Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yuruyus yetmedi biraz zorlayarak kardiyo yaptim deli ter attiriyor.

Bogazima tulbent sardim terledikce usudu kotu olmasin iyice diye. Geberdim demek anca tarif ediyor hele yumruklarda baya zorlaniyorum elim titriyo sonra.

Yuruyusten sonra ilk kalktigimdan tam 1 kilo eksik cikiyorum. Kardiyodan sonrada bi 400 gr daha eksi cikiyorum.

Ödemler icinde kalmis fücudum ödem mi atıyor yoksa terle su kaybimi?
Yoksa terlemekle odem atilmasi ayni kapiyami cikiyür.

Iste bunlar hep merak kaptana sordum bakalim ne diyecük.

Çok yorgun ve uykusuzum.. hastanede hiç uyuyamiyordum eve geldigimiz ilk gün güzel uyudum sonrasında da Allah razı olsun gelen giden kemiklerim sızlıyor artık...
Yapılan işler ve Ütü var... cumartesi 5 gunlugune Antalyaya gidiyoruz bir aksilik olmazsa...
Isleri yoluna sokmam gerek o yüzden. ..

Annem oyle diyor uykusuz oldummu kemiklerim sizliyor diye uyumaya calis lutfen

Merhaba kızlar bugun çok fenayım uykusuzluk mahvetti beni iş yerindeyim gidiyor gözlerim... Geç kalıyordum sabah işe apar topar doğru düzgun bişi alamadım yanıma en önemlisi su alamadım ya...

Sabah peynir zeytin ve yumurtam vardı yanımda ekmeğim yoktu arkadas saolsun 3 dilim tahıllı ekmek verdi
1 dilim tahıllı ekmek
1 kk kadar hemen hemen peynir
6 zeytin
2 haslanmis yumurta

Öğlen için yanımda kıvırcık ve ton balığı var. Ara öğün için galeta var yanımda bide bozulmadıysa az bişi yogurt vardı iş yeri dolabımda bakalım nasıl olcak bugun

2 gunluk protein yapiyorum rahatsizim biraz bisey pisiremedim peynir ve ayranla geciriyorum ogunumu.
Ay o protein beni benden alıyor beni başka diyarlara atıyor. Migrenim bir tutuyor ki öyle böyle değil aslında 2 guncuk bunyeyi nasıl rahatlatır ama yapamıyorum malesef... İnşallah sen yaparsın ama çok sıkma kendini hastalanma...

Bebeğim hayırlısı olsun , sen ne yaptıysan eminim en doğrusunu yapmışsındır fit hatunum benim

Slm kizlar
Dun sabah 8e bes kala uyandim apar topar ciktim evden 20 gece isteydim Allahtan dr hanim rapor almis bu hafta gecikmem sikinti olmadi
Aksam pazar yaptim gece 4te yattim domates ve biber ayarlayip dondurucuya attim. Sabah ise geldim.

Bu sabah tartilabildim ama tartilmaz olaydim tukurun bana dovun beni 100.6 ciktim. Uykusuzluk neyimde vardi ama ne olursa olsun aldim iste

Cuma ve haftasonu 3 gunluk yogurt kuru yapip temizlenip pazarteside oruclarima baslamayi dusunuyorum sahur ve iftarda dikkat edip sporumu yaparsam biraz daha duzene girerim diye dusunuyorum

Bu hafta çoğumuz oyle olduk ya. Bu hafta şöle guzel kilo veren kişileri zaten ciddi ciddi ayakta alkışlamalı... Allah kilo aldırmasın alınanıda daim kıldırmasın inşallah... Sabit çıksam ben razıyım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…