Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

System değişmediyse 1 hafta önce alışma kaynaşma evresi oluyor diye biliyorum. ..
Mudurun dediğini dikkate al bence..

Bu arada hayırlı olsun eğitim hayatınız .

Bonus duygununda hayırlı ve zevkli geçsin inş. Demek büyüdü ve okullu oldu dünkü Bebe. ...

Son düzenleme:
Alismalari icin 1 hafta once gunde 3 saat gidip okula alisacaklar onun ocon tarihi erken demistir

bende öyle biliyorum ama kafamın karıstırdılar sağol yenam bu sene benim ısım zor büyük teog küçük birinci sınıf inşallah üstesinden gele bilirim

Sen nasıl oldun dikkat et kendine tatil varmış yakınlarda bol bol dinlen inşallah canım

Gunaydiiiiiiin yayla havasi ne guzelmis buz gibi ama ben de bursa uyuyamiyorum nedense sabah 6 da kalkiyorum ve burda insanin istahi mi aciliyir anlamadim hersey cok lezzetli geliyor allahtan saglikli yiyecekler

Oksijenden uyuyamiyorsundur :)
Nerdesin pozantimi. ?

Gunaydiiiiiiin yayla havasi ne guzelmis buz gibi ama ben de bursa uyuyamiyorum nedense sabah 6 da kalkiyorum ve burda insanin istahi mi aciliyir anlamadim hersey cok lezzetli geliyor allahtan saglikli yiyecekler
Günaydın canım oh keyfini Çıkart uyuyamama alışkanlık maalesef bende hiç uyuyamam 5 de gözlerim kendiliğinden acılıyor

Allah zihin açıklığı versin kuzum...
Evet canım cumartesi gideceğiz nasipse. .
Dikkat ediyorum sağolasın. .

Bizimki geçen sene herkesle aynı anda başladı 19 Eylül'de

Günaydııınnn..
Bi ara oryantasyon için bi hafta önce başlıyolardı aslında.. geçen yıl bayrama denk geldiği için yapılmamıştı sanırım. bizim köy okulu olduğu ve çocuklar yayladan dönmediği için bi hafta önce başlamıyolar. ama normalde bu yıl nasıl hiç bilmiyorum canım..
Aynen öyle çakılcım. yayla havası hem çok iştah açar hem de erkenden uyandırır.. tadını çıkar..

Hayırlı sabahlar
Yenacım bugün nasılsın
Hayriyecim 1 hafta erken başlıyor 1 ler benim yeğenim de başlayacak

Boğaz ağrım yok canım ama kas ağrım var epey.. hastanede çok kastım yoruldum ondan büyük ihtimal..

Sen naapiyosun dikkat ediyorsun dimi.

Arkadaşım kahveli toplardan getirmiş çok lezzetli Türk Kahvesiyle pek bi şahane oldular. :)
Tuğba kuruyemişten almış. . O kadar giderim oraya hiç dikkat etmemişim hayret. :)

Genel olarak iştahsızım bu günler de çok az yiyorum zorluyorum kendimi yemek için kas kaybım olmasın diye belki o yüzden de çok ağrım var... meyve yiyesim yok bi ara iyi gidiyordum enerji veriyor çünkü meyve yemem gerek...

Sabah Karatay gibi fındık ekledim mönüme tam 6 adet :) öğle için evden akşam yediğimiz etten getirdim. .. hiç et tavuk yiyemiyorum anın da tıkıyor. ..

Akşama Allah Kerim. Yemeğim yok eve gidince bakarım artık. ..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba dun akşam üstü çok fena oldum ölüyorum sandım. Öğlenden sonra akşama doğru saat 17 00 gibi yoğurt ve erik yedim ama sonra aradan zaman geçti canım leblebi çekti ondan yedim ddmki akşam yemek yemem... Aman allahım o leblebi yaptı sanırım bi mide bulantısı bi mide yanması eve zor gittim 9 da çıkıp. Bide dun yağmura yakalandım üşüdüm gider gitmez yattım sabah 4 gibi uyandığımda hala kotuydu midem...

Bu sabah saat 09 30 da kahvltı ettim
1 yumurta kadar omlet
1 kkpeynir
4 zeytin
2 chia lı ekmek
Domates salatalik biber

Hala midem bulanıyor ama su içiyorum bolca belki toparlar midem

Geçmiş olsun. ..
Leblebi mide bulantısını bastırır aslında ama genel bi mide bağırsak salgını var etrafta .. Dikkatli olmak gerek...

74FRIDA canım nasılsın geldimi kocan.?
Saçlarımı kestirdikten sonra kına yaktım uzun süre boyamiycam soylemismiydim hatırlamıyorum. ..
Bir de yeşil sabunla yıkıyorum artık. .. uzun süre kimyasal degdirmeyecegim kafama, bakalım gelişmelerden haberdar ederim seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…