Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah Bengisu demek sayılı gün geçti beklenen gün geldi çattı sağlıkla kucağına al inşallah okuruz Allah'ın izniyle

Hosgeldin mefkurem :)) yeni tanistirdigim arkadasimi eve getirmis gibi hissettim

Ben de pantolon bluz diye düşünüyorum ama kızım illa elbise giy diyo :)
Zayıfladım diye seviniyorum da 46 bedenim hala ...
Artık bakicam birseyler ama zaman sorunu var işte pofff. . Bir anda iki ayağım bir Papuca girdi valla...

hiç sorma ben de geçen sene deliye dönmüştüm. düğünü öne aldılar. nisan mayıs gibi olacaktı. ekime öne aldılar. ekimin başında haber verdiler. bende 1-2 kilo verip alayım diye son haftaya bıraktım. ama tabi 100 gr bile veremedim. çok sevdiğim kuzenimin düğünü. illaki bir şey almak durumundayım ama beden belli. süre çok kısa telaşa kapıldım. bir de ben de bölgesel sorun. göğüs ve karın. eee öyle de elbise zaten kötü duruyor. ama bluz da bulamadım istediğim gibi. en sonunda hoş bir şey bulabildim. düğün dernek dışında da giyebileceğim bir bluz aldım. gayet de şık. herkes çok beğendi.

Pazar

Sabah 10:00-10:30
3-4 kasik lor, 10 kucuk zeytin
2,5 dilim tam bugday
1 dolu tatli kasigi anne receli
1 kapya biber, dereotu

12:30
1 yaprak galete,
1 y.k. ziftin peki(nutella)

Oglen 13:40
2 dilim tam bugday
60 gr/6 dilim hindi fume
Krem peynir dereotu ile sandvic

17:00
1 yaprak galete, yarim armut

Aksam 19:00-19:30
3-4 kasik mercimek corbasi
3 biber dolmasi
1 bardak ayranla yogurt kuru

Su 1,5 litre 2 ye tamamliycam.
Dukan cayinin yarisi

Doymayanlarda bugun yine bonus vardi.
Cumadan bu yana zor doyuyorum.
4 gun cok dikkat edicem.

75 dk tempolu yuruyus
10 dk aletlerle egzersiz

Mutlu haftasonları kaderdaşlarım

hoş geldin canım. çok şükür 90 görmedim ama bir ara çok bunalmıştım Bonus da sağolsun beni buraya çağırdı. hepimizim yolu buraya düştü yani inşallah bu kış bize Allahın izniyle iyi gelecek

Dün masaja gitmistim bu ara cok calistigim icin omuzlarim komple blokeydi ama nasil gerilmissem ve adam nasi ezdiyse kaslarimi cok agrim var bugün..Ona ragmen spora gittim..60 dk kardiyom var.

Unutmadan menu vereyim:

Sabah: 50 gr sucuk bir dilim ekmek

Ögle: 3 balik cubukcugu Türkce'ye böyle cevirdim

Ara: 1 Alman sütlü kahvesi

Aksam: 50 gr beyaz peynir 150 gr kavun

Ac hissediyorum..Uyur kalirsam bisey yemem de gece uyanirsam kötü..

Geçmişs olsun canım. .

Hoşgeldin mefkurem. .
Ne şahane kilolar vermişsin.. bravo gerçekten. ..
Hepimizin sorunu ben de öyle hep verip aldım kiloları. .
Bundan sonra kilomuzu korumayı da öğreniriz inşallah. ..

Bu arada genç yaşta torun sahibi olmak.. Allah bağışlasin....

Az Yemişsin.. masaj demek ..rahat rahat uyursun ins

Sporun çok iyi...
Bazen oluyo öyle kara delik var sanki midede bir türlü doymuyor...

Limonlu ılık su içmeye çalış bu günler de..
Bana iyi geliyordu...

Banyo yapıldı tırnaklar kesildi çanta hazırlandı. ..
2017-2018 eğitim öğretim yılımiz hayırlı ugurlu olsun..
Tüm çocuklar sağlıkla başarı ile devam etsin okullarına. .. Rabbim kazadan beladan korusun...Okul sonrası ev de yalniz annelerini bekleyen çocuklar Allaha emanet

Şimdi de balkon da kahve içiyorum pek iyi geldi... baba kız film izliyorlar ama baba olanı uyudu sanırım :)

Hayırlı akşamlar..

Pert oldum, bitmiyor toplanma işi. Küçücük eve bu kadar eşya nasıl sığmış anlamadım. Yarın dışarda işler var.. 6 yıldır çalıştığım milli eğitimle ilişiğimi kesiyorum, buruk bi sevinç var.

Bugün bi velim aradı, tayinimin çıktığını öğrenmiş, çok üzüldüm hocam dedi, öğrencim sabahtan beri ağlıyomuş. Üzüldüm ben de.. Yarın onlarla vedalaşacağım, velilerde okula gelecek..

YENA ben de yumoşun mavisini kullanıyorum. Perdeleri yıkayalı 1 ay olmuştu. Bugün çıkardım hala mis gibi kokuyolar..

@HasibeG geçmiş olsun emineye canım..

Saglikla al yavrunu kucagina ins canim,Allah bir avazda kurtarsin..Dualarimiz seninle

@74FRIDA Sağol canım önerin için denerim onu da .. Ama Yumoş beyaz bir numero. .
Fiyat keşke daha uygun olsa.

Topraam dediğin isimleri görmedim hiç yoktur sanırım ama bir dahakine dikkat ederim belki vardır. ..

Rossmann ve Dm'lerde vardir muhakkak topraam,fiyatida uygundur ins..

Hosgeldin mefkurem,cok sevindim seni burda gördügüme:) Topigimiz cok sicaktir,zamanla kaynasirsin sen de..
Cok güzel kilolar vermissin masallah,bu uzun yolda bazen duraklamalar,bikkinliklar olabiliyor önemli olan mücadeleyi birakmamak dimi:)
Kalan kilolarinida kisa zamanda verirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…