Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin.. yogunlugun bir sürecmi hepmi böyle.?
Listeye eklemiştim seni kilo bildirmeyince bu hafta çıkarmayı düşündüm. .
Yoğunluktan ugrayamiyorsun da naapalim. ?

bu aralar işlerim yoğun canım. siteye giriyorum ama az uğrayabiliyorum. cuma bildirim yaparım ama. sen bilirsin.

Cumalari uğrarım diyorsan tamam. bir de geçici sürecmis. .
Ne iş yapıyorsun. ?

hafta içi de uğruyorum da bu ara az yazdım. evet geçici bir süreç. bir işyerinde yöneticiyim canım.
Cumartesi kaynımın kızı evleniyor.
Hiç bir hazırlığımız yok.. Ne kıyafet ne takı..
Aklım da 2 hafta sonra diye kalmış kahvaltıda konuşunca ayin 23 ü olduğunu hatırladım
Çok panik oldum yaa...

kiloluyken kıyafet çok sorun oluyor. kilo aldıkça ben de özel günler için kıyafet almadım. geçen ekimde kuzenim evlendi. ne giyeceğim diye dört döndüm. almak da istemedim. ama en sonunda siyah güzel bir pantalonum vardı. tabi süslü ayakkabı çantam da vardı. nihayet hoş bir bluz buldum aldım. ama ara ara deli olmuştum.

Ben de pantolon bluz diye düşünüyorum ama kızım illa elbise giy diyo :)
Zayıfladım diye seviniyorum da 46 bedenim hala ...
Artık bakicam birseyler ama zaman sorunu var işte pofff. . Bir anda iki ayağım bir Papuca girdi valla...

Hayirlisiyla gerçekleşir doğumun inş canım. Dualarımiz seninle..
Bizi haberdar et lütfen ..
Heycanlandim bende kiz :)) okuruz ins guzelim cuma gunu yasinleri.
Sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim butun sıkıntılarını unuttursun insallah
Tesekkurler kızlar.sizleri de haberdar edecem muhakkak

Tabiki elbise verdigin kiloyu cok iyi gostericek -35 misin su an yazarken bi oha cikmistir agzimdan gurban

Ne dert ediyon alirsin mis gibi kiyafetini şov mas go on yena

Slm kizlar
Giremedim dun gece emine hastalandi uyuyamadik sabaha kadar nasil bir gun gecirdim hatirlamiyorum surekli yanimda kucagimda mizmizlanan bir cocuk oburude kiskanip yapisiyo kanguru gibi gezdim evde duzenli beslenemedim hep atistirdim gectim bu gece cok sukur biraz daha iyi gecti
Sabah mesaiye geldim pazartesi arkadas yerime gelmisti onun yerine geldim 4te cikcam
Bugun salata yapip getiremedim ise

Sabah alalacele muzlu smoothie yaptim
Ogle mercimek corba firinda kiymali patates azicik makarna
Simdi nescafe iciyorum
Aksama annem ne yemek bilmiyorum konusma firsatim olmadi

Evde girebilirmiyim bilmiyorum durumlar nasil ondan yazayim dedim mesnumude erkenden

bitti bittii sonunda ütülerim bitti bi hafta rahatım...

sen kaptandan bende senden tırsıyom demekki..

Sagolsun annem geldiginden beri camasir ve utu isim olmuyor o hallediyor ☺

Saglikla kucagina al insallah cnm

Geçmiş olsun canım bel ağrısımı?

Sagolasin canim bel agrisi

Çok geçmiş olsun canımm,ne zor olur bel Allah acil şifalar versin tez vakitte inş..
İşleri düşünme şuan bol bol dinlen,saglıktan önemlisi yok..

Okul isi ve okula alistirmaya calistigim bi yavrum olunca dusunuyorum stresi yetiyo

Yena fitikmi yada baska birseymi carsamba belli olur igneler rahatlatirsa iyi yani
Ve dedigin gibi dun yataktan kalkamadigimda kim kaldirabilirdiki 90 kiloyla biraz da onun icin sulugoz olup durdum

Bengisu az kalmis dualarimdasin.

Bonus yuruyus yapip birde spor salonunami gidiyorsun yanlismi anladim yoksa

Yok bee parkta aletler var ya onlari dedim :)
Bende de fitik varmis bahar dr un recetesi kilo vermek ve spor.
Kaslar kuvvetlenirse fitik agrisi olmiycakmis ya da cok az olucakmis.pöp
Kisa sureli bi ilac igne verdi o kadar.
Az ayakta durunca kalcamin icine oyle fena bi agri vuruyoki yaniyo cayir cayir

Mutlu haftasonları kaderdaşlarım

Bende sizler gibi yıllardır kiloyla cebelleşip duran bi garibanım :))
Rekorum 123. Bi ara 68 e düşmüş olsamda koruyamadım şimdi yine 90 civarıyım
Bu sefer inş.son olsun istiyorum

Ben Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var
Almanyada yaşıyorum
Sizi ara ara takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim sağolsun sevgili bonus cesaret verdi. Aynı zamanda 9.takımdayım

Zamanla tanışır kaynaşırız artık :)

Hayirlisi ile kucağında bebeğin evine dön inşallah düşmez seninle herseyin hayırlısı olsun

Merak ettim bu aksam ben de başlayim bilim kurgu bayılıyorum

@74FRIDA Sağol canım önerin için denerim onu da .. Ama Yumoş beyaz bir numero. .
Fiyat keşke daha uygun olsa.

Topraam dediğin isimleri görmedim hiç yoktur sanırım ama bir dahakine dikkat ederim belki vardır. ..
Ben de Yumoş kullanıyorum ama zararlı dedikleri için sadece 1 çay kaşığı koku olsun diye koyuyorum böyle olunca çok uzun süre yetiyor konsantre alıyorum

Allah yardım etsin bel ağrısı gerçekten çok zor bide kilo ile birleşince ağrı daha da çok oluyor. Kendimize iyi bakmaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…