Kolay gelsin.. yogunlugun bir sürecmi hepmi böyle.?
Listeye eklemiştim seni kilo bildirmeyince bu hafta çıkarmayı düşündüm. .
Yoğunluktan ugrayamiyorsun da naapalim. ?
bu aralar işlerim yoğun canım. siteye giriyorum ama az uğrayabiliyorum. cuma bildirim yaparım ama. sen bilirsin.
Cumalari uğrarım diyorsan tamam. bir de geçici sürecmis. .
Ne iş yapıyorsun. ?
Cumartesi kaynımın kızı evleniyor.
Hiç bir hazırlığımız yok.. Ne kıyafet ne takı..
Aklım da 2 hafta sonra diye kalmış kahvaltıda konuşunca ayin 23 ü olduğunu hatırladım
Çok panik oldum yaa...
kiloluyken kıyafet çok sorun oluyor. kilo aldıkça ben de özel günler için kıyafet almadım. geçen ekimde kuzenim evlendi. ne giyeceğim diye dört döndüm. almak da istemedim. ama en sonunda siyah güzel bir pantalonum vardı. tabi süslü ayakkabı çantam da vardı. nihayet hoş bir bluz buldum aldım. ama ara ara deli olmuştum.
Hayirlisiyla gerçekleşir doğumun inş canım. Dualarımiz seninle..
Bizi haberdar et lütfen ..
Selam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
Tesekkurler kızlar.sizleri de haberdar edecem muhakkakHeycanlandim bende kiz :)) okuruz ins guzelim cuma gunu yasinleri.
Sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim butun sıkıntılarını unuttursun insallah
Amin sagol canm.ins hersey güzel olacak
Cumartesi kaynımın kızı evleniyor.
Hiç bir hazırlığımız yok.. Ne kıyafet ne takı..
Aklım da 2 hafta sonra diye kalmış kahvaltıda konuşunca ayin 23 ü olduğunu hatırladım
Çok panik oldum yaa...
bitti bittii sonunda ütülerim bitti bi hafta rahatım...
sen kaptandan bende senden tırsıyom demekki..
Selam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
Geçmiş olsun canım bel ağrısımı?
Çok geçmiş olsun canımm,ne zor olur belAllah acil şifalar versin tez vakitte inş..
İşleri düşünme şuan bol bol dinlen,saglıktan önemlisi yok..
Bengisu az kalmis dualarimdasin.
Bonus yuruyus yapip birde spor salonunami gidiyorsun yanlismi anladim yoksa
Hayirlisi ile kucağında bebeğin evine dön inşallah düşmez seninle herseyin hayırlısı olsunSelam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
Merak ettim bu aksam ben de başlayim bilim kurgu bayılıyorumMerhabalar
baharnaz bu denli ağrının sebebi nedir.? Fıtıkmı.?
Kilo vermen için en büyük sebeplerden biri kuzum. .
Allah şifa versin...
@Amethyst_1 topaam şahane ya. Çok gülmustum ben de :)
cakil80 glitch diye bir diziye başladim. Dün gece.. 1 sezonu bitirdim 6 bölüm :)
2. Sezon ilk 3 bölüm yayınlanmış ama alt yazıları hazır değil. Çok sardı beni..
Drama bilim kurgu bi bak istersen ...
Ben de Yumoş kullanıyorum ama zararlı dedikleri için sadece 1 çay kaşığı koku olsun diye koyuyorum böyle olunca çok uzun süre yetiyor konsantre alıyorum@74FRIDA Sağol canım önerin için denerim onu da .. Ama Yumoş beyaz bir numero. .
Fiyat keşke daha uygun olsa.
Topraam dediğin isimleri görmedim hiç yoktur sanırım ama bir dahakine dikkat ederim belki vardır. ..
Allah yardım etsin bel ağrısı gerçekten çok zor bide kilo ile birleşince ağrı daha da çok oluyor. Kendimize iyi bakmaliyizSagolasin canim bel agrisi
Okul isi ve okula alistirmaya calistigim bi yavrum olunca dusunuyorum stresi yetiyo
Yena fitikmi yada baska birseymi carsamba belli olur igneler rahatlatirsa iyi yani
Ve dedigin gibi dun yataktan kalkamadigimda kim kaldirabilirdiki 90 kiloyla biraz da onun icin sulugoz olup durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?