Yok sertlik magnzyum ve kalsiyumla alakalı die biliyorum ama o ne olmalı hiç bilemiyorum. Ph değeri 7 ye kadar notr sayılırmış ve 7 ve aşağısı sağlıksızmış ben genelde dikkat etmezdim ama bi kaç ay evvel tesadüfen bu suyu aldım ve tadına doyamadım sanki şeker vaR suda zaten daha kadar yazıodu kenarında 8.22 ph alkali die o zamandır dilkat ediyorum belkide su içemememin sebebi budurPh yuksek olunca sert olmuyomuydu
Çooookkk iyi gidiyosun canım, cumaya 2 hanelilere inersin dimi :)Carsamba
67 dk tempolu yuruyus.....
30 dk kardiyo.....
Ayrildim cok sukur keyif yapiyorum tatil plani iptal oldu ama en azindan ben ailem ve arkadaslarimla keyif yapiyom. Seneye temmuzda yapacagim tatil planini kesinSağol canım. .
Sen izne ayrildinmi. ?
En guzel mevsimi ama deniz anasina dikkat edinÇok yorgun ve uykusuzum.. hastanede hiç uyuyamiyordum eve geldigimiz ilk gün güzel uyudum sonrasında da Allah razı olsun gelen giden kemiklerim sızlıyor artık...
Yapılan işler ve Ütü var... cumartesi 5 gunlugune Antalyaya gidiyoruz bir aksilik olmazsa...
Isleri yoluna sokmam gerek o yüzden. ..
Fatih erkoc u cok severim
Geçmiş olsun canım nazar mı var üst üste gelmiş hepsiSelam, saygı ve çokça sevgi hepinize
Çok yoğunum şu sıralar.. Seminerler malum betülle çok yorucu oluyo, sıraların tepelerinde sürekli.. Normalde okulda boş boş otururduk, bu yıl müfredat yenileme çalışmalarından dolayı il merkezinde seminer var, tam betülün uyku saatinde. işkence oldu bu yıl dönemin başı. zaten okulun ortamı pehhh...
Okul öncesi dip köşe temizlikteyim eve gelince de zaman öyle geçiyor.. Havalar da yağmurlu, yıkadıklarım kurumuyo..
Bakıcıya alışma çalışmalarına başlıcaz, onun da gerginliği var çokça üzerimde..
2-3 ay kadar önce yüzümde bi sivilce çıkmıştı ve sürekli kanıyodu, o büyüdü nerdeyse fındık büyüklüğüne geldi, et beniymiş sanırım.. geçen gün kızımla oynarken kanadı, sürekli kanıyo, bugün randevu aldım, cumartesi doktora gideceğim. yakıyolarmış sanırım. küçücük bişey insanın yaşam kalitesini düşürüyo resmen. kanamasın diye diken üstündeyim. kanayınca durmuyo çünkü, bant, sargı bezi falan da tutmuyo.. eşarplarım battı...
Ayağıma cam battı, içerde kaldı sanırım 3 gündür bastıkça acıyo..
He bi de fırın poşetinden çıkan buharla elimi yaktım..
E daha ne olsun dimi? Allah dermansız dert vermesin...
Yok yumuşak ve içilebilir oluyor 8 in altında olmuycak iyi su zati, geçen senelerde çok araştırmıştım bendePh yuksek olunca sert olmuyomuydu
Yok yumuşak ve içilebilir oluyor 8 in altında olmuycak iyi su zati, geçen senelerde çok araştırmıştım bendePh yuksek olunca sert olmuyomuydu
Bravo bonus çok iyi gidiyorsunCarsamba
67 dk tempolu yuruyus.....
30 dk kardiyo.....
Markası ne ?Yok sertlik magnzyum ve kalsiyumla alakalı die biliyorum ama o ne olmalı hiç bilemiyorum. Ph değeri 7 ye kadar notr sayılırmış ve 7 ve aşağısı sağlıksızmış ben genelde dikkat etmezdim ama bi kaç ay evvel tesadüfen bu suyu aldım ve tadına doyamadım sanki şeker vaR suda zaten daha kadar yazıodu kenarında 8.22 ph alkali die o zamandır dilkat ediyorum belkide su içemememin sebebi budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?