Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim senin adına bizde babamın köyündeki eve gidince öyle oluyoruz dert yok gam yok huzur var

Iyi akşamlar

Sanirim hastalaniyorum faranjit belirtileri pek netleşmeye başladı ben de...
Bonus sabah kemiklerim sizliyor diyordum ya artarak devam etti buna başağrısı da eklendi
Şimdi ballı limonlu ılık su hazırladım içiyorum iyi geliyor boğazima. ..

Bugün yediklerim söyle. ..

Sabah,
Simit

Öğle,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates

Akşam,
Et kavurma
Yoğurt
Domates

1 saat yürüyüş

YENA canım buluşma berfinin hastalığından iptal oldu sanırım davet etmistin teşekkür ederim. Kizın iyileşti şükür tatilde atın yorgunlu stresi inşallah,iyi tatiller size

Evet öyle oldu.. nasip değilmiş. Bir daha ki sefere inşallah. ..

Geçmiş olsun elifim...
Bu süreç bakıcıyı alışma evresi stresli olur evet.. yaşadığım için biliyorum. . Umarım üçünüz için de kısa sürer bu sıkıntılı dönem. . Sen evdeyken de gelsin bakıcı direk yalnız kalmasinlar,

Carsamba

67 dk tempolu yuruyus.....
30 dk kardiyo.....

Maşallah canım. ..

Ayrildim cok sukur keyif yapiyorum tatil plani iptal oldu ama en azindan ben ailem ve arkadaslarimla keyif yapiyom. Seneye temmuzda yapacagim tatil planini kesin

Çok sevindim senin adına. .
Pozitif enerjini hissettim.

Inşallah asum şimdi de ben keyifsizlestim. .
Umarım kısa sürer. ..
Siz de tasinmiyorsunuz iyi oldu. Kolay değil taşınmak..

Hep dolunay sebep bunlara. :)

Carsamba menusu

Sabah 10:00
4 kasik lorla tavada 2 yumurta

Oglen 14:00
4-5 kk kasar peyniri
Buyuk bardak koyu ayran

Aksam 19:00
1,5 uskumru

Su 1,5 litre. Yatana kadar 1 litre dukanda biter suda icerim ins.
2-3 minik kasik tarhana aldim baligi cok sevmeme ragmen tek yiyiyince midem bi hos oldu.
Dahada protein gununde balik yemem ilk ve son oldu.

Iyi geceler sehir disindayim tatil uzadi. Bayramda eti fazla kacirmak bir de 2 yerine 3 bol kepçe ara ogun yapmak disinda pastali borekli vb kacamaklarim olmadi Allah a sukur

1 hafta once regl olmam gerekiyordu hala olmadim. Ustune son 2 gundur kabiz oldum davul gibi hissediyorum.
Insallah yarin da menu atmaya baslarim. Birde burada spor firsatim olmuyor.

Önümüzdeki 2 hafta cok sik ugrayamazsam bile menü yazmaya calisacagim.

Öptüm hepiniziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…