Maşallah Bengisu demek sayılı gün geçti beklenen gün geldi çattı sağlıkla kucağına al inşallah okuruz Allah'ın izniyleSelam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
Yumoş mavi kullanıyorum şuan gayet iyi@74FRIDA Sağol canım önerin için denerim onu da .. Ama Yumoş beyaz bir numero. .
Fiyat keşke daha uygun olsa.
Topraam dediğin isimleri görmedim hiç yoktur sanırım ama bir dahakine dikkat ederim belki vardır. ..
Aynen zararlı diye yıllardır kullanmiyordum 6-7 aydır aliyorumYena ben zararli diye kullanmiyodum ama yeni aldim yumos koyu mavi sise fena degil guzel kokusu
Mutlu haftasonları kaderdaşlarım
Bende sizler gibi yıllardır kiloyla cebelleşip duran bi garibanım :))
Rekorum 123. Bi ara 68 e düşmüş olsamda koruyamadım şimdi yine 90 civarıyım
Bu sefer inş.son olsun istiyorum
Ben Zühal 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var
Almanyada yaşıyorum
Sizi ara ara takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim sağolsun sevgili bonus cesaret verdi. Aynı zamanda 9.takımdayım
Zamanla tanışır kaynaşırız artık :)
Ben de pantolon bluz diye düşünüyorum ama kızım illa elbise giy diyo :)
Zayıfladım diye seviniyorum da 46 bedenim hala ...
Artık bakicam birseyler ama zaman sorunu var işte pofff. . Bir anda iki ayağım bir Papuca girdi valla...
Almanyada yaşıyorum
Sizi ara ara takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim sağolsun sevgili bonus cesaret verdi. Aynı zamanda 9.takımdayım
Slm kizlar
Giremedim dun gece emine hastalandi uyuyamadik sabaha kadar nasil bir gun gecirdim hatirlamiyorum surekli yanimda kucagimda mizmizlanan bir cocuk oburude kiskanip yapisiyo kanguru gibi gezdim evde duzenli beslenemedim hep atistirdim gectim bu gece cok sukur biraz daha iyi gecti
Sabah mesaiye geldim pazartesi arkadas yerime gelmisti onun yerine geldim 4te cikcam
Bugun salata yapip getiremedim ise
Sabah alalacele muzlu smoothie yaptim
Ogle mercimek corba firinda kiymali patates azicik makarna
Simdi nescafe iciyorum
Aksama annem ne yemek bilmiyorum konusma firsatim olmadi
Evde girebilirmiyim bilmiyorum durumlar nasil ondan yazayim dedim mesnumude erkenden
Sagolsun annem geldiginden beri camasir ve utu isim olmuyor o hallediyor ☺
Saglikla kucagina al insallah cnm
Almanyada yaşıyorum
Dün masaja gitmistim bu ara cok calistigim icin omuzlarim komple blokeydi ama nasil gerilmissem ve adam nasi ezdiyse kaslarimi cok agrim var bugün..Ona ragmen spora gittim..60 dk kardiyom var.
Unutmadan menu vereyim:
Sabah: 50 gr sucuk bir dilim ekmek
Ögle: 3 balik cubukcugu Türkce'ye böyle cevirdim
Ara: 1 Alman sütlü kahvesi
Aksam: 50 gr beyaz peynir 150 gr kavun
Ac hissediyorum..Uyur kalirsam bisey yemem de gece uyanirsam kötü..
Pazar
Sabah 10:00-10:30
3-4 kasik lor, 10 kucuk zeytin
2,5 dilim tam bugday
1 dolu tatli kasigi anne receli
1 kapya biber, dereotu
12:30
1 yaprak galete,
1 y.k. ziftin peki(nutella)
Oglen 13:40
2 dilim tam bugday
60 gr/6 dilim hindi fume
Krem peynir dereotu ile sandvic
17:00
1 yaprak galete, yarim armut
Aksam 19:00-19:30
3-4 kasik mercimek corbasi
3 biber dolmasi
1 bardak ayranla yogurt kuru
Su 1,5 litre 2 ye tamamliycam.
Dukan cayinin yarisi
Doymayanlarda bugun yine bonus vardi.
Cumadan bu yana zor doyuyorum.
4 gun cok dikkat edicem.
75 dk tempolu yuruyus
10 dk aletlerle egzersiz
Amin canm.simdiden teşekkürlerMaşallah Bengisu demek sayılı gün geçti beklenen gün geldi çattı sağlıkla kucağına al inşallah okuruz Allah'ın izniyle
Selam kızlar.ben geldim.sayılı günlerimiz kaldı.cok şükür sezaryen günüm belli oldu.kısmetse bu cuma günü 37+2 de doguma giriyorum.ins sağlıkla kavusurum bebegime.dualarinizi bekliyorum.okuyabilenler birer yasin okursanz iyi olur.cok heyecanlı ve karmaşık duygular yaşıyorum.haftaici gorumcemler evo temuzleyecek.cuma günü de ablam gelecek.ablam 1 hafta kalıp donecek.sonra onun döndüğü gun de annem gelir.bu arada bu gebeligimde kaşınt cpk gec başladı.daha bu haftalarda yeni yeni kasiniyorum.doktor da fazla beklemeyelim Alt degerin de yukselmeden bebegi alalm dedi.
@74FRIDA Sağol canım önerin için denerim onu da .. Ama Yumoş beyaz bir numero. .
Fiyat keşke daha uygun olsa.
Topraam dediğin isimleri görmedim hiç yoktur sanırım ama bir dahakine dikkat ederim belki vardır. ..
Almanyada yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?