Bu dakikalar nedir gozlerime inanamiyorum,bir günlük mü bunlar.eger oyleyse
Bir günlük olmasa da guzel,benim gibi hic yapamayanlar varken,tebrikler.
İyi bari yoksa agliyacaktim,bir dakika bile spor yapmiyorum,gunluk kosturmaca sadece,cok da hımbıl degilim. Kendimi avutuyorumHaftalik bunlar abla :)
Her gun yarim saat olsa 30×7=210 yapiyor zaten
YENA duzenli menu yazamasam da listede olmak istiyorum mumkun müdür? Ama gecici en fazla 1-2 hafta boyle surer
Kilo 79.5 spor yok gec kaldim ama
Emin ol dietle oluyor spor sadece insiluni dusuruyor bak ben 3 gunde bu kadar sey yaptim bacaklarim titredi sonuc 4 kilo aldim cunku mezelerden cerezden dondurmalardan ve alkolden uzak kalamadim. Bogazimizi tutcaz baska yolu yok ben anladim spora guvendim daglarima kar yagdiSporu sevmeyen ben bu cevabinla umutlandim açıkçası,sadece diyetle goturulur mu diye endiseliydim.
Cok alistik buraya yena yeni yilda napacük :)) 60 lari gorucen sende vay anasini be
Kızlarrr selamlar...
Öğlen mesaj yazdım size ama sanırım gitmemiş. Yena kilomu sorduda tekrar bakayım dedim mesajımı göremedim.
Ben çok yoğun günlerdeyim iş ev hamilelik defne ve defneye bakan olmaması beni çok zorladı.
Bu hafta annem geldi şükür ama akşam eve gidince her iş bana bakıyor yine. Maalesef annem üzerimden yük çok almıyor.
Sabah nerdeyse 5 te kalkıyorum defneyi emzirip duş alıp namaz kıl hazırlan derken servise zor yetişiyorum. akşam 6 da evdeyim ama gece 1de ancak yatıyorum.
Artık 22. Haftanın içindeyim bu tempo beni yoruyor.
Bide dikkat etmeyip yürümeyince çok hızlı kilo almaya başladım
Pazartesi inşallah dikkat etmeye ve yürüyüşe başlayacağım.
Hepinizi çok seviyor önemsiyor ve özlüyorum
Yilbasi tablosuna ekliycem seni degilmi?
hergaf abla sende gircekmisin?
Tabi ekle canım.Listede adımı gorunce girdim sandim. O yuzden soylemedim. Her yerden kilolara savaş acalim ki,sonuca ulasalim. Hadi bakalım Allah utandirmasin.
Yilbasi tablosuna ekliycem seni degilmi?
hergaf abla sende gircekmisin?
Tabi ekle canım.Listede adımı gorunce girdim sandim. O yuzden soylemedim. Her yerden kilolara savaş acalim ki,sonuca ulasalim. Hadi bakalım Allah utandirmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?