Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Dun eve geldik cok sukur
Bugunde duzceye gittik geldik
Yarin is basi var tatilden sonra zor gelecek calismasi

Yarin tartilmaya korkuyorum kilo aldim baya 100 oldum mu bilmem sabah korkunc bir manzarayla karsilascam gibi
Yarindan itibaren dikkat etmeye ve bir program aramaya baslicam hayirlisi bakalim

Iyi geceler iyi bayramlar geç oldu biraz ama üzücü bir bayram geçirdik...kurbanimiz öldü ...mezbaha hastaydı diyor aldığımız kişi de hastalığı yoktu boğularak ölmüştür diyor..birde 7 kişiydik eşim buluyordu ilgileniyordu kurbanı her sene dukkanimizda paylaşıp evlerimize geliyorduk kısmet değilmiş...

Yenacim.cok geçmiş olsun berfin hastaymış galiba...

Artik ne yediysek yedik su 3 gunu sıkı tutalim varsa odem atalim artilari temizleyelim dimi?

Icimden bi ses dedi ki seninde icinden boyle geciyor :)
Çok doğru demiş içsesin :)
Bayramda çok yemedim ben tatlı nerdeyse hiç yemedim bikaç çikolata yedim sadece
Ama su içmiyorum ve zaten öncesinde aldığım kilolarim var löp löp
Bol su ve erken akşam yemeği hedefimiz

105 kiloyum 2 bucuk aylik bi kizim var daha once 25 kilo vermisligim vad ama suan o gucu kendimde hissetniyorum emzirmiyorum sutum yok bende araniza katilmak istedim nasil basaracagim bilemiyorum...
Hoşgeldiniz güle güle büyütün kızınızı
Önce inanmak lazım başarmak için

Günaydın
Hayırlı haftalar. ..

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. . Gerek burdan gerek telefonla mesajla desteginizi hep hissettim.. iyi ki varsınız. . Allah razı olsun..
Ne güzel insanlarınız...

Ooooyy ne güzel hedefler adaş özelikle akşam etken yemek tam bana da göre öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…