Çok sevindim senin adına bizde babamın köyündeki eve gidince öyle oluyoruz dert yok gam yok huzur varBugun cilekli limonlu naneli (naneyi komsu bahcesinden aldim) tarcinli 1 litre suyumu ictim. Ama oglen misafir geldi kek yapmis tahinli corek yapmis bide beni gormeye gelmis yemeden olmadi.
Sabah sadece cilekli su
Oglen 1 porsiyon kisir+1 dilim kek+tahinli corek bol cay
Aksam 10 tane ince lahana sarmasi bol ev yapimi tursu
Birazdan ay cikarken kahvemi yapip seyire dalacagim
Kendimi cok iyi hissediyorum ne sinir ne gerginlik hivbirsey kalmadi. Esim bile cok mutlu asik oldugum kadin geri dondu diyor bana yine eskisi gibi bakiyor demekki sorun kilo degil benmisim. Ben sakinlesince sanki tum dunya sakinlesti.
YENA canım buluşma berfinin hastalığından iptal oldu sanırım davet etmistin teşekkür ederim. Kizın iyileşti şükür tatilde atın yorgunlu stresi inşallah,iyi tatiller size
Selam, saygı ve çokça sevgi hepinize
Çok yoğunum şu sıralar.. Seminerler malum betülle çok yorucu oluyo, sıraların tepelerinde sürekli.. Normalde okulda boş boş otururduk, bu yıl müfredat yenileme çalışmalarından dolayı il merkezinde seminer var, tam betülün uyku saatinde. işkence oldu bu yıl dönemin başı. zaten okulun ortamı pehhh...
Okul öncesi dip köşe temizlikteyim eve gelince de zaman öyle geçiyor.. Havalar da yağmurlu, yıkadıklarım kurumuyo..
Bakıcıya alışma çalışmalarına başlıcaz, onun da gerginliği var çokça üzerimde..
2-3 ay kadar önce yüzümde bi sivilce çıkmıştı ve sürekli kanıyodu, o büyüdü nerdeyse fındık büyüklüğüne geldi, et beniymiş sanırım.. geçen gün kızımla oynarken kanadı, sürekli kanıyo, bugün randevu aldım, cumartesi doktora gideceğim. yakıyolarmış sanırım. küçücük bişey insanın yaşam kalitesini düşürüyo resmen. kanamasın diye diken üstündeyim. kanayınca durmuyo çünkü, bant, sargı bezi falan da tutmuyo.. eşarplarım battı...
Ayağıma cam battı, içerde kaldı sanırım 3 gündür bastıkça acıyo..
He bi de fırın poşetinden çıkan buharla elimi yaktım..
E daha ne olsun dimi? Allah dermansız dert vermesin...
Carsamba
67 dk tempolu yuruyus.....
30 dk kardiyo.....
Ayrildim cok sukur keyif yapiyorum tatil plani iptal oldu ama en azindan ben ailem ve arkadaslarimla keyif yapiyom. Seneye temmuzda yapacagim tatil planini kesin
Ben de yarım saat yürüdüm ancak az ama hiçten çok
Su icmeyi oturtamadim ama biraz da olsa cogalttim yeme işi de eh işte diyim
Uğraşıyorumişte :)
YENA iyi tatiller
Çok iyi geçsin tatiliniz inşallah zor günler geçirdiniz
Selam hanimlar,bir kac gundur yazamadim. 2 ay tatil sonrası ise basladim.yeni duzene alismam zor oldu. Stresten midir bilmiyorum bir yeme istegi basladi. Bayramda bile tatli yemezken şu iki gundur 3 elmali kurabiye yedim,sekerli leblebi,iki dilim ekmek yedim. Midem tok,gozum,beynim ac. Bugün biraz toparlandim sanku. Korkumdan tartiya da cikmiyorum. Yarin insallah tarti beni uzmez.
YENA canım geçmiş olsun dr a git ilaç başla tatile gidene kadar iyielsirsin
Git muhakkak daha çabuk iyileşirsinDimi ben de öyle düşünüyorum.
Yarın degisiklik olmazsa gideceğim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?