Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah tekrarını yaşatmasın canım beterlerinden korunun inşallah öpüyorum :)

Artik ne yediysek yedik su 3 gunu sıkı tutalim varsa odem atalim artilari temizleyelim dimi?

Icimden bi ses dedi ki seninde icinden boyle geciyor :)

He he he aaay benim içimdede öyle bir ses var bende şaşırdım o neydi ggıızz Didim

Ama. Artıları göndermek için bana 3 gün yetmez dün biraz avm de gezdim giyecek hiç bişeyim kalmamış yıkana yıkana eskiyor Zaten mevsimde dönüyor hadi hiç pantulon giymiyim üst bulayım bari dedim onuda bulamadım gerçi işte kiloda aldığım için içimden çok bakmak da gelmedi doğrusu kıza bir ayakabı bir eşortman altı alıp çıktım ....

Oyyyy felaket artıdayım inşallah cumaya giderler inşallah
3 gün protein günü becere bilirsen iyi olacak
Artık yavaş yavaş toplanmaya başladım okullara az kaldı hayırlısıyla evime gecseydım

Bu hafta liste kalsa olurmu. ?
Iki haftalık yaparız artık cuma günü. .

Cuma günü Iki haftalık kilonuzu yazarsiniz ona göre hazırlariz listeyi...
bencede hic sorun değil yenam Berfin iyi olsun da Rabbim bir daha yalatmasın canım bunla geçmiş olsun

günaydın kızlarrrrrr zeytin ve incirimi yedim kahvaltıyı bekliyom bu zeytin-incir kürünü daha önce yapan var mıydı bu grupta?
Yok ben ilk defada senden duyuyorum ne işe yarıyor taze incir mi kuru incir mi ? Zeytin nasıl yeşil mi siyah mı bir de kahvaltı yerine yapıyorsun desem o da değil bir aydınlat heleee

Selamün aleyküm...

bayram yoğun koşturmaca bol misafirli geçti...artık toplarlanma zamanı ama çocuklarımın hepsi hasta nasıl oldu anlamadım hepsinin boğazları kızarık ve yüksek ateş dün akşamdan beri...yemek yemeyede uyumayada vaktim olmadı..dua edin nolur...

Gunaydin
+2.5 kilo ile bayramı bitirdik..bugun limonlu şu ile başladım tekrar...
Hep o baklavalar yüzünden misafirimiz vardı kayseri den oradan bir tepsi geldi Kayinvalide bir tepsi yapmış git gel yedim yalan yok..
Nisa ateşli bugünde isal başladı allah yardımcım olsun sürekli ağlıyor iki gundur

105 kiloyum 2 bucuk aylik bi kizim var daha once 25 kilo vermisligim vad ama suan o gucu kendimde hissetniyorum emzirmiyorum sutum yok bende araniza katilmak istedim nasil basaracagim bilemiyorum...
Allah saglikli sihhatli uzun omurler versin hoşgeldin

Hedefte varim asu

Kizin gule gule giysin
Ahh frida dun ayni sikintilar kiyafet bulamama begendigini giyememe bende yasadim

Ben de öptüm adaşım
Hadi artık derlenme toplanma vakti
Gençlere de örnek olalım :))
Bol su ile başlayalım güne

Vuuuuu çok azimliyiz masallah 2 brd su ile basladim

Gecmis olsun Rabbim sifa versin canim.

Sagolun kizlar bizde ne yapacağımızı şaşırdık ilk defa başımıza geldi..10bin tl kişi başı 1.400 düşen bir para var ortada allah kabul etmiştir inşallah kimi kabul olmaz diyor artık allah bilir

Gecmis olsun uzuldum canim ya kismet. Allah kabul etsin insallah

Arkadaşlar gunaydın dun giremedim net e eşimin izin gunuydu artık son gunu bayramın gezelim ddik zaten baya da harcama yaptık bayramda o yuzden biraz kemerleride sıkmak lazım...

Ben dunu hiç yazmiyim krepten kebapa mocha lara kadar içtim yedim bu sabah itibariyle artık sıkacağım bol su ve az yemek
neyse bu sabah 09 00

4/3 simit yanında az kasar ve beyaz peynr toplam 1 kk kadar

11 30
Az sutlu nescafe.

Merhabalar

Geleneksel bayram sendoromuda bittigine göre sahalara dönmenin vakti geldi catti:) Efenim bayramda yedik,ictik tartida karsiligini fazlasiyla aldik
Yedigimiz hurmalar fena tirmaladi yani,neyse önüme bakip evrene olumlu mesaj göndereyim de gitsin fazlaliklar..

Pek sevgili rakibelerim y.o.l.c.u Bonus ne alemdeler acaba,ben tartiyi aglatirken onlar güldürmemislerdir umarimyook canimm hic kiskanc degilim tabikii

Canim benim cok gecmis olsun,Allah sifa versin yavrulara..

Eki Görüntüle 2040511

Guldugumu sizinle paylasmasam olurmu?

Hahaaa

Nörüyon gözümm

Hayırlı mutlu günler dileği için geç mi kaldım, gün bitti :)

Ben de toparlansam iyi olacak 96da takıldım kaldım. Okula başladık, o ortama girmek beni bunaltıyo şimdiden...

Derin geçmiş olsun nisaya.. salgın var diyodu doktor biz de yeni yeni tam düzeldik..
Kurbanınızı da Allah kabul etsin..

y.o.l.c.u zeynebim geçmiş olsun senin kuzulara da..

Bonus ayyy aynı kıvanç gibiydim bugün ben de..

Kızlar midem bulanıyor anammm anammmm ne biçim bi yeme stilim var bugun bocalamaya girdim resmen...

Sabahki simit ve kahvenin peşine saat 14 30 gibi 3 kaşık lor peynir ve 3 yumurtadan omlet yaptım ekmeksiz katıksız yedim...

Az önce yani saat 16 00 da 4 mürdüm eriği

Ama nası midem bulanıyor öyle boyle değil açlık değil bu yumurta çok koktu bana ya midemi kaldırdı

Selam fıstık adayları ,beni tanıyanlar tanıyor ,tanımayanlar için kısa bir özet geçeyim
Adım Aynur , 33 yaşındayım , Mersinin Tarsus ilçesinde yaşıyorum. Daha önce 2012-2013 yılında burda +90 güzelleriyle beraber 105 kilodan 75 kiloya indim , benim için gayet ideal bir kilo olmuştu. Daha sonra hamilelik tedavisi , kürler alternatif tıp derken 2015 subat ayında 92 kilo ile hamile kaldım , hamilelikte karatay tarzı beslenme ile 7 kilo alıp , oglumu 3.5 kilo dünyaya getirdim. Hamilelik sonrası dikkat ederek 85 kiloya kadar indim ama oğlum 2.5 aylık iken esim çok büyük bir trafik kazası geçirdi , onun hastane süreci ,tedavisi,ayaga kalkması ,evde bakımı derken kendimi mutlu edecek tek yol olarak pasta,börek işine verdim zihnimi ,o süreçte eşimin ailesi ile çok büyük sıkıntılar yaşadık ,kendime psikolojik sınır olarak 105 koydum ve o kiloya ulaşana kadar sürekli yedim
Neyse aklım başıma yavaş yavaş gelmeye başladı, niyetim yine karatay diyetine başlamak,yazın çat pat uğraştım ama anne baba evinde bu is olmuyor , okullar başladığına gore artık bende başlayabilirim :)
hepinizi kocaman öpüyorum, bu grubu seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…