Canim ben Kocaeli de yasiorum ve guvenlik gorevlisiyim. 12 saat haftada 4 gun calisiyorum ve ayrica gece vardiyamda var buyuk sikinti malesef ama dikkat edicem artik öyle böyle.Kolay gelsin bende bir yeşil elma yedim yollardayım ofiste kahvaltı yapıcam başımda fena ağrıyor anlamadım gitti
Sen nerdeydin ne iş yapıyorsun merak ettim
Cuma Dan cumaydi dmi bildirimler evet bugun nasil yapicam bilmiyorum aksam 9 da cikicam isten çok guzel yarinda sabah tartilmam lazim sonuçta neyse olmazsa ya yarin hastaneye aç giderim ya yolda alirim yada hafif seyler giyerim ustume hastanede tartilirim. Sonrada donuste pil alirim.Bugün tartına pil Alman lazım yarın kilo bildirimlerimiz var hem merakınızda gidermiş olursun ...
Walkers hoşgeldin....
İnsülin direnci bende de var. sende pco varmış ilaçta alsan yavaş kilo vermek bunlardandır sorun etme.
Yavaş kilo vermek iyi bişey bizi pek mutlu etmesede. Önemli olan yavaşta olsa devamlı kilo vermek.
Az az eksilenler biriktimi çok oluyor.
Derin allah kolaylık versin canım ne diyim. Bol sevap kazanıyorsun hastalarla.
Yemediğin hamurlar içinde öperim seni.
Kizlar kahvaltimi anlatiyim
Suan karsimda hazir beni bekliyor.
1 domates
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
Bimin ufak suzme peynirleri varya onun bir parçasinin yarisi (sizce bu 1 kk yapiyormu ya ben hep öyle hesapliyorum)
3dilim kepekli ekmek
4 minik murdum erigi (zeytin kadar)
Sekersiz cay
Bende merak ettim bakıcaktım :)) Telin ekranı çok pahalı frida ama zaten tel de pahalı. Ekranlar hiç bi zaman eskisi gibi olmuyor ama bayada idare ediyor yani.
Aman kuzum ceryana klimaya dikkat et.
Mikrop için elleri çok yıkamak lazım birde meyve sebzeleri iyice. Ağız yoluyla alıyoruz işte. Haftasonu bi avm de 3 kere wc gittik mesela. Tama iyi güzel yıkıyoruz bolca ama yinede bişeylere engel olamıyosun.
Üşütmeyelede birleşince pifffff :))
Ofis için günlük alışveriş havada kalıyo sanırım haftalık alışveriş yapsan dahamı iyi olur acaba? Hani dolap falan varsa iyi olur.
Kendinde yulaf falan bulundur yogurdun sütün olsun dolapta en azından bi öğün hafif geçse kardır.
Süt falan içmiyon sende sanki yenada hiç içmiyodu ilerde gemmiklerimiz için sıkıntı olucak. Kefir içiyodun bi ara devaö ediyomusun?
Canim ben Kocaeli de yasiorum ve guvenlik gorevlisiyim. 12 saat haftada 4 gun calisiyorum ve ayrica gece vardiyamda var buyuk sikinti malesef ama dikkat edicem artik öyle böyle.
Cuma Dan cumaydi dmi bildirimler evet bugun nasil yapicam bilmiyorum aksam 9 da cikicam isten çok guzel yarinda sabah tartilmam lazim sonuçta neyse olmazsa ya yarin hastaneye aç giderim ya yolda alirim yada hafif seyler giyerim ustume hastanede tartilirim. Sonrada donuste pil alirim.
Ilaç kullanıyorum Glucophage 1000 mg yarim yarim basladim sabah aksam ama Henuz 1 hafta falan oldu spor da yaparsam insallah veririm kilo ya ndn veremiyimki.
Ben daha önceden bundan 8 9 yil once Diane 35 kullaniyordum gene pco yuzunden o zaman Sadece yuruyerek yediklerime dikkat etmeden hatta full karbonhidrat simitler yarimsar tostlar jelibonlar yerken kilo verdim anlamadan ama hem pco için ilaç kullaniyordum hemde full yuruyus yapiyordum hatta tum gun yuruyodum 1 2 saat degil 38 beden buyuk geliodu bana ahhh ah ne guzel gunlerdi.
" Bir gün herşeyin yoluna gireceğine dair umudum var hala.. Umutsuzluğa yer yok, hem Allah var..
Kimseye ihtiyacım yok, sadece güçlü olmaya ihtiyacım var.. Ve mutluluklar pes etmemekte saklanıyorlar..
Dayanabilme gücüne ihtiyacım var ve eminim umutlarım beni asla yalnız bırakmayacak, düştüğüm yerde beni mutlaka omuzlayacaklar..
Evet çikolata tadında bir hayat yaşamıyorum ama çikolatadan güzel ümitlerim var.. Saksı çiçeklerinin suyuna karıştırılan haplar gibi ümitlerimin yalnızca benim tarafımdan biraz desteklenmeye ihtiyacı var.. Ve bir gün mutlaka açacaklar, renk renk çiçeğe duracak yapraklar.."
Bende öyle sandım :) Yolculuk ne zaman? Özleriz seni.Ne umut dolu yazı...
İlk okuduğum da senin duyguların sandım.. :)
Bende öyle sandım :) Yolculuk ne zaman? Özleriz seni.
Bı kere pakette 8 parça çıktı çok hoşuma gitti tam geliyordu bana ama sonraki paketler hep 4 parçaPakette 8 porsiyon yazıyor 4 parça var yani parçanın yarısı 1 kk 1 porsiyon oluyor haliyle.
listeye girip tartı bildirimlerine katılıcaksan eğer zaten iki hafta deneme süremiz var.
Yarın tartılmasanda sorun değil.
Simi dely iyileşmedimi?
İyi yolculuklar canım güle güle gidip gelinYarın sabah 5 te..
Eşimin de öyle oldu ekranı değiştirdi bir kaç gün iyiydi gene kotuledi bir gidip bir geliyor teliHey gidi benim pammık telefonum çalıyor duyuyorum ama göremiyorum ne dram ya rabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?