Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi soru sorup çamaşırları asayım. .

Yumuşatıcı ne kullaniyorsunuz Kuzular. . ?

Bayılıyorum güzel kokan camasirlara,kalıcı da olursa dadindan yinmez ..
Vernel mor olanı kullandım uzun süre. . Şimdi de Yumoş un beyazını aldım nasıl güzel kokuyor ve çamaşırların içine işliyor resmen.. tek handikap pahalı oluşu.. söyle hem uygun hem güzel kokan varsa alternatif değerlendireyim :)

Son düzenleme:
Disaridami yidin sen de ...

Keşke sana ve simiye incir gönderme imkanım olsa...
Düşünüyorum ama kargoyla falan olurmu ki...

Canimsiinn

Naif hatun seni,düsünmen yeter kuzumm göndermis kadar oldun:) Buraya gelene kadar mahvolur canim,burda da yesil ve sari incir olmasada mor incir heryerde rahatlikla bulunabiliyor icin rahat olsun topraaam

Canim tr'de var mi,varsa fiyati nedir bilmiyorum fakat ben lenor ve softlan kullaniyorum..Lenor harika ama:)Burda uygun fiyatlari..

Hayırlı geceler..

YENA perşembe taşınacağız inşallah.. Ev dandini. Toparlanıyorum yavaş yavaş. İlk kez taşınıcam, zor işmiş.. Annem yakın ama beli tutuldu, yine gelim dedi de ben istemedim, eşimle topluyoruz yavaştan.. Daha diğer evin temizliği var. Allahtan çıkan kişi çok temiz kullanmış evi. Çok işi yok ama yine elden geçmesi lazım tabi. Arada bi gün de milli eğitimde ilişik kesme işlemleri var, yoğunum kısacası. 2 ekimde iş başı yapacağız, o zamana kadar hallolur herşey..

@baharnaz geçmiş olsun çok..

Yaşasın simi kendine geldi...

Geçmiş olsun baharcim...
Dün kilonu bu sebeplemi bildirmedin. ?
Sagolasin canim
Cok yogunum yeni tarti tartmiyo pil degistirdim yine tartmiyo onu degistirecek vakit bulamayorum bi eczaneye ugrarim bugun sanirim. Ilaclar icin
Belim cok kotu yatiyorum ve o kadarda yapilcak okula hazirlik isi var ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…