Ya baktım ona diyoki resim değil dio
Aaa onu nasıl yapıosunBugun ayran detoksu yapiyorum normal kahvalti sonra oglen ve 2 saatte bir ayran asi 8 e kadar.
Duyanlaraaa duymayanlaraaa benle rakip olmayi goze alanlaraaa
Bakmayin havama bugun sabitim
Aaa onu nasıl yapıosun
Anladım ben ayran aşı çorbasını pek bi severimde detoksunu duyunca gozlerim patladı yerindenNettede var KK da da var buda linki.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/
Nohutum yoktu sadece mercimek bulgurla yaptim. Sen boyle bisey yapma listelerini duzene koymadan tekrar basa sararsin cunku
Aman yarabbim çoban salatayı ne kadar sevdiğimi resmen bugun hatta suan farkettim...
Öğlen yemeğim
6yk taze fasulye zeytinyağlı
3 dilim kepekli ekmek
2 domates2 salatalık ve 3 4 kıl biberden yapılma çoban salata 1 yk zeytinyağıyla
1,5 yk yogurt
Aslında daha yiyecektim ama salatam fazla geldi gozume birde yoggurt az ara öğünde yerim dedm ya aslında sabah 2 yumurta yedim ya peynirim az diye biraz da onu dengelemek istedim. Saat 15 30 16 00 civarı zaten var yogurt meyve ve galetaTamam bu istelisteye bazen birebir uyuyorum bende aynen boyle. Yogurdun az sanki 3-4 kasik olabilir
Bugun ayran detoksu yapiyorum normal kahvalti sonra oglen ve 2 saatte bir ayran asi 8 e kadar.
Duyanlaraaa duymayanlaraaa benle rakip olmayi goze alanlaraaa
Bakmayin havama bugun sabitim
sen kendini aştın kuzu kim rakip olsunki sana...
Mutlu sabahlar
Ne tatlı yazmış iki Hemşeri sabah sabah mutlu oldum okuyunca
Ben de elma sirkeli karbonatlı su içtim çayımı ocağa koydum kahvaltıya ne hazırlasam diye düşünüyorum
Allah fucur takimlarina zeval vermesin
Ovv cok sert
Biride demiyorki bu bonus 2 adet gozuyle eliyle nereye yetissin.
Aksam kopyladigim menuyu bile buraya ekleyemedim. Sadece 2 saatte 10 sayfadan fazla yaziliyor bazen motivasyon icin konulardan kopmamak adina okuyorum hep bunun bide cvp verme, iki muhabbet kismi var.
Tablet gibi bir aletten yazdigim dusunulurse banada aciyin
Daha oturup listeyi yapamadim.
Sabah gunaydin yazdim oraya burayada alintilamistim ama kizlara sut verip yuryuse ciktim.
Gelincede ayran asi icin biseyler sordum ayakustu kahvalti yaparken.
Yani yaziyorum katiliyorum ama arkama yaslanarak degil. Biri kaka yaptim diye geliyo biri wc den sesleniyo bitti diye. Elim p.htan cikmiyor hamdolsun.
Burda olsam isler kaliyo isler olsa burasi kaliyo ugrasip duruyorum.
Bir dokundunuz bak noldu :) hem ayrica biri tatilde biri findikta biri ablasiyla digerleri kayipken 7/24 burdaydimyeni arkadaslar gelince bos kalmasin diye kim durdu burda litfen hatirlayin
ee şey kem küm...
off bu çok iddialı oldu be...
anlaştık rakibem...kork benden artık derrmişimm..
kendimi gördüm sanki...yanlışlıkla benimi anlattın ne...
Ara öğün zamanıııı ben sevdim bu resim işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?