Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İshal kusma halsizlik iştahsızlık sürekli ağlama...

Selamünaleyküm...

Bu saate kadar yediklerim

Kahvaltı 2 yumurta peynir salatalık domates

Arada muz

Öğlen 2 dolma

Ara şeftali üç tanede rulokat( nefsime yenik düştüm)

Akşam da patlıcan oturtma yicem gerçi akşam dediğim bi saat sonra falan sonra yola çıkıyoz belki orda ufak bi ara yaparım acıkırsam...

Geçmiş için bikaç kere teşebbüs ettim ama okuyamadım...

Allaha emanet olun..

ben bugünlerde azcık saldım. canım sıkılıyor bu duruma. halbuki en geç eylül sonuna 75 olmak istiyordum. r..... gelecek onu bekliyorum. ucundan göründü. ama tamamen gelmedi. o da etkiliyor tabi. balon gibi şişim. artıdayım bu hafta zaten. inşallah 1-2 güne düzene girerim.

Alintiladim senin icin unutma zaten bende unutmiycam. Favorilere ekle.

Ben daha neler yazarim sana

Bunun bide @74FRIDA versiyonu olucak
Maşallah ne guzel motive ediyorsun herkesi,sen ve yena gibi neseli,pozitif ve destekleyici kisiler olsa gercek hayatimizda bu kiloları almazdık diye düşünüyorum. Sagolun,varolun

Selam hanimlar
Menum:

Sabah,

iki bardak su,biri sirkeli
Karatay kahvaltısi( gun kurusu kayısı,biberli yumurta,peynir,zeytin,domates, salatalik,ceviz,bir bardak peynir altı suyu

Ara, ayran,yesil cay,kahve,kombu çayı

Aksam, bir bardak kefir, peynirli mercimekli salata, iki kasik makarna(cok canim cekti)

2,5 l su

Iyi ki whatsup var yaniii,yoksam göremiyciktik videoyu:) Cok güzel olmus ama,sesli güldüm

Topraaam ayni kisinin farkli videosunu esime gösterdigimde,beni de fena bozmus ve azarlamistiO gün bügündür her izledigim videoyu göstermiyorum ders oldu

Selamun aleyküm.
Betül hasta o yüzden gelemiyorum... dua edin...

Elifim cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum betül kuzuya..

Eki Görüntüle 2038042 siz oyle muhabbet edın bu nacıda neyapıyor demeyın heeEki Görüntüle 2038043

Cok güzel bir foto hayriyem,orda olup yiyesim geldi dometeslerden:) Ellerine saglik kuzuu,güle güle tüket kisliklarini.

Wayyy rakibem yine harikasiniz

merhaba kızlar. dışarıda işim vardı. kuaför falan. biraz da mutfak alışverişi yaptım eve geldim. başım ağrıyor ve sıcak etkiledi. çok kötüyüm. olmazsa gidip azcık yatayım

Cok gecmis olsun canim,umarim daha iyisindir suan..

Efenim ham ettiklerim söyle:)

Sabah

2 yumurtadan tereyagli omlet
domates+salatalik
peynir
biraz salca
maydonoz
3-4 kaju

Aksam

Karisik tavuklu,yesillikli salata
bir kase tarhana corbasi

Ara

kahve+ bir avuc kabak cekirdegi
cay+ yesil cay.

Benim videoyu gösterebilin yalniz sana gelecek olsam eniste eve goymaz kanimca

Iyi aksamlaaaaar

26 Ağustos
Sabah(10.30) 1 yumurta 1 kk peynir 3 zeytin salatalık
Ara(12.30) 3 günkurusu 10 fındık sade kahve
Öğle(14.30) 100 gr hindi 1 tabak karnabahar 3 yk yoğurt salata
Ara(16.30) 1 misket elma 3 hurma 5 altinbasak yesil çay
Akşam(20.00) 100 gr hindi 1 tabak bamya 1 kase yogurt

3 lt su

Daha spor yapmadim yaparsam yazarim

Amin asuman abla

Cok gecmis olsun canim,umarim daha iyisindir suan..
ağrı kesici aldım daha iyiyim canım. yattım ama uyuyamadım zaten. biraz daha toparladım. r..... de gelecek sanırım o da kötü yaptı. ucundan göründü. rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…