Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen benim 60 dakkamı genemi beğenmedin lenn...nelerle yürümüştüm oysa okulu bahane edipte..

Cok alistik buraya yena yeni yilda napacük :)) 60 lari gorucen sende vay anasini be

hakkaten yaa...ee sonra bu hatun bizi bırakıp gitcekmi..?

Rabbim yardımcın olsun canım...

eline sağlık güzel olmuş hadi hepimize hayırlı olsun incecik hatunlar olalım inş...

Yürüyüşe gideyim 1 saat sonra....
Akşam ütü yapmam gerek,bir kac saat surebilir..haftasonuna kalsın istemiyorum.. söyle güzel bir film eşliğinde anca gider ...

Kendinizi iyi davranın ..

off ütüü...nefret ediyom kendilerinden...bütün gün temizlik yaptım artık tutmuyo hiç biyerim bi yatak odam kaldı bide ütülerim ama daha olanı yapamamışken habire ekliyom üstüne...film eşliğinde iyi fikirmiş..tv yok evde laptobu yatak odasına götüreyim yarın netten bakayım varmı önereceğin bişey...komedi olabilir mesela..

89 olmustum 2009 da 11 kilo verip :))
Allah kolaylik versin utandirmasin 79 gorecegim insallah.

aminn olursun inş...benimde sadece 100 gram kalmıştı 79 u görmeme ağlamak istiyorum...

Odiet listeleri beni cok mutlu ederdi zerrin ozér oyle kilo vermisti cesit cesit alternatifli hatirladim ama sonra ne oldu koptum hatirlayamadim 50 kilo olunca birakmis da olabilirim.

50 kilomu anam ben yok olurum 50 kilo olsam gibi geldi bian..
Iyi aksamlar

Ugrayamadim bugun,disarda islerim vardi vs..Canim sIkkin biraz,ciko kavanozuna dalasim var...

Dalmiyciim tabisi

dalma tabisiii....hayırdır neye sıkıldı canın...

he bu arada bugun neler yedimm okadar çok yedimki bi hatırlıyayım...

kahvaltı 11 gibi
peynir zeytin salatalık domates 2 haşlanmış yumurta bi şeftali bi mürdüm eriği..bunları hep ayak üstü git gel yedim....
arada kayısı çayı....
akşam 18,30 gibi 5 kaşık taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı bol salata yoğurt...
20,00 de bi şeftali ve yeşilçay....

Seftali ve erik canavari seniii:)

Saka bir tarafa ben de cok severim,afiyet olsun kuzuuum.. Menün gayet basarili,bizimlesinn

simeranya7 beğen beğen nereye kadar . iki laf edeydin iyiydi..

calisirdim more..
yani sanirsam öyleydi
home office yatis modunda

bi de fadil ayarlarimi bozdu yine kafa bi milyon
kürkcü dükkani gibi
çikamiyorum stockholm sendromlerinden
birak la diyorum ask acimi yasiyim
gendünden yakisiklisina gönlü de razi gelmedi namissizin
ego yerlerde
pek bi giymatli oldum te allam

Cok gelmedi bana gayet guzel,son meyveyi aksama birakmasan iyi olurmus ama olsun bi tanecik bisey yapmaz

Kızlar merhaba ben bugun akşama dek neredeyse uyudum uyandım şiş şiş çok uyumaktan resmen şiştim neyse sabah tuvalete de çıkmadım ztn tartıldım 97.3 cıktım tuvalete çıksa değişirdi bence neyse ztn bu hafta izinli yazmıştınız beni. Geç kahvaltı ettim ztn ondada 2 dilim ekmek yarımsar domates salatalık 1 kk dan az peynir 6 zeytin ve 1.5 tavada yumurta yedim...

Akşam da işe gelmeden önce eltimdeydim fazla seçeneğim yoktu az salata 2 3 çatal patates kızartma 4 5 kaşık kadar susuz etli nohut 3 kasik kadar pilav gece için bişi almadım bitane çubuk kraker aldım acıkırsam çok midem bulanırsa yicem ama bol suyum var yanımda 3 gundur 1.5 litreden fazla su içiorum su içemeyen ben bunada şükür diyorum artık.

simeranya7 takip etmeye calisiyorum ama tam cozemedim bir yavuklun var heralde arada bozusuyorsunuz sonra barisiyorsunuz,yoksa esin mi tam cozemedim. Biraz meraklı gordum kendimi,kusura bakma ozeline girdiysem

yok yok özel sayilmaz
burdakiler yabanci degeel

eniste adaylari oluyor sonra bi sorunlar oluyo olmuyor
aslinda hep bendeki güvensizlik biraz da
sonuncusu baya umut vadediyordu
ama mantik agir basti bende

ha bi de jet fadil var basimin belasi
kücük patronum
saplantili ruh hastasi
onunla da is iliskimizden dolayi cok karsima alamiyorum
aramizda hastalikli bi iliski var
onda obsesif kompulsif bende stockholm sendromu türünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…