Geçmiş olsun canım bel ağrısımı?Gunaydin
Saglikli gunler
Sagliginizin bedeninizin kiymetini bilin. Yataga bagli olmak cok zorrr
Canım ben uzun bir süredir şokun markası mintaks dı herhalde onun bembesini kullandım artık kokusu güzel gelmemeye başladı en son şoktan Bingo bebek kokulu aldım fena değil ama bingonun kırmızı üzerinde bayan resmî olanı tavsiye ederim markette indirime denk gelirse alıyorum yoksa pahalı ....Bi soru sorup çamaşırları asayım. .
Yumuşatıcı ne kullaniyorsunuz Kuzular. . ?
Bayılıyorum güzel kokan camasirlara,kalıcı da olursa dadindan yinmez ..
Vernel mor olanı kullandım uzun süre. . Şimdi de Yumoş un beyazını aldım nasıl güzel kokuyor ve çamaşırların içine işliyor resmen.. tek handikap pahalı oluşu.. söyle hem uygun hem güzel kokan varsa alternatif değerlendireyim :)
Sagolasin canim
Cok yogunum yeni tarti tartmiyo pil degistirdim yine tartmiyo onu degistirecek vakit bulamayorum bi eczaneye ugrarim bugun sanirim. Ilaclar icin
Belim cok kotu yatiyorum ve o kadarda yapilcak okula hazirlik isi var ki .
hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin bebişSelam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
Selam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
Fulyacim gecicek insallah hic bir sıkıntı kalıcı degildir nefes aldigimiz surece.mutlu pazarlar
kızlar çok yoğunum çok ihmal etim buraları biliyorum. cuma kilom 81
Fulyacim gecicek insallah hic bir sıkıntı kalıcı degildir nefes aldigimiz surece.
Biraz kafani dinlenmeye alman lazim. Imkan varsa orman park sahil kenarinda yuruyusler yap.
Spor isin bonusu olur maksat ruhuna iyi gelsin.
Guzel bir komedi filmi izle. Kuafore bi ugra.
Kafan dagilir illaki.
Bunlari yap eger kafa hala ayniysa bul beni
Selam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
mutlu pazarlar
kızlar çok yoğunum çok ihmal etim buraları biliyorum. cuma kilom 81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?