35 kullaniyordum gene pco yuzunden o zaman Sadece yuruyerek yediklerime dikkat etmeden hatta full karbonhidrat simitler yarimsar tostlar jelibonlar yerken kilo verdim anlamadan ama hem pco için ilaç kullaniyordum hemde full yuruyus yapiyordum hatta tum gun yuruyodum 1 2 saat degil 38 beden buyuk geliodu bana ahhh ah ne guzel gunlerdi.

Kizlar kahvaltimi anlatiyim

Suan karsimda hazir beni bekliyor.

1 domates
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
Bimin ufak suzme peynirleri varya onun bir parçasinin yarisi (sizce bu 1 kk yapiyormu ya ben hep öyle hesapliyorum)
3dilim kepekli ekmek
4 minik murdum erigi (zeytin kadar)
Sekersiz cay

Pakette 8 porsiyon yazıyor 4 parça var yani parçanın yarısı 1 kk 1 porsiyon oluyor haliyle.

listeye girip tartı bildirimlerine katılıcaksan eğer zaten iki hafta deneme süremiz var.
Yarın tartılmasanda sorun değil.

Bende merak ettim bakıcaktım :)) Telin ekranı çok pahalı frida ama zaten tel de pahalı. Ekranlar hiç bi zaman eskisi gibi olmuyor ama bayada idare ediyor yani.

teleofon olayını haletmem lazım tutukluk yapıyor yoğunluktan gidemiyrum şimdide bir müşteri bekliyorum aslında yavaş yavaş indirimleri fiyatları takip etmem lazım birde hangi telefon bana uygun olur ona bakmam lazım ....

yaz günü hastalık çok zor benim kızda hasta işte deli edyor beni idmandan çıkıp markete gidiyorlar su zaten idman ortası içiyor düşün yanii topa değmiş ellerle nasıl olucak ....

ofis için haftalık alışveriş yapamıyorum bonuscum bir kilo taze fasulye yaptım bir tabak yedim gerisi bitmiş 3 kilo dmates alıyorum 2 tanesini yesem gerisini görmüyorum .... vs. onun gibiii bu ofise para yetiremem bugün bir kalıp peynir aldım birde kuruyemiş kuruyemişi çekmeceme koyayım en iyisi ....

anladım kolay gelsin evet cumadan cumaya kilomuzu ve sporumuzu bildirim yapıyoruz zaten tabloya girebilmen için iki cuma düzenli bildirim yapman lazım üçüncü hafta girebiliyorsun bilgin olsun .....

8 9 yıl önce 38 beden miydin çok iyii çokta yerleşik kilon yok o zaman ...
diana 35 bende bayağı kullandım

Ne umut dolu yazı...

İlk okuduğum da senin duyguların sandım.. :)

Bonus ıyı olmana sevindim kuzu. tel noolcak.?

Davina saçlarımı sevdim ben. :) bunca yıllık yaşantım da ilk kez bu kadar kısalttım.. bir süre boyada yapmıycam toparlansın şöyle...
Tatil gibi değil adana ve antep yapıcaz oğlumla 1 haftalığına. Adana'da kuzenim de kalıcam.. Sonra antep. yapılıcak iş var.. Hem ziyaret hem ticaret bir nevi.. :)
Ailecek tatil eylül ü bulur heralde yer belli değil henüz. belki Antalya ..

Amethyst_1 canım geçmiş olsun.. Umarım önemli bir durum değildir..

Derin Kolay gelsin canım... Bu sefer çok kararlısın bozmayacağını düşünüyorum...

Bı kere pakette 8 parça çıktı çok hoşuma gitti tam geliyordu bana ama sonraki paketler hep 4 parça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…