- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Allah beterinden saklasin
Çok yorgun ve uykusuzum.. hastanede hiç uyuyamiyordum eve geldigimiz ilk gün güzel uyudum sonrasında da Allah razı olsun gelen giden kemiklerim sızlıyor artık...
Yapılan işler ve Ütü var... cumartesi 5 gunlugune Antalyaya gidiyoruz bir aksilik olmazsa...
Isleri yoluna sokmam gerek o yüzden. ..
Ay o protein beni benden alıyor beni başka diyarlara atıyor. Migrenim bir tutuyor ki öyle böyle değil aslında 2 guncuk bunyeyi nasıl rahatlatır ama yapamıyorum malesef... İnşallah sen yaparsın ama çok sıkma kendini hastalanma...2 gunluk protein yapiyorum rahatsizim biraz bisey pisiremedim peynir ve ayranla geciriyorum ogunumu.
Bebeğim hayırlısı olsun , sen ne yaptıysan eminim en doğrusunu yapmışsındır fit hatunum benimYes tatlım opluyum 5 ay oldu...
Cok şükür sağlıklıyım bir sorun yok olmasın da inşallah. ..
Fakat ilk 2-3 ay çok zordu ama geçti şükür...
Teşekkür ederim .. yolun da gibi hersey, bir sıkıntı yok şükür. ..
Cuma tartılma seni frenler izinli olma ... artı olsan da önemli değil en azından kendini öyle görmek bu durumu uzatmanı engeller...
Bu hafta 3 öğün yap hayriyecim akşam yemeğini biraz daha geç ye. .. akşam cozutmani engellersin karnın tokken diye düşünüyorum....
Panik yapma geçici bir süre. Hatta bugün geçer bile...
Bu hafta çoğumuz oyle olduk ya. Bu hafta şöle guzel kilo veren kişileri zaten ciddi ciddi ayakta alkışlamalı... Allah kilo aldırmasın alınanıda daim kıldırmasın inşallah... Sabit çıksam ben razıyım bu haftaSlm kizlar
Dun sabah 8e bes kala uyandim apar topar ciktim evden 20 gece isteydim Allahtan dr hanim rapor almis bu hafta gecikmem sikinti olmadi
Aksam pazar yaptim gece 4te yattim domates ve biber ayarlayip dondurucuya attim. Sabah ise geldim.
Bu sabah tartilabildim ama tartilmaz olaydim tukurun bana dovun beni 100.6 ciktim. Uykusuzluk neyimde vardi ama ne olursa olsun aldim iste
Cuma ve haftasonu 3 gunluk yogurt kuru yapip temizlenip pazarteside oruclarima baslamayi dusunuyorum sahur ve iftarda dikkat edip sporumu yaparsam biraz daha duzene girerim diye dusunuyorum
Suyum yeni geldi bonuscum şimdi lıkır lıkır içeceğim...ph 8.22 tam ağzıma layıkYav gun icinde 2 cizdirin ne yediniz su ictinizmi falan bu ne sessizlik
Suyum yeni geldi bonuscum şimdi lıkır lıkır içeceğim...ph 8.22 tam ağzıma layık
Suyu övmeye bak :)) bende zorluyorum.
Dukan icecegini iciyorum bide
Suyu övmezsem içemem hiç aram yok hiç bu 8.22 işte içirtio az biraz daha yumuşak gelio içimi ondan yoksa sevdiğime değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?