Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım.Geldim artık buradayım.Zaten topikten uzaklaşınca (elimde olmadan-istek dışı) verdiğim kilonun çoğunu aldım.Artık alsamda versemde buradayım.Şeniz

Oyyy Beyzus aplamm hoşgeldinn opuyorumnanaktan

Hoşbuldum canım.Neşeli,güler yüzlü kızım benim.....Şeniz

ayça ve maviş nerde ya kilo bildiriminde bulunmadı mı onlar CADIARZU

ayça ve maviş nerde ya kilo bildiriminde bulunmadı mı onlar CADIARZU

maviş de yok muydu ya.. kafayı mı yiyorum ben
fisfisfis

beyzus bizi motive et

Etmezmiyim canım.......Bu arada inşallah bende motive olurum...Allah büyük.

Bak dinle...Bu benim en sevdiğim hayaldir.Motive edici aynı zamanda.Allahım bir gün gerçek olsun.......

Yaz gelmiş......Her yer çiçek kokularıyla dolmuş ve hafif tatlı bir rüzgar var...Terlemiyorsun.

Üzerinde küçük çiçekli ve rengarenk şifon bir elbise var.Elbise üzerine tam oturmuş ve

hiç bir yerin taşmıyor..Evet taşmıyor çünkü sen kilo verdin...

Yanında eşin elinden tutmuş sevgiyle....Hiç bırakmıyor.Gözlerinde de gizli bir hayranlık ve

gururla sana bakıyor çaktırmadan.

Etrafta dolaşanların kimi imrenerek kimi kıskanarak sana bakıyor...ıdeal kiloda ve çok

güzel bir kadınsın.Kadınlar sana özenerek bakıyor.Erkeklerde kocanı çok şanslı buluyor

ve evdeki şişman eşlerinin zayıflayıp senin gibi güzel olmasını diliyorlar....

Akşam yemeğinden sonra deniz kıyısında hafif bir yürüyüş için çıkıyorsunuz.Üzerinde bir

jean pantalon ve şık bir bluz var.Allahım jean bir kadına bu kadar mı yakışır........

Yıldızların altında birer sade kahve içerken o da ne Beyzus değil mi bu????? Ne güzel

kilo vermiş bravo dediğini yapmış sonunda.Bir kahve içimi yanınıza oturuyor.Mutlu....
Sende mutlusun hemde çok mutlu ve sağlıklı.....opuyorumnanaktan

ALLAHIM NE OLUR GERÇEK OLSUN VE BU YAZ OLSUN........
HEPıMıZE BAŞARILAR....

Son düzenleme:

biz evdeki şişman eş oluyoruz ama şu aşamada.. mafoldumben şişmanda olsak eşlerimiz zayıf kadınlara imrenerek bakmasınlar senağlama

CıTOLLLLLLL Beni önümüzdeki hafta için listeye alırmısın mümkünse tabii.

Gaza geldim bak şimdi.Kendim hayal ettim kendim inandım......

BEYZUS: 96 500 Cıtol bacım....Vur vur inlesin aklım başıma gelsin.alsanaalsanasmile

biz evdeki şişman eş oluyoruz ama şu aşamada.. mafoldumben şişmanda olsak eşlerimiz zayıf kadınlara imrenerek bakmasınlar senağlama

1 sn bakanın ağzını burnunu kırarım.......(Bakan eşlerin yani bakmayanlara bir şey yok kiiii bizimkiler asla bakmıyor canım merak etmeyelim.)

Biz evdeki şişman eşiz ama tam gaz zayıflama yolundayız.....
Potansiyelimiz yüksek.BAŞARACAĞIZ.....Umarım ilk başaran sen olursun bizlerde hemen
arkandan geliriz....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben kaçar.. iyi haftasonları dilerim.. pazartesi görüşmek üzere..

amin inşallah hep birlikte buradan mezun oluruz kaydirigubbakcemile2

beyzuscugum sen ne seker bal kaymaksın.bizim sana ihtiyacımız var ablası sakın bizi ihmal etme.aklinialirimsmile
citolunde dedigi gibi sevgiye hatta anne şevkatine ihtiyacımız var.:kedi
sana anne diyebilirmiyiz...ohaoldumsmile

Çok sevinirim canım.....Hemde çok sevinirim.........Benimde sizlere ihtiyacım var.....Şeniz

Buradayım artık....Buraya ara verince kilolar geri geliyor.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile Gitmem artık.......

beyzus bende sana anne demek istiyorum mırrr lütfen benide nüfusuna geçir seviyorum seni hemide çokk bu akşam kimse ekmek yemesin ılık su içmeden yatanı rüyasında yağlar kovalasın
herşey çiçekli elbiseyle dar kot için
:lepi:

saat 4 gibi 2 kayısı 1 bardak ginkolu yeşil çay içtim benim en büyük yanlışlarımdan biri ara öğün atlamaktı artık ara öğünleri hayatımın bir parçası yapıyorum atlamak yok çok aç kalmak yok kan şekerimizi dengeleyelim hep beraber çok acıkanlar canı çok tatlı isteyenler çubuk tarçınlı yeşil çay içelim hadi ya beyzusun hayali beni manyak etti ne olur allahım yaza zayıf girelim:Saruboceq:

He ben yapıcam öncedende yapıyodumda sen denk gelmedin la :)) o msnin açık dursun uyuz etme beni alsanaalsanasmile
detaylıca anlat bakım
nerden dinlicez linki nerdee
nasıl olcakk olumunekankayizsmile

O bi arkadaşı allah bildiği gbi yapsın :roflol:
:roflol:
öyle yapalım öyle yapalım nooluuuurrr.. :ecrin_bebek: heveslendim süprizzzzz
yapalım valla bu işin reklamınıda sana bırakıyorum duyurr herkesee aklinialirimsmile
albeniyi fazla görmüşlerdir :ecrin_bebek:
:roflol::roflol:
o kadar yazmaya uğraştım kimsenin taktığı yok...(((((((giderim bende
ayy valla ben hep okuyorum cicim Şeniz
ben de takıma gireyim deneyeyim bi.. alırlarsa tabi :ecrin_bebek:
allahını seversin
5. takıma gel bi 2 haftalık deneme süresi alcaksın baştaa hadi bekliyorum hem bana desdek olursun olumunekankayizsmile

n'allahımm n' ayırr n'olamazzzz bunları yaşamakk istiyorummmmmmmm
:roflol::roflol: o duygusal yazını arkasından iyi güldüm ama :d

beyzuşum şimdi listede 89.5 ile izinliydin oonu
96.5 olarak kaydettim listeye hoş geldin aramızaaŞenizŞeniz

:lepi: herşey çiçekli elbiseyle dar kot için :roflol:

ewett hamde nasıl eleştiriyolar
sizin aç geziyosunuz dediginiz listeyee
onlarr ehh fena sayılmazz diyolar dahada fazla gördükleri şeyler var :roflol:

evet canım umarım zayıflamana yardımcı olurlar aslında doğruları söylüyorlar ama benim sinirlerim kaldırmadı özellikle reyhan abla ve kalliste den çok eleştiri almıştımseninde şu an aldığın gibi takip ediyorum ben onlara göre yinede fazla yiyorsun ama bence çok dikkat ettin bu hafta sen böyle devam et yalnış anlama onları kötülemiyorum ama onlar çok hırslı ne güzel işte kiloılar öylede gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…