Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsiin taşınma işleri zor bizde bir aksilik çıkmasa eylül 5 gibii çorumdan gelin alıcaz geçenlerde nişanada gelmiştim

geçmiş olsun canım ağrı oluyor dimii nasıl geçicek ki

cakil80 senin bi ara yaptığın oruçlu bi diyet vardı. intermittent fasting dedikleri şey mi bu? eğer değilse de bu dediğimi bi araştır istersen.
Evet canim onun bir cesidi. 2 ssekilde de oluyor 16 saat aclik 8 saat yeme sekli haftanin 5 gunu normal kalori 2 gunu 500 kalori. Bir cesidi de 4.3 4gun normal 3 gun 500 kalorili beslenme yemek de kisitlama yok pasta vs seyler yiyebiliyorsun ama protein almak daha basarili. Senin anlattigin nasil kacirdim mi bu ara isten kafami kaldiramadim

İnstagramda denk gelip araştırdım bende :) aslında mantığı karatayın leptinine benziyo. aileme yardıma gidicem fındık için, ondan sonra ben de if beslenmeyi denicem inşallah, bakalım o nasıl. ben 16/8 olanını yapıcam okul açılana kadar.. ama yine de herşeyi yemem tabi, diyete uygun beslenicem yine..

Ben zaten hep 16/8 besleniyorum

Günün özeti

Limonlu su

2 haşlanmış yumurta
1 üçgen peynir
Birer domates, salatalık, biber
5 yeşil zeytin
3 kepekli kraker

1 magnum badem
1 avuç fıstık

1 tabak tavuk sote
Yarım kase yoğurt

1 kupa yeşil çay

Spor yok. 2 gün önce regl oldum hala ağrım var

Merhaba kizlar ben bugun malesef tahlil yaptiramadim. Cnku esim sabah isten geldi vardiyali calisiyor. Asiri derece basi agriyordu yatti ve kalkmadi. Sonra bende bugun geceye gelicem diye yattim uykum a devam ettim. Aksam 16 da kalktim dolayisiyla ne tartilabildim. Ne pil alabildim. Ne tahlil yaptirqbildim ne sabah ilacimi icebildim... SADECE UYUDUM neyse iste aksam 18 de

1 tabak yesil mercimek
1 dilim kepekli ekmek
10 12 civari zeytin(costum)
Biraz peynir
5 6 dilim karpuz

Simi bizim burda yazılım lisesi açıldı özel ve tek bişey sorucam şimdi kızım için

Özel olduğu için ben TEK'im diyor biraz pahalı orası bizi bağlıyorda şimdi Türkiye'de ders saatleri çok gereğinden fazlaaa mesela atıyorum Almanyada olan doktorla Türkiyedeki Dr farkı ne bilyormusun Almanyada okuyan Dr. Atıyorum haftalık 25 saat ders alıyorsa Türkiyedeki Dr. Olabilmek için 3 katı fazla çalışıyorlar gerçekten gece gündüz hele bizim tıp okullarında 36 saat asistan nöbetleri varki akla zarar mantığını hala çözemedim .....

Şimdi ben bu liseye kızımı göndermek istiyorum haftalık 15 saat İngilizce varmış diğer dersleri saymıyım cumartesileride okul varmış onuda geçtim yazın yaaa çalışma yada başarısız olduğun derslerden okul devam ediyormuş ...

Eeee benim kızım basketbolda oynuyor bir kısım derslere katılamaz genelde şehir dışında filan olunca bakanlıktan izinli oluyorlar ama okul dersleri devamsızlık yapmasın kaçırır anlamaz demiş ...

Ne diyorsun ?

Dogru söylemisler canim
Tek bir ders bile kacirsa acigi kapatamaz
Yazilim iyidir hostur ama yerine göre cok lanettir
Temelde bisey oturmasin üzerine bi daha koyamazsin
Kaldi ki sadece okulda yetmez cocugun gercekten bu ise ilgisi ve bunu tasiyacak sabri olmasi lazim
ki ayrica özelde de ciddi takip yapmasi kitap, dergi, tutorial vs. Hep bi yenilik bu meslekte ve bu bi ömür öyle sürecek ucu bucagi yok
Ben zaman zaman bin binbesyüz sayfalik kitaplari bir haftasonunda bitirmek zorunda kaliyorum lisede o kadar olmaz ama okul disinda da kendini gelistirmeye hazir olmali
Spora da cok vakit ayiriyorsa cok zorlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…