Tedavi görüyorlar canım kısa zamanda toparlar yavrucak inşallah doğal olarak nilüşünde canı sıkkınSelam güzeller yena ve berfini çok merak ediyorum rabbim şifasını versin hala sonuç yokmu?
Özgür kadin :) gecmiş olsun canim inşallah cabucak toparlansin.Tedavi görüyorlar canım kısa zamanda toparlar yavrucak inşallah doğal olarak nilüşünde canı sıkkın
Bonuscan kp ile yasadigin olayda eşin durumu toparlayabilirmiydi o an acaba...
Bende gençken kp ile yaşamistim boyle bi durum eşim beni hakli bulup o ortamdan uzaklastirmisti.
Kuzum bence kendini yıpratma tamam büyük saygı göstermek sabretmek lazım ama biz nasıl onları tabıyatlarıyla kabullenıyoruz onlarında bizi kabullenmesi saygı duyması gerek senı tanıdığım kadarıyla (ki çok iyi anladıgımı düşünüyorum) asla sebepsız çıkış yapmaz kalp kırmazsın
Yok bahar kucugum ve zaten en cok u yuzden kaybettim. Haklida olsam eninde sonunda deniyorki nolursa olsun senden buyuk.
Ben bi patlama yasadim her patlama gibi zamansiz ve yikici. Uzgun olan taraf yine benim karsi taraf sadece egolu ve kizgin.
Adam olurum belkide is isten gecer. Dili tutmak cok zor. Samir demir leblebi derdi bir hocam canin yanarak cignersin.
Zaten bizim ailelerde erkek haksiz olurmu haşa kadinlar carpiliriz dil uzatip.
Onlarin istedigi gibi bir kadin degilim olamiycam tipki onlarin degismedigi gibi.
Iyiki erken evlendirip basimi baglamislar diyorum bazen yoksa bela olurdum hepsine.
Ya sabir konussun dursun dedigim gun kazanicam diyolar gorucez.
Incir kürünü 3 ay yumurtalarin kalitesini artirmak icin yapmistim. Zeytini bilmiyorum.günaydın kızlarrrrrrzeytin ve incirimi yedim kahvaltıyı bekliyom bu zeytin-incir kürünü daha önce yapan var mıydı bu grupta?
o kür değil canım. bu kür 7 zeytin 1 incir şeklinde uygulanıyor.Incir kürünü 3 ay yumurtalarin kalitesini artirmak icin yapmistim. Zeytini bilmiyorum.
Merhabalar tesadüfen gördüm Berfin den bahsetmişsiniz de nick ı neydi ? Acaba aynı berfinden mi bahsediyoruzSelam güzeller yena ve berfini çok merak ediyorum rabbim şifasını versin hala sonuç yokmu?
Berfin arkadasimizin kizi sanirim ayni kisi degil.Merhabalar tesadüfen gördüm Berfin den bahsetmişsiniz de nick ı neydi ? Acaba aynı berfinden mi bahsediyoruz
Merhabalar tesadüfen gördüm Berfin den bahsetmişsiniz de nick ı neydi ? Acaba aynı berfinden mi bahsediyoruz
yena nın kızının adı berfin.Berfin arkadasimizin kizi sanirim ayni kisi degil.
Şükür iyi olsun da iki kelam yazmadı merak ettim raporlu ya cani sıkılmıyor dimek bizi göresi gelmemişDely raporlu canim
yatis modunda ama iyi cok sükür
Simi nesi var Dely nin canim.Dely raporlu canim
yatis modunda ama iyi cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?