Nur1835 nasılsın çocuklar nasıl nurcum
Maşallah ne guzel motive ediyorsun herkesi,sen ve yena gibi neseli,pozitif ve destekleyici kisiler olsa gercek hayatimizda bu kiloları almazdık diye düşünüyorum. Sagolun,varolun
Bende ozledim valla memlekette int problemliydi.
Oyyyy baharimiz gelmisss hosgeldin yaa ozledik valla
Hosbuldum canim ya :)
Oyyyy baharimiz gelmisss hosgeldin yaa ozledik valla
simi gecen hafta 95,2'yi gördüydü de bu hafta 600 gr arti cikti ne hikmetseHepinizin kilosunu ozellikle Seni eboe yi cakili simiyi ogulcuklarim derin yolcu hasibe ve yenanin kilosunu ozellikle merak ediyorum.
Cok iyi Masallah artiyi dusunme bi sekilde eksile eksile iniyosun ya bosver gerisinisimi gecen hafta 95,2'yi gördüydü de bu hafta 600 gr arti cikti ne hikmetse
Simi plav yemeyi keserse artı 600gr olmaz eksi 600gr olursimi gecen hafta 95,2'yi gördüydü de bu hafta 600 gr arti cikti ne hikmetse
Iyi aksamlar
Ah ne guzel guzel dusunceler bunlar cok tesekkur ederim yena adınada.
Iyi hissetmenize sebep olabiliyorsak ne mutlu bize.
Cok oldu biz burda tanisali 6-7-8-9 yili buluyo bazilarimiz. Samimiyetimiz birazda bu yuzden.
Sohbete katil cekinme kendini tanit kaynasalim
Yılbaşı hedefi başladı mı ay ben yine heycanlandim
Oh be Lolaxx menu dışında da birsey paylaştı
Hadi yılbaşı hedefini söyle bakalım. :)
Tabikicakil80 naber. ? Ağır roman'ı izlemek istiyorum ama bulamıyorum.
Biliyorsun dimi Okanım Bayülgenimve küçük iskender li zamanin da olay olmuş film.
Hep merak etmisimdir domates Salçasi ve biber Salçasi nasıl yapılıyor hiç gormedim sadece Salça almaya köye gittiğimiz bir yer vardı ben küçükken orda bir değirmen gibi bir makine görmüştüm et kıyma makinası gibi değişik kocaman ya da küçük olduğum için kocaman kalmış aklımda
Yaşasın baharnaz geldi hadi partnerim sen olmayınca kilo veremiyorum herkes bizi gecti bonus da geçecek
Elifim çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin beterinden korusun. Çok öpüyorum siziHayırlı geceler.. Günüm hastanede geçti.. serum ilaç ağlama vs.. zor bi gündü yorgunum, Allah daha büyük dert vermesin. zorla uyuttum, ben de uyumadan size bakayım dedim, ne yedim ne içtim bilmiyorum...
baharnaz hoşgeldinn.. ben 96 ya düştüm, sen giderken kaçtım bilmiyorum. topik çok aktif hızla aramıza dön sende inşallah..
YENA benim yılbaşı hedefim 85 in altında olmak inşallah. 11 kilo.. olabilir bi hedef sanki..
Hepinizi çok seviyor, çooookk öpüyorum, hayırlı geceler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?