Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nur1835 nasılsın çocuklar nasıl nurcum

Idare ediyorum abla. Cocuklar iyiler sukur. Buyugun kiskancligi azaldi biraz ufakta 8 aylik olucak ek gidaya tam gecemedim daha sadece mama aliyo kizarikliklari gecmiyo. Izmire bi hafta gittin deniz ve havasi cok iyi geldi bursa ya donunce yine kizardi ama ilk zamanlardaki gibi cok asiri degil yada ben alistim bilmiyorum.

Iyi aksamlar

Maşallah ne guzel motive ediyorsun herkesi,sen ve yena gibi neseli,pozitif ve destekleyici kisiler olsa gercek hayatimizda bu kiloları almazdık diye düşünüyorum. Sagolun,varolun

Ah ne guzel guzel dusunceler bunlar cok tesekkur ederim yena adınada.
Iyi hissetmenize sebep olabiliyorsak ne mutlu bize.

Cok oldu biz burda tanisali 6-7-8-9 yili buluyo bazilarimiz. Samimiyetimiz birazda bu yuzden.

Sohbete katil cekinme kendini tanit kaynasalim

Katilmaya çalışırım. Tesekkur ederim. Belkide bu gruptakilerin ablasi yaşındayım. 47 yaşındayım, calisiyorum,ogretmenim,iki çocuğum var. Ergenlikten bu yana genelde kiloluyum, verip aldigim cok oldu. Ama son 15 yildir 90 nin altina dusemedim hic. İnsallah bu sefer olur.Simdilik bu kadar

Lolaxx in müziği beni harekete geçirdi 2 gündür istifci evine dönen Evimi derledim toparladım bulasik çamaşır bitti veeee gidip kaportaya girdim. Sacimi boyattim ve katlı kestirdim. Rüzgar esince havalı olsun dedim, kendime kıyafet bulamadim ama moralim i bozmadım yarın aramaya devam.

Yılbaşı hedefine gelince 31 aralikta 70 kilo olmak Istiyorum. 60 olmayı tercih ederım ama kilo verme gecmisimi gozonune alınca en iyi ihtimal 70 olurum diye düşünüyorum. Ya nasip ya kısmet hadi yola koyulalim.

Hayırlı geceler.. Günüm hastanede geçti.. serum ilaç ağlama vs.. zor bi gündü yorgunum, Allah daha büyük dert vermesin. zorla uyuttum, ben de uyumadan size bakayım dedim, ne yedim ne içtim bilmiyorum...

baharnaz hoşgeldinn.. ben 96 ya düştüm, sen giderken kaçtım bilmiyorum. topik çok aktif hızla aramıza dön sende inşallah..

YENA benim yılbaşı hedefim 85 in altında olmak inşallah. 11 kilo.. olabilir bi hedef sanki..

Hepinizi çok seviyor, çooookk öpüyorum, hayırlı geceler herkese...

Elifim çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin beterinden korusun. Çok öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…