Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşimde sınıf öğretmeni , vu sene 1. Sınıfları okutacak , bende lisede çalışıyorum

Yemelerden icmelerden eve geleli beri kendimi alamıyorum tatilde almadigim kiloyu eve gelince reglle birlikte aldimda aldım kendime inanamıyorum ama daha öncede olmuştu artık bu halime inansamda bir sporudu bir diyetidi başlasam diyorum desteklerinizi bekliyorum canlar 80 İdim 20 gün önce şincük 84.5 belki 85 çünkü bugünde dışarıda kahvaltılar öğlende magnumlar cornetler akşam burger kingler Allah cezami verdi

Ben hala geçmiş yapamadım etiketler gördüm bildirimde sonra bakıcam inş...oğlanı acile götürdük tahliller falan kanda enfeksiyon yüksekmiş serum takıldı bi saat damar bulamadılar off çok ağladı yavrum...şimdi evdeyiz azcık iyi gibi inş kötülemez...şimdide kızları götürcez acile...salgınmış zaten ateşler yüksek...ölüyom bel sırt boyun ağrısından hepsi ayrı ilgi bekliyo...oğlan hep kucakta 13 kilo kendisi dermanım kalmadı...

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Yok ben ilk defada senden duyuyorum ne işe yarıyor taze incir mi kuru incir mi ? Zeytin nasıl yeşil mi siyah mı bir de kahvaltı yerine yapıyorsun desem o da değil bir aydınlat heleee
incir taze veya kuru, zeytin siyah veya yeşil farketmiyor. valla çok faydası varmış. şimdi uzun olur istersen nete yaz canım. açıklamalar var. kahvaltıdan önce aç karnına yiyorum. yarım veya 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum.

chickpeas hosgeldin tekrardan bende bi aynur duydum burda cokca o sensin sanirim :)) 1 sene falan belki fazla bunalimda olup gelmedigim oldu o zaman burdaydin sanirim
Teşekkürler canım,hosbuldum . Muhtemelen o ben olmalıyım , onlarda benim için çok kiymetliler,buradaki samimiyeti çok seviyorum

Zeynom nasılsın canım benim , bebelerin hastaymış,çok geçmiş olsun gülüm.

Geçmiş olsun canım
Bir de Derin in kızı hastaydı galiba size de gecmis olsun
Tüm hastalara şifa dilerim

Oyyy çok geçmiş olsun kıyamam kuzulara bu gibi durumlarda hep annelere olan oluyor Allah sanada güç kuvvet versin yavrularına da tez zamanda şifa versin aminn

sabah 07.00
7 zeytin 1 taze incir

ara 09.30
20 kuruyemiş (fındık,fıstık, kaju, badem)

öğlen 13.00
kazan kebabı (patlıcan-ekmeksiz köfte)
ev yoğurdu
1 dilim siyez ekmeği (kuru domatesli zeytinli)

ara 15.00
1 küçük parça % 80 bitter çikolata
sade Türk kahvesi

akşam 19.10
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
bir tabak ali nazik
salata

ara 20.00
1 parça peynir
1 avuç kuruyemiş (fındık,fıstık, kaju, badem)
2 küçük parça % 80 bitter çikolata

yatana kadar 2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…