Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seftali ve erik canavari seniii:)

Saka bir tarafa ben de cok severim,afiyet olsun kuzuuum.. Menün gayet basarili,bizimlesinn

sen canavarlık görmemişsin kuzu aldığım bi kiloyu tek seferde oturup yerdim şimdi sayıyla yiyom kıymetini bil yani sana bi söz verdim deyine bunlar hep...

Zeynep sorma siminin 60 dk sinida unutmusum :)

Senin yesil cayi okuyunca mutfakta sogumus olan cayim geldi aklima

banane ben anlamam kendi 47miydi 42miydi dakkalarını kafamıza kakıyodun zamanında...

Cok gelmedi bana gayet guzel,son meyveyi aksama birakmasan iyi olurmus ama olsun bi tanecik bisey yapmaz

of o saatte yediğimle kalsam iyiydi saat 11de eşim yerken yarım mandalinayıda benim ağzıma tıktı gece gece şeker yedim yani...

Slm kizlar

YENA ve Bonus listeler icin elinize saglik kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim

Yeni yilbasi listemiz hayirli olsun

Sabah peynir domates salatalik 1 yumurta 2 wasa

Ogle corba salata etli nohut

Ara seftali

Aksam az bulgurlu kabak az z.yagli patlican (1 tabak yemek oldu) cacik

Ara muz

Dukan icecegi icildi

Gece arkadasimla takistim biraz ama cok sukur tatliya bagladik. O ara cocuklardan kalan rulokatlari yedim pismanim

Iyi geceler

Yena bonus ellerinize sağlık gruba super döndüm 76 dan 81.5 cıkarak motive olamıyorum diyete dönemiyorum
98 lerden 70 li rahamlara ineli 1.5 yıl belki daha cok oldu ilk kez 80 i görüyorum
Sen o eski sen değilsin gibi artık canım :)
Tasindinizmi bittimi işler. ?
Artık bahane yok.

Hahaha yok canım o kadarda değil ..
Sen bizim biricik fridamizsin ama böyle giderse kalacak sen sısko frida

of o saatte yediğimle kalsam iyiydi saat 11de eşim yerken yarım mandalinayıda benim ağzıma tıktı gece gece şeker yedim yani...

Yarım mandalinayla gönlünü almaya çalışıyor demek

E eboe hazırlık nasıl gidiyor. Tasindinizmi. ?
Varmı yardıma gelen.?
Keşke yakın olsaydık her birimiz bi el attıkmi bir günde biterdi. .

Amethyst_1 topraamın elifi.. iyisin dimi.? Evet evet daha iyisin.. Bak 2 haftaya 99 gorucen iki gözünü yalnız bırakma 90 lı kulvarda :)

Dün uyumadan saçlarıma kına yaktım. Ikinci oluyor. .. Kınayı kararken bir sürü Cer çöp kattım içine
Bakak gorek neler olacak ..

Keyif kahvemi yudumluyorum sonrasin da alacağım bir duj :)
Kızım arkadaşıyla sinemaya gidecek. Ben de oglanla AVM yapayım decathlond dan mayo ve bone almalıyım oğlana,yedek dursun. . Mayosu çok esnedi çünkü ..

Sizler neler yapacaksınız bakalım. ?

Gunaydinnn

y.o.l.c.u kizim ben hala dk larimim hesabini yapiyorum kendiminkini unutmuyorum o ayri tabi

Eksik gormekle ilgili.

kız bu arada takılıyodum sadece ciddiye alma hemi gece uykuma bile girdi alınırsa diye...

olmazz alamaz çok kızgın kırgınım affetmicimm...

anam benim rakibemdemi elifti...vay bana vaylar bana nediyim daha rakibemin adını bilmiyimişim...

zaten huysuz olan oğlum bugun daha bi huysuz 12 de anca kahvaltı yapabildim bi çorba koydum ocağa şimdi çok zorladı ama uyuttum size bakayım dedim ve hemen sonrasında ütüye gömülüyorum bikaç saat çıkamam heralde...bu arada akşam annem yemeğe çağırdı eşim yarında çalışıcak biz orda kalırız yani dikkat edicem abartmıcam inş...

bu arada kınada tazelemiştir saçlarını canlanmıştır...bende istiyorumda vakit yok...kahvenede afiyet olsun....

Yarın gidiyor misafirlerimiz canim,insallah bu hafta saglikli beslenmeme donerim...yengem aşırı güzel yemek yapar ikimiz giriyorduk mutfağa,bir daha ne zaman gelicekler o yuzden cokta dikkat edemedim...
Inşallah canım yaaa bende ümitliyim iki okul arasında eririm diye dusunüyorum ..
Bu arada instagramdaki resmine yorum yapamadım yoğunluktan çok havaliydin canım.yuz çok incelmiş masallah

simi yine formunda
bi cirpida evrak islerini ve ütüyü bitirdi
iki saat sonra masaja gidecek
keyfi yerinde

Evet canım tasındım işlerim bu hafta bitiyor yeni şehir yeni okul yeni kres surekli dısarılarda yedik ama inşaAllah pazartesi temizliğimle bir düzene giriyorum . Diyet spor baslıycam ama o yediğimdeki pişmanlık hissi yok inşaAllah oda olur. İzin günleri bitti ilk hedefim 77

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…