Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anammm sana kim dedi yuruyusten sonra aletlere git orda fit bir bayanla ayni anda eliptik yada walker her ne zikkimsa ondan yap diye ciktigim icin hemende inemedim oyle hizli yapiyoduki şoku atlamam uzun surdu.
Az kaldi bacagimi ayiriyodum orda

Ah benim sisman ama narin bacaklarim

Canım ben uzun bir süredir şokun markası mintaks dı herhalde onun bembesini kullandım artık kokusu güzel gelmemeye başladı en son şoktan Bingo bebek kokulu aldım fena değil ama bingonun kırmızı üzerinde bayan resmî olanı tavsiye ederim markette indirime denk gelirse alıyorum yoksa pahalı ....

Birde ben durulamada biraz makineyi kapatıp bekletiyorum çamaşıra kokusu daha iyi işliyor ...

Sagolasin canim
Cok yogunum yeni tarti tartmiyo pil degistirdim yine tartmiyo onu degistirecek vakit bulamayorum bi eczaneye ugrarim bugun sanirim. Ilaclar icin
Belim cok kotu yatiyorum ve o kadarda yapilcak okula hazirlik isi var ki .

Çok geçmiş olsun canımm,ne zor olur bel Allah acil şifalar versin tez vakitte inş..
İşleri düşünme şuan bol bol dinlen,saglıktan önemlisi yok..

Selam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.

hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin bebiş

Heycanlandim bende kiz :)) okuruz ins guzelim cuma gunu yasinleri.
Sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim butun sıkıntılarını unuttursun insallah

mutlu pazarlar

kızlar çok yoğunum çok ihmal etim buraları biliyorum. cuma kilom 81
Fulyacim gecicek insallah hic bir sıkıntı kalıcı degildir nefes aldigimiz surece.

Biraz kafani dinlenmeye alman lazim. Imkan varsa orman park sahil kenarinda yuruyusler yap.
Spor isin bonusu olur maksat ruhuna iyi gelsin.
Guzel bir komedi filmi izle. Kuafore bi ugra.
Kafan dagilir illaki.
Bunlari yap eger kafa hala ayniysa bul beni

Fulyacim gecicek insallah hic bir sıkıntı kalıcı degildir nefes aldigimiz surece.

ahhahaha saol kuzum ama işlerim yoğun vaktim yok. bu ara böyle. şu an bile bunları yazarken yarınki işler kafamda sıra sıra hayırlısı olsun.

Merhabalar

baharnaz bu denli ağrının sebebi nedir.? Fıtıkmı.?
Kilo vermen için en büyük sebeplerden biri kuzum. .
Allah şifa versin...

Amethyst_1 topaam şahane ya. Çok gülmustum ben de :)

cakil80 glitch diye bir diziye başladim. Dün gece.. 1 sezonu bitirdim 6 bölüm :)
2. Sezon ilk 3 bölüm yayınlanmış ama alt yazıları hazır değil. Çok sardı beni..
Drama bilim kurgu bi bak istersen ...

Hayirlisiyla gerçekleşir doğumun inş canım. Dualarımiz seninle..
Bizi haberdar et lütfen ..

Son düzenleme:
mutlu pazarlar

kızlar çok yoğunum çok ihmal etim buraları biliyorum. cuma kilom 81

Kolay gelsin.. yogunlugun bir sürecmi hep mi böyle.?
Listeye eklemiştim seni kilo bildirmeyince bu hafta çıkarmayı düşündüm. .
Yoğunluktan ugrayamiyorsun da naapalim. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…