Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonuscan kp ile yasadigin olayda eşin durumu toparlayabilirmiydi o an acaba...

Bende gençken kp ile yaşamistim boyle bi durum eşim beni hakli bulup o ortamdan uzaklastirmisti.

Yok bahar kucugum ve zaten en cok u yuzden kaybettim. Haklida olsam eninde sonunda deniyorki nolursa olsun senden buyuk.

Ben bi patlama yasadim her patlama gibi zamansiz ve yikici. Uzgun olan taraf yine benim karsi taraf sadece egolu ve kizgin.

Adam olurum belkide is isten gecer. Dili tutmak cok zor. Samir demir leblebi derdi bir hocam canin yanarak cignersin.

Zaten bizim ailelerde erkek haksiz olurmu haşa kadinlar carpiliriz dil uzatip.
Onlarin istedigi gibi bir kadin degilim olamiycam tipki onlarin degismedigi gibi.

Iyiki erken evlendirip basimi baglamislar diyorum bazen yoksa bela olurdum hepsine.
Ya sabir konussun dursun dedigim gun kazanicam diyolar gorucez.

Kuzum bence kendini yıpratma tamam büyük saygı göstermek sabretmek lazım ama biz nasıl onları tabıyatlarıyla kabullenıyoruz onlarında bizi kabullenmesi saygı duyması gerek senı tanıdığım kadarıyla (ki çok iyi anladıgımı düşünüyorum) asla sebepsız çıkış yapmaz kalp kırmazsın
Geçecektir mutlaka kendini yıpratma lütfen sen kalbi cok güzel merhametli bir kadınsı n patlaman nedensiz olamaz

Selamun aleykum hayırlı sabahalar güzeller 3 günde yemenin canını çıkardım tartılmaya korkuyorum bu kadar yol alıp boşa çıkarmaktan korkuyorum bugünde savmaladım sabah pofff

Eltılerımın ikşside karatay başladılar bana bakıp benı gören başlıyor ama onların kıloları az hemen belli oluyor çok zayıfladılar tamam zayıflasınlar ama ben gine cokkk kololu kaldım biraz normallesıyorum derken offf kıskancmıyıö neyim ben yaa

şuraya bir menü ekleyelim

sabah 10.15
7 zeytin 1 taze incir

kahvaltı 10.45
yumurta piyazı
peynir
domates salatalık kapya biber
1,5 dilim ekşimaya ekmek

ara 13.00
1 şeftali
150 mlt ev yoğurdundan ayran

ara 14.00
4 kaju fıstığı
5 badem
1 kk kurabiye (badem unu, kuru incir)

ara 15.00
1 dilim peynir
1 dilim siyez ekmeği (kuru domates ve zeytinli)

akşam 18.45
2 parça kazan kebabı (patlıcan-ekmeksiz köfte)
1 bardak ev yoğurdundan ayran
pancar turşusu

yatana kadar 2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…