Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fani dünya derler ya aynen öyleymis.hiç bır acı kalıcı değil hersey geçiyor yeter ki sevdiklerimız yanımızda olsun biz onlarla olalim asumanzeynep

Gunaydin hayirli sabahlar mutlu pazarlar

y.o.l.c.u gecmis olsun kuzum noldu hastamiydi?

baharnaz sarjim bitti yazamadim 100 un altina inmeye calisiyorum hala.
Sen kilo almadin ins alsanda 95 i gecmesen bari.
Artik neyse ne bakicaz caresine.

Eboe 104 le basladi hedef listesine 96 ya indi.
Ogulcuk hayris 10 kilo daha verdi 134 ten 124 3 indi.
Yena zaten iniyor durmadan 80 e cok az kaldi.

Top 3 bunlar :))

hergaf abla diyelim o zaman :)) yena baharnaz asumanzeynep 40 li yaslardalar.

Ben ogulcuk yolcu cakil 30 lardayiz.

Eboe henuz 30 oldu sanirim amethist te 30 a merdivende.

En gencimiz lolaxx

Ben 32 yasindayim 3 cocuk zorunlu ev hanimiyim. 10 senedir bu sitede 9 senedir bu topikteyim. 90 kilonun altini 1 kere gordum dahada gormedim.
Bekarken 56-60 arasiydim.
Son dogumlarla 110 u gordum. Inmeye calisiyorum iste.
Saglik sorunlarimiz var vermek zorundayiz.

Merhaba

Ben
37 yaşındayım
27 gösteriyorum
17 hissediyorum

Bekarken 50 ile 55 kilo arasindaydim

Birgün arkadasimin çektiği fotoğrafta kendimi taniyamadim aynada gördüğüm kişi ile ayni değildi. Tartildim 98 çıktım farkına varmam böyle başladı. Moralim bozuk yemek yerken ki büyük ihtimal pizza idi eşim 100 kilo nun üstüne çıktın mi diye sordu henüz değil dedim ama o soru bile canımı çok yaktı . O görsellige önem verir çok bakımlı ve fit bir vücudu var ben onun tamamen zitti oldum. Arada bir o günü hatırlasam tam motive olacağım galiba.

Gecmis olsun

Günaydın herkese ben çanta hazırlama moduna geçiyorum yavaş yavaş bayram tatili az kaldı

Simdiden iyi tatiller varmi bi program nereye yolculuk

Gecmis olsun

Simdiden iyi tatiller varmi bi program nereye yolculuk
Malesef tatil planı iptal eşim dönmek zorunda 3 4 gün Taşucu taraflarina gideceğiz gibi sonra o dönecek. Kıbrıs Nuh un gemisi planı suya düştü Şubat tatilinde belki gideriz hava da güzel olur.

fani dünya derler ya aynen öyleymis.hiç bır acı kalıcı değil hersey geçiyor yeter ki sevdiklerimız yanımızda olsun biz onlarla olalim asumanzeynep
Aynen öyle canım fani dünya herşey geçici ve boş
E eboe Allah şifa versin kuzuya bugün daha iyi olur inşallah
y.o.l.c.u geçmiş olsun kayinvalidene o da çabucak toparlar inşallah
hergaf hoşgeldin dedim mi hatırlayamadım dediysem de tekrar diyim hoşgeldin :)
Ben de 43 yaşındayım nerdeyse 7 senedir buralardayım 113 le başladım şimdi 80 lerde geziyorum hedefim hep 70ler arada buldum ama kaybettim

Hayırlı mutlu pazarlar

Betül biraz daha iyi, ishal devam ediyor ama daha mutlu bugün. çok teşekkür ederim hepinize..

Abimler geldi, uzuuunn bi aradan sonra bi bayramı hep beraber geçiricez geniş aile olarak mutlu oldum çok. Bu akşam onların yanına geçeceğim annemlere..

Bonus bonus kafa, yaşımı bi öğrenemedin gitti 90lıyım gızım ben. illa beni de teyze yapıcan kendin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…