Allah tekrarını yaşatmasın canım beterlerinden korunun inşallah öpüyorum :)Günaydın
Hayırlı haftalar. ..
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. . Gerek burdan gerek telefonla mesajla desteginizi hep hissettim.. iyi ki varsınız. . Allah razı olsun..
Ne güzel insanlarınız...
Artik ne yediysek yedik su 3 gunu sıkı tutalim varsa odem atalim artilari temizleyelim dimi?
Icimden bi ses dedi ki seninde icinden boyle geciyor :)
Hoşgeldin :)105 kiloyum 2 bucuk aylik bi kizim var daha once 25 kilo vermisligim vad ama suan o gucu kendimde hissetniyorum emzirmiyorum sutum yok bende araniza katilmak istedim nasil basaracagim bilemiyorum...
Sorma canım hemde ne dağılma bakalım nasıl toparlıycamHasibe hoşgeldin
Yarın genel olarak toparlanmak lazım yani benim gibi dagılanlar
Yaz da bitti okullar da açılacak yakında
bencede hic sorun değil yenamBu hafta liste kalsa olurmu. ?
Iki haftalık yaparız artık cuma günü. .
Cuma günü Iki haftalık kilonuzu yazarsiniz ona göre hazırlariz listeyi...
Yok ben ilk defada senden duyuyorum ne işe yarıyor taze incir mi kuru incir mi ? Zeytin nasıl yeşil mi siyah mı bir de kahvaltı yerine yapıyorsun desem o da değil bir aydınlat heleeegünaydın kızlarrrrrrzeytin ve incirimi yedim kahvaltıyı bekliyom bu zeytin-incir kürünü daha önce yapan var mıydı bu grupta?
Ben de öptüm adaşımOoooyy ne güzel hedefler adaş özelikle akşam etken yemek tam bana da göre öpüyorum :)
Tamam canım kahvaltımı kararınca yaptım ofise geçiyorum bu günden başlayayım bol su içeyimBen de öptüm adaşım
Hadi artık derlenme toplanma vakti
Gençlere de örnek olalım :))
Bol su ile başlayalım güne
Gunaydin
Derin gecmis olsunmu denir bilemedim ya nasip degilmis demek.
Sagolun kizlar bizde ne yapacağımızı şaşırdık ilk defa başımıza geldi..10bin tl kişi başı 1.400 düşen bir para var ortada allah kabul etmiştir inşallah kimi kabul olmaz diyor artık allah bilir
Allah saglikli sihhatli uzun omurler versin hoşgeldin105 kiloyum 2 bucuk aylik bi kizim var daha once 25 kilo vermisligim vad ama suan o gucu kendimde hissetniyorum emzirmiyorum sutum yok bende araniza katilmak istedim nasil basaracagim bilemiyorum...
Hedefte varim asuÇok doğru demiş içsesin :)
Bayramda çok yemedim ben tatlı nerdeyse hiç yemedim bikaç çikolata yedim sadece
Ama su içmiyorum ve zaten öncesinde aldığım kilolarim var löp löp
Bol su ve erken akşam yemeği hedefimiz
Kizin gule gule giysinHe he he aaay benim içimdede öyle bir ses var bende şaşırdım o neydi ggıızz Didim
Ama. Artıları göndermek için bana 3 gün yetmezdün biraz avm de gezdim giyecek hiç bişeyim kalmamış yıkana yıkana eskiyor Zaten mevsimde dönüyor hadi hiç pantulon giymiyim üst bulayım bari dedim onuda bulamadım gerçi işte kiloda aldığım için içimden çok bakmak da gelmedi doğrusu kıza bir ayakabı bir eşortman altı alıp çıktım ....
Ben de öptüm adaşım
Hadi artık derlenme toplanma vakti
Gençlere de örnek olalım :))
Bol su ile başlayalım güne
Selamün aleyküm...
bayram yoğun koşturmaca bol misafirli geçti...artık toplarlanma zamanı ama çocuklarımın hepsi hasta nasıl oldu anlamadım hepsinin boğazları kızarık ve yüksek ateş dün akşamdan beri...yemek yemeyede uyumayada vaktim olmadı..dua edin nolur...
Sagolun kizlar bizde ne yapacağımızı şaşırdık ilk defa başımıza geldi..10bin tl kişi başı 1.400 düşen bir para var ortada allah kabul etmiştir inşallah kimi kabul olmaz diyor artık allah bilir
Selamün aleyküm...
bayram yoğun koşturmaca bol misafirli geçti...artık toplarlanma zamanı ama çocuklarımın hepsi hasta nasıl oldu anlamadım hepsinin boğazları kızarık ve yüksek ateş dün akşamdan beri...yemek yemeyede uyumayada vaktim olmadı..dua edin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?