Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltımı tam buğday ekmeği eşliğinde yaptım memleketim yağışlı ama sizlerden gelen mesajlar içime umut ve ışık getirdi. çok mutluyum

kızlar bugünki posta gazetesinde zerrin özere 33 kilo verdiren diyet listesi var..
.bazı satırları paylaşayım...şeker ve tansiyonu varmış...bütün tahlilleri yapıldıktan sonra hergün hoca eşliğinde spor yapmış....koşu bandında 1 saat...ve fitness....
çok katı ölçüleri gramlı diyet uygulamamaışlar....az yağlı protein....bol yeşillik....bakliyat tüketmiş...bol sıcak su ve bitki çayı içmiş....ekmeği bugday veya çavdar yemiş...tarçın...zencefill...zerdeçal...ketentohum u tüketmiş....günde 2 lt su...4 fincan yeşilçay içmiş...hergün 1 saat spor yapmış...tok karnına tatlı yememiş....

kahvaltımı tam buğday ekmeği eşliğinde yaptım memleketim yağışlı ama sizlerden gelen mesajlar içime umut ve ışık getirdi. çok mutluyum

canım ben 22 şubattı sanırım bu topiğe girdim.. üyelik tarihim de aynı.. 107,5 ile başladım şimdi 104,5 kilom.. burada süper herşey şimdilik.. umarım böyle gider kaydirigubbakcemile2

merhabalar;
bu hafta daha da almışım...imdaaaatttt diyorum, başka bişi diyemiyorum...
91,3 kiloyum...
yüz karasıyım ben...
iradesizim....
spor da yapamıyorum bu aralar...
diyet de....bahar geliyor. zayıf olmak istiyorumm.. güzel güzel giyinmek istiyorummm..
mutsuzum , belki ondan... durmadan yiyorum... sizlerin yazdıklarını da okuyamadım bu hafta hiç... bari okuyunca motive oluyordum... umarım artık kilo verebilirim.. umarım hepimiz veririz kilocuklardan..
yaz citolcüm... 91,3 :sinifsinif:

89.4 yaz nan :1ninca:

2 dilim çavdar ekmeği kaşar peynir çay boshayallersmile

günaydın kızlar citolcuğum ben aynıyım bu hafta kilo veremedim sinirlerim de bozuldu bakalım ne olcak bu haftadan sonra çok katı kurallar koycam kendime o zaman ne olcak merak ediyorum

canım ben senin bu yazını kaçırmışım.. hoşgeldin topiğimize a.s. en doğru kararı vermişsin aramıza katılmakla.. hergün online olmaya, yazılanları okumaya ve yaptıklarını(kaçamaklar hariç lmaz: ) yazmaya çalış.. moralini de o kadar bozma.. zayıflarsın.. bi olay değil kilo vermek de işte.. pis boğazımız.. neyse artık halledeceğiz onu da.. geriye dönük yazıları da oku vaktin oldukça.. olumunekankayizsmile

devamı var...))))) zayıflamaya yardımcı çay içmiş

1 adet avokado yaprağı
parmak ucuyla zencefil
1 tutam funda yaprağı
1 tutam yeşilçay

bu karışımı 2,3 dk kaynatın...daha sonra 3,4 dk demlemeye bırakın....günde 4 fincan bu çaydan tüketin....

devamı var....))) şimdi kilosunu korumak için fazla kaçırdığı günlerde detoks çorbası içiyomuş....

1 küçük beyaz lahana
1 büyük baş soğan
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı sıvıyağ
2 hafif acı biber
yarım tatlı kaşığı zencefil
yarım tatlı kaşığı zerdeçal
yarım tatlı kaşığı kimyon
5,6 adet saplarıyla beraber maydanoz
2 litre su
hepsini kaynat....2 saatte bir 1 kase iç....eğer içiniz çok kıyılırsa az kepekli girissini...veya sarı leblebi yiyebilirsiniz...çorba ne sıcak ne soğuk ılık olacak.....

kaydirigubbakcemile2 alacam elime oklavayı bugün bel inceltme çalışcam valla sporsuz olmuyor gızlarrrrrrr

kilo korumaya yardımcı çay...

3 adet saplarıyla maydanoz...
1 tutam mısır püskülü
1 tutam kiraz sapı

kaynatın...demleyin..günde 2 fincan için anacımmm benden bu kadarrrrrrrrrr ayyy yoruldum....))))

ay açım.. benneyaptımki öğlene çıkacağım şimdi :) hepinize afiyet olsun.. dönünce görürüm listeyi artıkın kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
citolüm çizelge nerde kaldı

dur kız daha var çizelge saat 1 de.. aslında ne diyorum ya kilo bilgilerini Citol özel mesajdan alsa.. yani mesaj atsak ona.. buraya da yazmasak.. heyecan olsa şöyle bir.. hem mesajda sadece kilo yazarız kızcağızda uğraşmaz forum içinde aramaya.. ne dersiniz yerimseniben

sayfaları tek tek okumak baya bi zorluyo insanı kendimden biliyorum ohh citole attım o uğraşsın heheee :roflol: şaka yapıyom nan alınmazsın biliyom citol opuyorumnanaktan

Daha öncede öyle yapalım dedik ama böyle daha bi güzel oluyo sankim bide öyle yapalım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…