- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Simi de geldi gideyim ben artık. .
Gunaydın kızlar dun sacma sapan agzımın tadı olmayan bir gundu bende anlamadım. Dun eşimin diş agrısı tuttu sabah saat 8 30 da uyandık onun ağrısıyla ilaç içecek diye kahvaltı hazırladım ona bensizde yemiyor diye az birsey attım ağzıma birseyler
Yarım kk peynir
Bir koparımlık kepek ekmek
2 yeşil zeytin.
2 3 parca domates salatalık
Daha sonra öğlen yemeği niyetine saat 13 30 da kahvaltılık hazırladım kendim
2 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 Domates ve 4 kıl biber
Catalın ucuyla 2 sefer patlıcan oturtma attım agzıma eşime hazırlamıştım onu
1 bardak sut
Saat, 17 30
4 adet murdüm eriği
Saat 19 30 da akşam yemeği hazırladım yicektikki eşimin hiç dinmeyen ağrısı daha da coştu apar topar hastaneye gittik gene donuş saat 8 30 9 00 civari
Bende geldikten sonra
1 kase corba
5 6 yk taze fasulye
1 yk oturtma (kıymasından yararlanmak amacıyla)
Çoban salata
3 yk yogurt
Ekmek hiç yemedim
Dunun kapanışını boylelikle yaptım
@74FRIDA veasumanzeynep adaşgiller hadi toparlanın gayri
Bonus kuzum bana düşmez ama takımcı olunca burayı boşladı diyorlar senin icin...
Ben yok öyle bişey desem de ikna edemedim..
Yok yawww hic olur mu öyle seyygözümüzden kacmiyordu zaten terkedilisimiz
Demis kabul ediyor,seni rakibem ilan ediyorum:)Gazamiz mübarek olsun
Bir haftadan birsey olmaz zeynepcim,bu hafta deneyelim sIki takip edelim birbirimizi,yediklerimizi baktik güzel gidiyor sözlesmeyi uzatir imzalariz:) ne dersin olar mi:)
Sizi rakip ilan ediyorum...
Bence de kapışmayi yılbaşına kadar uzatın..
Adaşgiller de öyle baksınsiz incelirken.
Allah fucur takimlarina zeval vermesin
Ovv cok sert
Biride demiyorki bu bonus 2 adet gozuyle eliyle nereye yetissin.
Aksam kopyladigim menuyu bile buraya ekleyemedim. Sadece 2 saatte 10 sayfadan fazla yaziliyor bazen motivasyon icin konulardan kopmamak adina okuyorum hep bunun bide cvp verme, iki muhabbet kismi var.
Tablet gibi bir aletten yazdigim dusunulurse banada aciyin
Daha oturup listeyi yapamadim.
Sabah gunaydin yazdim oraya burayada alintilamistim ama kizlara sut verip yuryuse ciktim.
Gelincede ayran asi icin biseyler sordum ayakustu kahvalti yaparken.
Yani yaziyorum katiliyorum ama arkama yaslanarak degil. Biri kaka yaptim diye geliyo biri wc den sesleniyo bitti diye. Elim p.htan cikmiyor hamdolsun.
Burda olsam isler kaliyo isler olsa burasi kaliyo ugrasip duruyorum.
Bir dokundunuz bak noldu :) hem ayrica biri tatilde biri findikta biri ablasiyla digerleri kayipken 7/24 burdaydimyeni arkadaslar gelince bos kalmasin diye kim durdu burda litfen hatirlayin
ee şey kem küm...
off bu çok iddialı oldu be...
anlaştık rakibem...kork benden artık derrmişimm..
kendimi gördüm sanki...yanlışlıkla benimi anlattın ne...
Canm listelerin cok güzel ama 1 dolmayla doyabiliyor msn?ben de su anda gebelikten mideme baskı hissediyorum mecburen porsiyonlarm küçüldü.keske sonra da böyle kalsa diyorum.simdi 3 4 dolma yiyorum bu halimle bile ama sanrm 10 tane yerim normalde.Yemegimi yedim misafirim gelmeden menümüde paylaşayım ..
Sabah,
Yumurta
Zeytin
Domates
Karpuz
Ara,
Kahve
5 gr. Bitter
Öğle,
Mercimek çorba
Ara,
Kahve
Aksam,
1 kabak dolma
Yoğurt
Ara,
Duruma gore üzüm veya kayısı yerim..
Spor, bugün de yok..
Sabah menüm bu arada
1 kk dan az peynir
2 haslama yumurta
6 yesil zeytin
Domates kıl biber ve salatalıkta vardı ama onu begenmedim
2 yada 3 dilim kepekli ekmek ama onu kestiremedim
Dalmıştım ben oyle yemek yerken paketin içinden alıodum ekmeği ama en son dilimde bu 2miydi 3 mü bilemedim kestim ekmeği orda ben 3 sayıyorum ama 4 degil asla o kadar da dalmadım. Önemli degil asmiyimde sınırı 2 de olsa farketmez...
11 30 da ara öğünüm vardı ama usta geldi kapı tamir etmeye kaldı gitti o arada neyse çok ac degilim zaten az sonra öğlen yemeği yicem
Haklısın eriğim ve yogurdum vardı adam geldi işte o ara kapıdada tekim başka kimse yok adamın başında ben kaldım. Ya bu arada buraya resim nasil atıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?