Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun :) ilk zamsn zor adapte oluyoruz
Evet galiba ama adapte olmam lazım artik su ilaçta beni mahvediyor zaten midemi bulandiriyor agzima bisi atmasam olmaz yemek yesem baska bi dert kotu yani hissiyati. Ayrica gece nobetleride skinti ya ne bileyim tum gun uyuyup gece yasiorum. Bak bugun Sadece 1 ogun yedim ondan dolayi illa gece birsey yeme ihtiyacım oluyor. E sabahta yemem lazım ilaç icicem benim hep yemem lazım of ya ben nasil kilo vericem

Dur hele bi sakin :)) gece calisiyosan uyaniksan yemen normal. Hangi gunler gece gidiyosan gun bir ogun kaydirirsin saatlerini bilmiyorum ama.

Ilac ilk zaman 1 aydan sonra bu kadar etki yapmaz. Ne zamandir kullaniyosun?
Ilaci yemek saatine gore ayarla evde ilac icin yemek yeme.

Mesela 5 te yedin aksam yemegine sayip ilacini aldin diyelim. Evde de hafif bir ara ogunle kapatirsin.

Daha yeni basladim ilaca ilk haftam ya simdi gece ilaci icemiyorum diyetisyen gece kahvalti verdi bana e sabahta kucuk bi kahvalti verdi. Cuma gece ve cumartesi gece geliyorum ise aksam zaten yemekte içiyorum ilaç ama bu seferde gunduz vardiyamda 4 gibi yiyorum yemek 9 30 da evde olunca ilacimi icmek istiyorum cnku oglene dogru kahvalti ediorum genelde bu sefer ilacin arasi az oluyor. Birde eve gidince illa bisi atmak istiyorum agzima Hele fistik bu ara resmen favorim oldu evde varsa dayanamiyorum. Genelde de esim aliyor seviyorum diye. Tamam saglikli ama çok kalorili

Gunduz vardiyasi 4 e kalmaman lazim yemek icin ondan once hic yemiyomusun? 8- 10 saat olmali arasi en az denge icin. Ya da doktoruna sor 4 te aliyorum dedigini hic almasan aksam alsan olurmu diye. Yani ben olsam sorardim bi :)

Ne is yapiyosun?

Ben guvenlik isi yapiyorum 12 saat calisiyorum. 4 te ilac icmiyorumki ben bana sabah yarim aksam yarim dedi. Ya ben sabah 9 da basliyorum ise ama kahvaltimi etmem saat 10 30 falan oluyor oglen acikmiorm bende sikiyorum disimi aksam 9 30 da evde oldugumdan yemekte yemek istemiyorum evde en fazla 4 e kadar sikabiliyorum ama o zaman yemek yiyorum. Ama 11 gibi ilac ictigim icin saat 4 erken oluyor aksam eve gidincede bisiler yemem gerekiyor o zaman ara ogun yapiyorum ama dun mesele ton baligi yedim bazen yogurt yiyorum ama bu seferde illa yedikten az biraz sonra midem bulanıyor fistik yemek istiyorum bu sefer dedim ya bu ara dadandim diye. Yememem lazim ya

Eline sağlık kuzum

AYIN 1.Sİ........

eboe........... -4,1 kg.......

AYIN 2.LERİ.......

OGUKCUKLARIM...... -2,7 kg.....
YENA....& Guldane.... -2,6 kg.....
ISILDURU.................. -2,5........

AYIN 3.SÜ.......

Derin........ -1,8 kg......
Bende cokmu beceriksizim şu listeden ciksammi diyordum niysem aylik listede bu şekilde kendimi gördüm sevindim

Doğru diyin göremedim 79 ama dur hele goricim öyle yada böyle gözümü 69 a diktim Sincik yılbaşına kadar olicik Allah'ın izniyle sağlıkla tabi en önemlisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…