Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Normalde daha kotu besleniyorum duzenli yeme aliskanligim yok malesef sadece yemis olmak icin yiyorum. Eskiden 1 aile boyu cips yerdim dun sadece 8 tane yedim doktor 8 taneye izin vermisti. Dondurna normalde 1 kilo yerim dun 2 top. Dun yeme atagim oldu duramadim ama yine de kilo almadim sinilandirabildim kendimi kontrolden cikmadan bugun daha duzenli olurum bunun icin doktora gidecegim ekimde yeme bozukluguna donustu iyice normal yemek yemiyorum nerdeyse

Dünkü yediklerim:)

Sabah

yürüyüse giderken bir kücük armut aldim yanima onu yedim:)
eve gelince ise

bir domates,bir biber,bir yumurtadan yapilmis menemen
roka
biraz tulum peyniri
zeytin
2 ceviz

Ara
türk kahvesi duble boy:) 1 adet hurma

Aksam

Yogurtlu semizotu salatasi

Ara

cay+ yesil cay

Topraam gunaydin.
Bugün nasılsın. ? Sanki çok az yiyorsun.. ben bile minnak midemle senden fazla yiyorum :)

Esin is seyahatindemi.?

Allah sabır versin canım....

benn desem fazla cesurcamı davranmış olurum?demesemmi acaba..

Demis kabul ediyor,seni rakibem ilan ediyorum:)Gazamiz mübarek olsun

Bir haftadan birsey olmaz zeynepcim,bu hafta deneyelim sIki takip edelim birbirimizi,yediklerimizi baktik güzel gidiyor sözlesmeyi uzatir imzalariz:) ne dersin olar mi:)

Demis kabul ediyor,seni rakibem ilan ediyorum:)Gazamiz mübarek olsun

Bir haftadan birsey olmaz zeynepcim,bu hafta deneyelim sIki takip edelim birbirimizi,yediklerimizi baktik güzel gidiyor sözlesmeyi uzatir imzalariz:) ne dersin olar mi:)

Sizi rakip ilan ediyorum...

Bence de kapışmayi yılbaşına kadar uzatın..
Adaşgiller de öyle baksın siz incelirken.

Topraam gunaydin.
Bugün nasılsın. ? Sanki çok az yiyorsun.. ben bile minnak midemle senden fazla yiyorum :)

Esin is seyahatindemi.?

Iyiyim sükür,dünkü nemrutluktan eser yok pek bi enerji doluyum:) pek dengesiz hatunum yaww anim animi tutmuyor
Dün yürüyüsten baya gec geldim kahvalti 1-2 arasi olunca acikmadim aksam da semizotu salatasi ile gecistirdim yoksa benim midenin sadece semizotu salatasi ile doymasi pek olacak sey degel:)
Esim is seyahatinde evet,bayrama kadar yanlizim

Sen nasilsin?Firsat bulup yazamadim hic yeni elbiselerini güzel günlerde giy topraaam,elbiselerin eskisin sen eskime hic:)

Ah o dengesizlik bende de mevcut topraam.
Naapalim bizi seven böyle sevsin artık. :)

Güzel temennin için çok öperim seni.

Sizi rakip ilan ediyorum...

Bence de kapışmayi yılbaşına kadar uzatın..
Adaşgiller de öyle baksın siz incelirken.

Yasasinn y.o.l.c.u zeynooooo rakibemsin artikin topraaam'dan onayi aldik,kaptan ne derse o anlastik miii
Sadece adasgiller degil iki gözüm olup takimlarda aktif olan burayi boslayan Bonus da baksin

Yasasinn y.o.l.c.u zeynooooo rakibemsin artikin topraaam'dan onayi aldik,kaptan ne derse o anlastik miii
Sadece adasgiller degil iki gözüm olup takimlarda aktif olan burayi boslayan Bonus da baksin

Fitne ficur la ortalığı karıştırma potansiyelinede sahibim sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…