bende bir ara düşündümdur kız daha var çizelge saat 1 de.. aslında ne diyorum ya kilo bilgilerini Citol özel mesajdan alsa.. yani mesaj atsak ona.. buraya da yazmasak.. heyecan olsa şöyle bir.. hem mesajda sadece kilo yazarız kızcağızda uğraşmaz forum içinde aramaya.. ne dersiniz yerimseniben
yok yawrum ya neden alınayımmsayfaları tek tek okumak baya bi zorluyo insanı kendimden biliyorum ohh citole attım o uğraşsın heheee :roflol: şaka yapıyom nan alınmazsın biliyom citol opuyorumnanaktan
Daha öncede öyle yapalım dedik ama böyle daha bi güzel oluyo sankim bide öyle yapalım boshayallersmile
bende bir ara düşündüm
heyean olur falan diyee
yok yawrum ya neden alınayımm
zaten hassas bir dönemden geçiyorum sevgiye ihtiyacım var
sev benii :jeyyar:
Sevgi manyağı yaparım nan seni aklinialirimsmile Sana az laf etmedim nan şu rob yüzünden ama o söyledikleirmin hepsi alacakaralık serisine tutulmadan önceydi :asigim:
elif ablaya sordum az önce KK nın radyosu vardı açabiliyoruzmu diye ...inşallah açabilirim size müzik dinletirim nan çok keyifli olur benim gibi etli butlu dj i kim bulmuşş :roflol:
ne rayosu nan ohaoldumsmile
sen mi dj likyapcan :umursamaz:
kesin dinlemem laızmm guclubacismile
banada selam sölermisin :asigim:
bence fx15 ıde bı arastıralım kızlar ben duydum ama kullanmadım.onu kullanan varsa anlatsın...
Merhaba güzel hanımlar;Şeniz
Çoğunuz beni tanımıyor ama ben bu topiğin en eskisiyim.Arkadaşlarla el ele verip iyi kilolar verdik.Bendeniz sonradan sapıtıp epeyce bir kiloyu geri aldım.Tekrar aranıza döneceğim;bu arada biraz topiği okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum ki dönüşümde yabancılık çekmeyelim diye.......
Bursa 16 canım özellikle senin fx 15 i merak ettiğini görünce şiddetle yazma ihtiyacı duydum.Kesinlikle kullanmayın canım.Ben cahillik edip kullandım;cahillik diyorum çünkü hipotiroidi hastasıyım araştırmadan kullandım ve şiddetli kalp çarpıntıları ile kendimi hastanede buldum.Kalp hastası zannedip tetkike aldılar 24 saat cihazlarla takip ettiler.Bir şey çıkmadı kalp yönünden.Sonra yine benim aklıma geldi tiroidimi kontrol ettirdim ve maalesef değerlerim çoooook yükselmişti ve kalp çarpıntılarını o yapıyordu.Zorla düzelttik tiroidi ve çok zor günler geçirdim.Sen tiroid hastası değilsindir belki dokunmaz ama mutlaka tiroid üzerine olumsuz etkisi var.
Red pepper kullanmadım ama bazı bünyede acı bibere acılığını veren madde olumsuz etkiler yapıp bir çeşit zehirlenmeye yol açabiliyormuş.Herkezde olmaz ama ya olursa.Allah korusun....
Hepinizin büyüğü benim ve doğal olarak sizden daha uzuuuuun yıllardır şişmanım.Zayıflamayı ancak doğru beslenerek ve hareketi arttırarak başarabildim.Bunları bırakınca da hızla kilo aldım.
Nacizane fikrim;eğer kabul görürse tabii:Lütfen ilaçlardan uzak durun.Hareketi arttırmak çok faydalı biraz daha hareketli olalım ve az ama sık beslenelim.
Hepinizi çok öpüyorum.
Buralardayım artık;sizlerleyim kabul ederseniz.Nezaman kilo bildiririm bilmiyorum çünkü utanıyorum geri aldığım kilolardan....lmaz: kaydirigubbakcemile kötükedihüso klava:
bence en kısa zamanda aramıza dön canım.. ne kadar erken başlarsan o kadar iyi ama si mi.. hem farklı değiliz ki ne utanıyon. ben 6 ay boyunca aynı kiloyu alı verdim :roflol: komedi yani.. hem tecrübelisin yine verirsin nolcak.. bi arkadaşımızın da dediği kilo göbeğimin kiri :roflol:
sayfaları tek tek okumak baya bi zorluyo insanı kendimden biliyorum ohh citole attım o uğraşsın heheee :roflol: şaka yapıyom nan alınmazsın biliyom citol opuyorumnanaktan
Daha öncede öyle yapalım dedik ama böyle daha bi güzel oluyo sankim bide öyle yapalım boshayallersmile
bende bir ara düşündüm
heyecan olur falan diyee
O bi arkadaşı allah bildiği gbi yapsın :roflol:
1.cilerimiz
cherry_pie-----derin------1.5 kilo
2.cimiz :dilcikar:
1 kilo ile citol
3.lerimiz a.s.
candy_candy......0.9
bursa16 ... 0.7
denklem444... 0.5
halley...0.3
Yağmurgözlü...0.3
aaaaaaaaaa yinemi birinci olmuşum teşekkürler citol ellerine sağlık ama inanki kaç gündür yedklerini takip ediyordum çok dikkat ediyordun bende ilk bu takıma gelmeden önce 5. takıma 15 günlüğüne girdim orada eleştiri fazla olunca bunaldım ve bıraktım aslında devam edebilseydim şimdiye kadar verirdim inşallah dayanırsın sen ben yinede okuyorum arada yazdıklarını çok güzel 5. takım sana faydalı gelir i,nşallah
ewett hamde nasıl eleştiriyolar
sizin aç geziyosunuz dediginiz listeyee
onlarr ehh fena sayılmazz diyolar dahada fazla gördükleri şeyler var :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?