- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
bu laflar insanı böyle
Ölürüm sana didi
Ölme leyn dirin lazim bana didim
Dirimde ölümde sana kurban olsun didi
Sonra gitti akil
Çokta saapmayin yane
kolay gelsiin taşınma işleri zor bizde bir aksilik çıkmasa eylül 5 gibii çorumdan gelin alıcaz geçenlerde nişanada gelmiştimGünaydın hayırlı cumalar
Corumdayım evi temizletmeye geldim. Pazartesi inşaAllah tasınıcam. Tartım yok malesef tartılamadım ama hazır yemekten cok aldımmbariz belli oluyor bu malesef.
Spor yok
Kilo tartım yok
Su yogunlıgum bi bitsin diyet spor baslıyacagım inşaAllah. Bu hafta izinli olabilirsem sevinirim.Allaha emanet olun
geçmiş olsun canım ağrı oluyor dimii nasıl geçicek kiSelamlar,
Sağlık ocağına gittim rapor aldım. Bacağım fena defnede olan varislerim iyice çostu şişti morarı tüm bacağımı sardı. Kalp damara git dedi. Şimdilik kan sulandırıcı verdi
Yeni geldim sayılır eve.
Kilom fena 90.6 spor yok
Günaydınnnn
Alandan bildiriyorum. :)
Kilom 82,8
Günaydıııııınnn
Hayırlı cumalar..
Müsadenizle mutluluktan uçuyorum
Kilo: 97
Spor:280 dk
2.2 kiloyu daha gönderdim
Ay çok tatlıymış ne romantik bizimkilerde olmayan bir özellik
Ölürüm sana didi
Ölme leyn dirin lazim bana didim
Dirimde ölümde sana kurban olsun didi
Sonra gitti akil
Çokta saapmayin yane
Evet canim onun bir cesidi. 2 ssekilde de oluyor 16 saat aclik 8 saat yeme sekli haftanin 5 gunu normal kalori 2 gunu 500 kalori. Bir cesidi de 4.3 4gun normal 3 gun 500 kalorili beslenme yemek de kisitlama yok pasta vs seyler yiyebiliyorsun ama protein almak daha basarili. Senin anlattigin nasil kacirdim mi bu ara isten kafami kaldiramadimcakil80 senin bi ara yaptığın oruçlu bi diyet vardı. intermittent fasting dedikleri şey mi bu? eğer değilse de bu dediğimi bi araştır istersen.
Bak bu sarkida da cok dans ettim
İnstagramda denk gelip araştırdım bende :) aslında mantığı karatayın leptinine benziyo. aileme yardıma gidicem fındık için, ondan sonra ben de if beslenmeyi denicem inşallah, bakalım o nasıl. ben 16/8 olanını yapıcam okul açılana kadar.. ama yine de herşeyi yemem tabi, diyete uygun beslenicem yine..Evet canim onun bir cesidi. 2 ssekilde de oluyor 16 saat aclik 8 saat yeme sekli haftanin 5 gunu normal kalori 2 gunu 500 kalori. Bir cesidi de 4.3 4gun normal 3 gun 500 kalorili beslenme yemek de kisitlama yok pasta vs seyler yiyebiliyorsun ama protein almak daha basarili. Senin anlattigin nasil kacirdim mi bu ara isten kafami kaldiramadim
İyi yolculuklar hasibecim.Slm kizlar
Anca girebildim ama listeye yetismisim daha yapilmamis
Kilom 96.7
Spor yok
Gece yolculuk icin hazirlik yapcam bugun bir daha giremem herhalde yrn da yolcu olcaz Allah nasip ederse pazar ya da pazartesi gorusuruz
Optum hepinizi
Ben zaten hep 16/8 besleniyorumİnstagramda denk gelip araştırdım bende :) aslında mantığı karatayın leptinine benziyo. aileme yardıma gidicem fındık için, ondan sonra ben de if beslenmeyi denicem inşallah, bakalım o nasıl. ben 16/8 olanını yapıcam okul açılana kadar.. ama yine de herşeyi yemem tabi, diyete uygun beslenicem yine..
Ben de genelde akşam 7den sonra yememeye çalışıyorum ama saatlere daha dikkat edicem bakalım..Ben zaten hep 16/8 besleniyorum
Simi bizim burda yazılım lisesi açıldı özel ve tek bişey sorucam şimdi kızım içinStalking he mi
Simi bizim burda yazılım lisesi açıldı özel ve tek bişey sorucam şimdi kızım için
Özel olduğu için ben TEK'im diyor biraz pahalı orası bizi bağlıyorda şimdi Türkiye'de ders saatleri çok gereğinden fazlaaa mesela atıyorum Almanyada olan doktorla Türkiyedeki Dr farkı ne bilyormusun Almanyada okuyan Dr. Atıyorum haftalık 25 saat ders alıyorsa Türkiyedeki Dr. Olabilmek için 3 katı fazla çalışıyorlar gerçekten gece gündüz hele bizim tıp okullarında 36 saat asistan nöbetleri varki akla zarar mantığını hala çözemedim .....
Şimdi ben bu liseye kızımı göndermek istiyorum haftalık 15 saat İngilizce varmış diğer dersleri saymıyım cumartesileride okul varmış onuda geçtim yazın yaaa çalışma yada başarısız olduğun derslerden okul devam ediyormuş ...
Eeee benim kızım basketbolda oynuyor bir kısım derslere katılamaz genelde şehir dışında filan olunca bakanlıktan izinli oluyorlar ama okul dersleri devamsızlık yapmasın kaçırır anlamaz demiş ...
Ne diyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?