Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ph yuksek olunca sert olmuyomuydu
Yok sertlik magnzyum ve kalsiyumla alakalı die biliyorum ama o ne olmalı hiç bilemiyorum. Ph değeri 7 ye kadar notr sayılırmış ve 7 ve aşağısı sağlıksızmış ben genelde dikkat etmezdim ama bi kaç ay evvel tesadüfen bu suyu aldım ve tadına doyamadım sanki şeker vaR suda zaten daha kadar yazıodu kenarında 8.22 ph alkali die o zamandır dilkat ediyorum belkide su içemememin sebebi budur

Sali menusu

Sabah 10:30
1 kk beyaz, 1 kk kasar
2 dilim ekmek birisi tost ekmegiydi
10 zeytin, domates

Oglen 15:00
1 kase dolu süt+tarcin, 4 dolu kasik yulaf ezmesi
1 tane murdum erigi

Aksam 18:30- 20:00 arasi
2 porsiyon soganli et, az salata, bir kac lokma ekmek.

Su 1,5 litre+ 1 litre dukan
Spor yoktu.

Selam, saygı ve çokça sevgi hepinize

Çok yoğunum şu sıralar.. Seminerler malum betülle çok yorucu oluyo, sıraların tepelerinde sürekli.. Normalde okulda boş boş otururduk, bu yıl müfredat yenileme çalışmalarından dolayı il merkezinde seminer var, tam betülün uyku saatinde. işkence oldu bu yıl dönemin başı. zaten okulun ortamı pehhh...

Okul öncesi dip köşe temizlikteyim eve gelince de zaman öyle geçiyor.. Havalar da yağmurlu, yıkadıklarım kurumuyo..

Bakıcıya alışma çalışmalarına başlıcaz, onun da gerginliği var çokça üzerimde..

2-3 ay kadar önce yüzümde bi sivilce çıkmıştı ve sürekli kanıyodu, o büyüdü nerdeyse fındık büyüklüğüne geldi, et beniymiş sanırım.. geçen gün kızımla oynarken kanadı, sürekli kanıyo, bugün randevu aldım, cumartesi doktora gideceğim. yakıyolarmış sanırım. küçücük bişey insanın yaşam kalitesini düşürüyo resmen. kanamasın diye diken üstündeyim. kanayınca durmuyo çünkü, bant, sargı bezi falan da tutmuyo.. eşarplarım battı...

Ayağıma cam battı, içerde kaldı sanırım 3 gündür bastıkça acıyo..

He bi de fırın poşetinden çıkan buharla elimi yaktım..

E daha ne olsun dimi? Allah dermansız dert vermesin...

En guzel mevsimi ama deniz anasina dikkat edin

Bugun cilekli limonlu naneli (naneyi komsu bahcesinden aldim) tarcinli 1 litre suyumu ictim. Ama oglen misafir geldi kek yapmis tahinli corek yapmis bide beni gormeye gelmis yemeden olmadi.

Sabah sadece cilekli su
Oglen 1 porsiyon kisir+1 dilim kek+tahinli corek bol cay
Aksam 10 tane ince lahana sarmasi bol ev yapimi tursu

Birazdan ay cikarken kahvemi yapip seyire dalacagim

Kendimi cok iyi hissediyorum ne sinir ne gerginlik hivbirsey kalmadi. Esim bile cok mutlu asik oldugum kadin geri dondu diyor bana yine eskisi gibi bakiyor demekki sorun kilo degil benmisim. Ben sakinlesince sanki tum dunya sakinlesti.

Geçmiş olsun canım nazar mı var üst üste gelmiş hepsi

Selamünaleyküm
Kusura bakmayın okuyamadım bi türlü yazıp kaçıyom hepiniz iyisinizdir inş...

Menüm
Kahvaltı 3 yumurtadan omlet 5 hurma zeytin peynir

Arada karpuz baya vardı tabakta...

Akşam bi kase çorba beş kaşık mantı iki lokma ev ekmeği iki dilim baklava...

Biliyorum berbat ama yedim yani...düzelticem inş...he bide Birbuçuk kilo kadar artıdayım...

Oğlanı iğneye götürdük anneme geçtik malum dönemde geldi sancılarım arttı baya zorlanmaya başladım hem çocuklar hem kendim yarında benim aşım var oraya gidicem oyüzden bikaç gün burdayım...

Selam hanimlar,bir kac gundur yazamadim. 2 ay tatil sonrası ise basladim.yeni duzene alismam zor oldu. Stresten midir bilmiyorum bir yeme istegi basladi. Bayramda bile tatli yemezken şu iki gundur 3 elmali kurabiye yedim,sekerli leblebi,iki dilim ekmek yedim. Midem tok,gozum,beynim ac. Bugün biraz toparlandim sanku. Korkumdan tartiya da cikmiyorum. Yarin insallah tarti beni uzmez.

Menum
Sabah 9.30
iki bardak ılık sirkeli su,3 adet kayısı,2 yumurta,peynir,domates,salatalik,biber,7-8zeytin,

Ara,sekersiz cay,kahve ve yesilcay
Aksam 18.30
4 kofte,bir kase tarhana çorbası,bir bardak kefir
2l su,suyu az ictimyatana kadar 2,5 l yaparim insallah
Onceki gunlerde yedigim kurabiyeler vicdan yaptiriyor ama olan oldu artik,birakmak yok yola devam

Markası ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…