Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
Bugün gelen giden yok temizliğimi yaptım yemeklerimde hazır dinleniyorum 14 gün oldu anneannem geleli iki çocuk anneannem kafayı yemek üzereyim sabır diyorum..anneannemde enfeksiyon var elimde domestosla dolasiyorum cocuklara gecer diye korkuyorum bebegimiz doğdu inşallah teyzem biran önce gelirde...

tamam inş canım...

yaw senin menü pek güzel ama bende menü namına pek bişi yok...neyse bi alışveriş yapsam iyi olucak sanırsam yoksa başlamadan yenilicem sana..:))

Rabbim şifa versin canım ve sanada bolca sabır zor gerçekten Allah yardımcın olsun...bebişinizde hayırlı olsun..

bende birazdan yemeğe anneme geçicem ne yemek var bilmiyorum ama şimdiye kadar yediklerimi paylaşayım...

sabah 2 küçük salçalı tost bayılırım kendilerine..

öğlen bi kase çorba iki dilim t.buğday ekmek
arada midem kazınınca bi bardak süt içtim şimdilik bukadar rakibem akşamkinide eve dönünce yazarım inş...umarım annem gözümün döneceği şeyler yapmamıştır...

Menün çok güzelmiş.

Menüm
Sabah bir bardak su,birbardak sirkeli su, 3-4 adet gün kurusu kayısı,karatay kahvaltısı ( 3 yumurta tereyağı nda,peynir,10-15zeytin, salatalık,domates,biber,2 erik,bir avuç ceviz ve findik karışımı)

Ara ,sekersiz Türk kahvesi

Aksam birazdan yiyecegim,yesil mercimek salatasi,yogurt,ton balığı
2,5 l su

Meşhur izmir fuarına gittik akşam. Volkan Konak konseri vardı biraz izledik oğlan sıkılınca istemeye istemeye döndük mecburen. .

Yediklerimë gelince .

Sabah,
Yumurta
Zeytin
Peynir
Karpuz

Ara,
1 ceviz
Avuçiçi kadar pestil
Kahve

Öğle,
1 dolma
Yoğurt

Ara,
2 incir

Akşam,
Fuarda Antakya stadindan yarım içli köfte
Pek beğenmedim ben daha güzel yapıyorum. Aç kaldım...

Şimdi de kahve içiyorum .. protein eksik beslendim bugün son ara öğünüm de süt içmekti planım ama laktozsuz süt kalmamış evde. .

30 dk. Yürüyüş

Tek birsey sormak istiyorum yeni ciktim en iyi sartlarda 30 dakika sonra evdeyim bu sekilde nasil kilo verilir ben bir yol bulamiyorum bu duruma beynim sulandi resmen

Evet zor çakılcım.. senin bizlerden ekstra cabalaman gerekiyor başarmak için.
Ama iyi gidiyorsun bu sekil de devam et.Demoralize olma lutfen .

simeranya7 bugün tadın yoktu yine belliydi..

ya bugün aptalligimda üzerimdeydi
adam gece onikide mesaj atiyor ne yaptin kizini yanina aldin mi diye
sabah gördüm saf saf cevap verdim
yemekte kiz ayiktirmasa anlamiycam anne nasi anlamazsin deyince uyandim
artik nasi güvendimse vazgecti diye
konduramadimsa

Kim attı mesaj.? Fadılmı.?
İş disin da sana duygusal yakınlığı var sanırım .?

Enee evlenmeyi düşünüyorsun demek. Hadi bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…