fani dünya derler ya aynen öyleymis.hiç bır acı kalıcı değil hersey geçiyor yeter ki sevdiklerimız yanımızda olsun biz onlarla olalim
Iste bu..beterin beteri var.. hiç unutmayalım. Misal en yakınımizda plynna dayisi neler yaşadılar. Allah sabır versin..
Herşey geçiyor asum sen güçlü ve mutlu olup cocuklarin yanın da ol ki.. onlar da yere sağlam basan yarının güçlü kadınları olsun...
Hepimiz seni çok seviyoruz bunu unutma.
Bunları yazarken de Ağlıyorum he.
Hadi diyorum bende kilo verme zamani :)Yaşasın baharnaz geldi hadi partnerim sen olmayınca kilo veremiyorum herkes bizi gecti bonus da geçecek
Hayırlı geceler.. Günüm hastanede geçti.. serum ilaç ağlama vs.. zor bi gündü yorgunum, Allah daha büyük dert vermesin. zorla uyuttum, ben de uyumadan size bakayım dedim, ne yedim ne içtim bilmiyorum...
baharnaz hoşgeldinn.. ben 96 ya düştüm, sen giderken kaçtım bilmiyorum. topik çok aktif hızla aramıza dön sende inşallah..
Gecmis olsun canim neyi var yavrunun
Kiloda iniste olmana sevindim
@YENA benim yılbaşı hedefim 85 in altında olmak inşallah. 11 kilo.. olabilir bi hedef sanki..
Hepinizi çok seviyor, çooookk öpüyorum, hayırlı geceler herkese...
Hayırlı sabahlar...
Hastanedeyim...zor bi gece oldu kvalidemin baya ağrısı var...günümde burda geçer muhtemelen eve gece geçerim...
Akşam saat 10 gibi bi küçük paket çubuk kraker yedim bide meyve suyu içtim çok acıkmıştım...
Gunaydin hayirli sabahlar mutlu pazarlar
y.o.l.c.u gecmis olsun kuzum noldu hastamiydi?
baharnaz sarjim bitti yazamadim 100 un altina inmeye calisiyorum hala.
Sen kilo almadin ins alsanda 95 i gecmesen bari.
Artik neyse ne bakicaz caresine.
Tartimi koyde unutmusum bikac kilo fazlam var gibi duruyo
Eboe 104 le basladi hedef listesine 96 ya indi.
Ogulcuk hayris 10 kilo daha verdi 134 ten 124 3 indi.
Yena zaten iniyor durmadan 80 e cok az kaldi.
Ogulcukta Masallah iyi kilo vermis
Top 3 bunlar :))
hergaf abla diyelim o zaman :)) yena baharnaz asumanzeynep 40 li yaslardalar.
Ben ogulcuk yolcu cakil 30 lardayiz.
Eboe henuz 30 oldu sanirim amethist te 30 a merdivende.
En gencimizlolaxx
Ben 32 yasindayim 3 cocuk zorunlu ev hanimiyim. 10 senedir bu sitede 9 senedir bu topikteyim. 90 kilonun altini 1 kere gordum dahada gormedim.
Bekarken 56-60 arasiydim.
Son dogumlarla 110 u gordum. Inmeye calisiyorum iste.
Saglik sorunlarimiz var vermek zorundayiz.
Günaydın herkese ben çanta hazırlama moduna geçiyorum yavaş yavaş bayram tatili az kaldı
Malesef tatil planı iptal eşim dönmek zorunda 3 4 gün Taşucu taraflarina gideceğiz gibi sonra o dönecek. Kıbrıs Nuh un gemisi planı suya düştü Şubat tatilinde belki gideriz hava da güzel olur.Gecmis olsun
Simdiden iyi tatiller varmi bi program nereye yolculuk
Aynen öyle canım fani dünya herşey geçici ve boşfani dünya derler ya aynen öyleymis.hiç bır acı kalıcı değil hersey geçiyor yeter ki sevdiklerimız yanımızda olsun biz onlarla olalimasumanzeynep
Kizzzz bonus nerelerdesin??
Hayırlı sabahlar...
Hastanedeyim...zor bi gece oldu kvalidemin baya ağrısı var...günümde burda geçer muhtemelen eve gece geçerim...
Akşam saat 10 gibi bi küçük paket çubuk kraker yedim bide meyve suyu içtim çok acıkmıştım...
Taşucu?? Mersinli misinMalesef tatil planı iptal eşim dönmek zorunda 3 4 gün Taşucu taraflarina gideceğiz gibi sonra o dönecek. Kıbrıs Nuh un gemisi planı suya düştü Şubat tatilinde belki gideriz hava da güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?