Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Topraaam,ellerine saglik canim..Cok tesekkürler kuzuuu Berfin nasil?daha iyidir umarim..

Kilo veren,gayret eden herkesi kutlarim

Şükür iyi canım... hafif bir halsizlik ve arada karın ağrısı oluyor çok normal bir durum.. Yaşadığı ve atlattığı hiç kolay değildi...

Sana da kolay gelsin tadilat niçin.?

Şükür iyi canım... hafif bir halsizlik ve arada karın ağrısı oluyor çok normal bir durum.. Yaşadığı ve atlattığı hiç kolay değildi...

Sana da kolay gelsin tadilat niçin.?

Cok sükür topraaam,Allah yasatmasin birdaha..Zamanla agri ve halsizliklerde kalmaz toparlar ins.

Tadilat duvar kagidi degisimi,boya vb seyler icin heryer dandini anlayacagin:)

Geçmiş olsun canım
Bir de Derin in kızı hastaydı galiba size de gecmis olsun
Tüm hastalara şifa dilerim

ben geldim gadınımmmm ben geldim
hoşgeldim,ne de güzel geldim ,iyiki de geldim ❤❤❤
Bebeğim sende MaşAllah ne güzel kilo vermişsin , tebrik ederim. Ama menün çok az , sanki op mu oldun acep diye düşünüyorum . Öyle ya da böyle , sağlığın yerindeyse eğer gerisi teferruat

chickpeas Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun..
Teşekkür ederim , azim böcüğümü kaybettim onu arıyorum ,bulurum İnşAllah

Bugun bayramin 5.gunu dimi?

Yani 2 porsiyon et yememin bu gormemisligimin baska aciklamasi olamaz
Aynı bennn aynııı bu aksam bende 2 porsiyon et yedim yanında salata ve 1 dikim ekmek

Ahh o regl donemi suan benle resmen oyun oynuyor bayram salmasıda bahane oldu çikolata şelalesine dalasım var neyseee...

Çok geçmiş olsun canım umarım ciddi birsey yoktur.

YENA cım sanada tekrardan geçmiş olsun. Bu karışıklıkta birde listeyle uğrasmışsın ellerine sağlık...

ellerine sağlık yenam

Yes tatlım opluyum 5 ay oldu...
Cok şükür sağlıklıyım bir sorun yok olmasın da inşallah. ..
Fakat ilk 2-3 ay çok zordu ama geçti şükür...

YENA cım sanada tekrardan geçmiş olsun. Bu karışıklıkta birde listeyle uğrasmışsın ellerine sağlık...

Teşekkür ederim .. yolun da gibi hersey, bir sıkıntı yok şükür. ..

Günaydın
Toparlanamayanlarda ben gine bütün gün iyi gitti aksama mahvettim 2 günde nasıl atıcam artıları
Kızlar bu cuma ben izinli olsam Olurmu yok sa daha çok moralin bozulacak

Cuma tartılma seni frenler izinli olma ... artı olsan da önemli değil en azından kendini öyle görmek bu durumu uzatmanı engeller...
Bu hafta 3 öğün yap hayriyecim akşam yemeğini biraz daha geç ye. .. akşam cozutmani engellersin karnın tokken diye düşünüyorum....
Panik yapma geçici bir süre. Hatta bugün geçer bile...

Gunaydinnn

Cuma icin hazirlik baslasin miiii?

Ar yu rediy ii ii ii ii

Kaptan benden dunde dahil 3 gunde -1,5 kilo istiyor. Sanirsin bir organimi istiyor oyle bir etki birakiyor zihnimde bakalim nolucak.

Yuruyusten geldim hafif griple ciktim ins ya rabbim artmaz.

İnşallah yenam geçsin atık millet bugün cozutup ertesi gün toplanıyor anam benimki nasılnır ıradesızlıktır anlamıyorum haklısın 3 öğün bana oyu gelebilir yüreğine saglık güzel kadın

Var bahce cok buyuk ve aletlrrde var buyuk bir site tam zayiflama merkezi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…