Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerim dikkat etmişsin bak gitmiş 1 kilo ben dikkat ettim 1.5 kilo aldım iyi mi? kaydirigubbakcemile3 öyle deme valla haftada 1 kilo en sağlıklısı :1hug:

hoşgeldin aramıza...opuyorumnanaktan

kilo veren herkesi de tebrik ederim tü tü tü maşallah...opuyorumnanaktan hayırlı cumalar...

gel bacım gel aynı dertten muzdaribiz geçmişi okursan doğumdan sonraki öküzlük maceramı bulursun gel takıl buraya

citolüm bu hafta metabolizmalar yavaş bende 100.6 çıktım yaz bakem bu hafta 500 gr verdim yani

sabah ewet çokdegişmişti site
diger sitelerin formatında olmuşmuşş
çok itici gelmişti banaa
bu ara sen geçen kimle msn de konuşuyodun :dilcikar:

Tee o kadar çok değiştirmeye çalıştılarki...ama başaramadılar...Bu kalpli ortam heç bir zaman ölmez...Ama değişellim mi diye bizi sinir etmektenede hiç vazgeçmezler...

En köklü değişiklik ana sayfadaki sohbet ve protesto ve siyaset bölümü oldu bence...ikisindende ban yemişliğim vardır...pehh özlemişim sohbetten şutlanmayı...

100 ün altı haftaya kaldı sanırım hanımlar haftaya daha motive olalım lütfen sermişiz popoyu valla olmuyor

ya haftaya çok umutlarım var ya 100 ün altına bi düşsem sanki daha bi zevkle yapcam şu kalan kısmı

çok teşekkürler arkadaşlar inanın bu selamlar bile o kadar motive ediciki bugün itibariyle 96.5 geliyorum .umarım bu zorlu yolu başarı ile bitiririz .ne güzel bir gün cumanın feyzinden yararlanmak temennisiyle güzel ve özel insanlar sevgiler

haftaya hava açsın işimi bırakıp kızımı alıp hemen yürüyüşe çıkartcam önceki hafta çok yürümüştüm bak farkediyor hemen

kitkurdu takıl bize canım sen nerdensin öğretmenmisin bende öğretim görevlisiyim malum bebiş için evdeyim

bursa sen naptın canımcım

valla napım gülüm diyet yaptım.kaydirigubbakcemile3
bu ıyı sayılır benım ıcın okadarda bagırsak sorunu yasamama ragmen 700gr sence nasılım..opuyorumnanaktan
cıtolum ben galıba ınternet hususunda kör cahilim cizelgemi degistiremıyommmsempatiksalakcinni

ya haftaya çok umutlarım var ya 100 ün altına bi düşsem sanki daha bi zevkle yapcam şu kalan kısmı

di mi? sanki iki haneye düşünce bi farklı olacak gibi geliyo bana da..

candycim nabersin

bu hafta hiç yürüyüş yapmadım.. ve dikkat edemedim.. pek harika başlamadı ama iki gündür lokma almıyorum.. onun güzelliği var bugün üstümde zemuszemus

sen de çok yaklaşmışsın haftaya kesin iki hanesin canım yaaa boshayallersmile

sevgili denklem444 o dediğin macerada ben de başrol kapabilirim. doğum sonrası 75 lerden işte buralara geldim.beni sizler anlarsınız hayatımın 5 yılı giyemeden kendini beğenemeden ve her yemek sonrasını kahrolarak geçirmiş biri olarak" ayy koca insanlar ayol boğazınızı tutun biraz o kadar da zor olamaz "sözlerini kibarca bazen açıkça dillendiren insanlara katlanarak geçirmenin manevi yükünü en iyi siz anlarsınız özel vede güzel insanlar

hemde en derinden sanki biz bilmiyoz ne yapcağımızı ama olmuyor işte bi anda olmuyor
ama karar verince bide buraya sürekli uğrayınca çok motive oluyoruz sende başla hemen bi kupa sıcak suyunu iç mesela bu sabah itibarıylenkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…