Maşallah yenam Allahım neşeni huzurunu daim etsin güzel enerjin o kadar çok hissediliyor ki
Asuman abla nolur yapma ya sen dag gibi kiloyu vermis kadinsin nasil emegini ziyan edersin? Hepimiz seni ornek almadikmi?
Ne guzel menuler yazardin erkenden aksam yemegini yerdin.
Yapma gozunu seveyim kilonu korursun daha vermek istemezsin anlarim ama alma nolur alma.
Lanet 90 rakami 3 kilo uzaginda farkindamisin? Bunu yeniden kendine yapamazsin.
Her gun ne yediysen yaz lutfen gorelim.
Daha fazla kalici olmasin 80 li kilolarin. Sen 75 gordun hepimiz sahidiz.
Sen boyle yaparsan ben napiyim kim durtsun beni? Sopa istiyosun bonus demeni ozledim.
Hayris napsin derin napsin hepimizin yuku kat kat cok.
Sana boyle engel olan her neyse insallah gecer. Onun gecmesini beklerken sen kendinden vazgecme lutfen bir daha 90 a cikma.
Artik ona bu topikte rahat yok
Yok. .
Senin kuru Çileklerden aldım bir de kuru elma vardı onu da aldım :)
Aslında iyiyim benceBen senin de öyle olmanı istiyorum ..
Valla aslında kulak arkası etmeyi öğreniyorum. Sanırım güçlendim.. yağlarim eridikce gücüm ortaya çıkıyor ..
Yoksa sorunlar bitmiyor inan.. Allah üstesinden gelmeyeceğimiz keder vermesin.
Aslında iyiyim bence
2 sene önceki ben yok artık bazı şeyleri bile bile hayatıma normal devam ediyorum etmeye çalışıyorum
Alıştım demek istemiyorum Rabbim güç veriyor sabır veriyor
Şükür bugüne
Yalan dünya hiçbişey için zehir etmeye değmez
Allah ebedi alemde saadet nasip etsin cümlemize
Bu dünyada da ağır yükler vermesin kimseye
Yavrularımızı korusun tüm kaza bela kötülüklerden
Listeyi görünce duvara vurdum kafami 8 haftadır bir yol gitmemisimYaz ve bayram hedef listemiz sona erdi......
Uzatmıyorum haftaya kadar bayram haftası diyerekten.
1.miz şampiyonumuzOGULCUKLARIM biricik hayrişimiz 10 kilo hedefleyip 9,3 ünü verdin maşallah
2.miz yarı şampiyonumuz E eboe biricik öğretmenimiz10 kilo hedefleyip 7,7 sini verdin maşallah
3.müz son şampiyonumuzYENA gözbebeemiz 10 kilo hedefleyip 7,1 ini verdin maşallah
İlk üçe giremeyen......
Hedefin yarısını bile tutturamayan ama yaklaşan, azmeden diğer güzelleride unutmadık neden çünkü biz ilk üçtekilerden daha güzeliz vuhhuuuu
@Amethyst_1 Kasımpatımız son bir hamle ile buhrandan çıkıp listeye girdin10 kilo hedefleyip 4,7 kilo verdin
Bonus Görünce bıktığımız göremeyince özlediğimiz insan ite kaka ittin kaktın 10 kilo hedeften 4 kilo verdin
@Derin ayvalık mavişimiz sabit kala kala sonunda şeytanın ümüğünü sıktın10 kilo hedefleyip 3,8 kilo verdin
@zeze_84 kayıp şahıs son ataklarınla bir hareketlenme yaşadın10 kilo hedeften 2,9 kilo verdin
@simeranya7 çılgın gişimiz senden beklediğimiz olmadı ama sabitte kalmadın10 kilo hedeften 1,7 kilo verdin
Birde sabit kalan ve 10 kilonun üstüne çıkanlarımız var... bir dahaki listeye inşallah en çok atılımı sizden bekliyoruz
cakil80 dansçı güzel 10 kilo hedeften sadece 200 gr verebildin...
asumanzeynep & 74FRIDA Adaşlarımızzzzzzzzz o neydi gısss hedefin üstüne 500 gr daha eklediniz.
Neettiiniz beyle sizi sersemlerSiz burda en çok kiloyu verenlersiniz yakıştımı size yeni yetmelerin ardında kalmak?
Bayramda yeyin için eyice doyun bayramın peşine burda tam hızla başlıyosunuz inşallah.
lolaxx tıfılcanımızzz umarım tartı yada bildirimin yanlıştır.Geçen haftayı kabul edersek hedeften 1,4 kilo verdin.
@HasibeG tek sağlık personelimizz naptın sen hemşiiiire
Beni harekete geçirdi yoksa kanepedeydim tüm gun
Aleyküm selamSelamun aleyküm.
Betül hasta o yüzden gelemiyorum... dua edin...
Kolay gelsin canım çok güzel görünüyorlar
Bayramdan sonra büyük ihtimal taşınma işimiz var hem bayram temizliği hem toplamaya hazırlık yapıyorum
Bir yandan da kışlık bişeyler yapmam lazım
Sabah şeftali reçeli kaynattim
Dün 4 şişe domates yaptım
Birazdan pazara giderim bulursam biraz daha domates alayım
Yavaş yavaş yapmak daha iyi oluyor bana
Selam kızlar ben tüp mide ameliyati olmaya karar verdim..pisik olmaktan üzerime kıyafet bulamamaktan,sürekli diyet halinde olmaktan bıktım..gitmiyor bu kilolar iste..esimin yanında ablası gibi durmak bana en çokta koyan..adana veya mersinde bana önereceğiniz bi doktor var mi
Selamun aleyküm.
Betül hasta o yüzden gelemiyorum... dua edin...
Okuyamadım çok yazmıssınız aksama inşallah öp tüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?