Seftali ve erik canavari seniii:)
Saka bir tarafa ben de cok severim,afiyet olsun kuzuuum..Menün gayet basarili,bizimlesinn
Zeynep sorma siminin 60 dk sinida unutmusum :)
Senin yesil cayi okuyunca mutfakta sogumus olan cayim geldi aklima
Cok gelmedi bana gayet guzel,son meyveyi aksama birakmasan iyi olurmus ama olsun bi tanecik bisey yapmaz
Sen o eski sen değilsin gibi artık canım :)Yena bonus ellerinize sağlık gruba super döndüm 76 dan 81.5 cıkarakmotive olamıyorum diyete dönemiyorum
98 lerden 70 li rahamlara ineli 1.5 yıl belki daha cok oldu ilk kez 80 i görüyorum
Hangi tabloda yokum yaaa bak şimdi bende yılbaşına ikili rakamlarda girmek istiyordum hatda bir _ 10 kilo olurmuki 97 filan.....
Yenoş sabah yazdığım mesaj neymiş öyle yaa sen sorduktan sonra bende baktım yeminle insanlığımdan soğudum .....
of o saatte yediğimle kalsam iyiydi saat 11de eşim yerken yarım mandalinayıda benim ağzıma tıktı gece gece şeker yedim yani...
Günaydınlarr musmutlu haftasonlarııı inşallahh ben gibim çalışan emekçi kardeşlerimedee ayrıcaaa selammmolsunnn ev de çalışan işçi emekçiler sizleri de çok öpüyorum
Sağolasınnn Nilümm sana da kolay gelsinnGünaydın spartakus
Kolay gelsin
Gunaydinnn
y.o.l.c.u kizim ben hala dk larimim hesabini yapiyorum kendiminkini unutmuyorum o ayri tabi
Eksik gormekle ilgili.
Sen o eski sen değilsin gibi artık canım :)
Tasindinizmi bittimi işler. ?
Artık bahane yok.
Hahaha yok canım o kadarda değil ..
Sen bizim biricik fridamizsin ama böyle giderse kalacak sen sısko frida
Yarım mandalinayla gönlünü almaya çalışıyor demek
E eboe hazırlık nasıl gidiyor. Tasindinizmi. ?
Varmı yardıma gelen.?
Keşke yakın olsaydık her birimiz bi el attıkmi bir günde biterdi. .
Amethyst_1 topraamın elifi.. iyisin dimi.? Evet evet daha iyisin.. Bak 2 haftaya 99 gorucen iki gözünü yalnız bırakma 90 lı kulvarda :)
Dün uyumadan saçlarıma kına yaktım. Ikinci oluyor. .. Kınayı kararken bir sürü Cer çöp kattım içine
Bakak gorek neler olacak ..
Keyif kahvemi yudumluyorum sonrasin da alacağım bir duj :)
Kızım arkadaşıyla sinemaya gidecek. Ben de oglanla AVM yapayım decathlond dan mayo ve bone almalıyım oğlana,yedek dursun. . Mayosu çok esnedi çünkü ..
Sizler neler yapacaksınız bakalım. ?
Yarın gidiyor misafirlerimiz canim,insallah bu hafta saglikli beslenmeme donerim...yengem aşırı güzel yemek yapar ikimiz giriyorduk mutfağa,bir daha ne zaman gelicekler o yuzden cokta dikkat edemedim...Ne zaman gidiyor derincim misafirleriniz. ?
Bu kış okul yolların da eriyeceksin demedi deme. ..
Tartinin bozuk olma ihtimali vardır inşallah :)
Ve evet açık büfe kalorisi yüksek yiyecekler genel de lezzeti arttırmak için kullandıkları soslar vb arti sen alkolü abarttim demiştin gözümden kaçmadı :)
Izindesin fazla yük etme kendine ama eve geçince artık sağlıklı beslenmelisjn cakilcim bu şekil çok mutsuzusun çünkü.
Ahretlik hayırdır. . Pek bi resmi gördüm seni. .
Dün uyumadan saçlarıma kına yaktım. Ikinci oluyor. .. Kınayı kararken bir sürü Cer çöp kattım içine
Bakak gorek neler olacak ..
Keyif kahvemi yudumluyorum sonrasin da alacağım bir duj :)
Kızım arkadaşıyla sinemaya gidecek. Ben de oglanla AVM yapayım decathlond dan mayo ve bone almalıyım oğlana,yedek dursun. . Mayosu çok esnedi çünkü ..
Sizler neler yapacaksınız bakalım. ?
Evet canım tasındım işlerim bu hafta bitiyor yeni şehir yeni okul yeni kres surekli dısarılarda yedik ama inşaAllah pazartesi temizliğimle bir düzene giriyorum . Diyet spor baslıycam ama o yediğimdeki pişmanlık hissi yok inşaAllah oda olur. İzin günleri bitti ilk hedefim 77Sen o eski sen değilsin gibi artık canım :)
Tasindinizmi bittimi işler. ?
Artık bahane yok.
Hahaha yok canım o kadarda değil ..
Sen bizim biricik fridamizsin ama böyle giderse kalacak sen sısko frida
Yarım mandalinayla gönlünü almaya çalışıyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?