bence en kısa zamanda aramıza dön canım.. ne kadar erken başlarsan o kadar iyi ama di mi.. hem farklı değiliz ki ne utanıyon. ben 6 ay boyunca aynı kiloyu alı verdim :roflol: komedi yani.. hem tecrübelisin yine verirsin nolcak.. bi arkadaşımızın da dediği kilo göbeğimin kiri :roflol:
Oyyy Beyzus aplamm hoşgeldinn opuyorumnanaktan
ambrosia2007 ........87.2....................aynı
ardayasbu...................92......................................................ceza2
applecherry ...................79.8..................... mezunn-89-80 gurubunA
asirenkler..............77.............................................................ceza2
ayça32.......................... 127.4.................................ceza1
Bonus.................. 88.4..................................89.4
BEYZUS................89.5...........................................................izinli
bursa16.................97.........................................96.3........................0.7
blender..................106...........................................................ceza2
capriice................104 ...........................................................izinli28
citol....................112,2....................................111,2..........................1
Cisu......................95................................................................izinli
cherry_pie,............101.....................99.5............................................1.5
candy_candy...........105,5...........................104,6....................................0.9
derin...................119.5.............................118...................................1,5
Dilenciii ..............78.6 ................................................................aynı
denklem444.............101.1 ..........................100.6...............................0.5
egedeniz03..............90,5................................91,3.......................
emrahelif...............121.4........................................................izinli
ekim2009...............92.5.............................................................izinli
fisun....................86.1.........................................................ceza1
Guide....................93.3............................................................93.5
glikoz......................84 .........................................................ceza1
halley......................116.2.........................115.8....................................0.4
mmuti................... 89.................................89
Nur1835 ..................69.........................aynı
Seçil00..................82.1..............................................................izinli
ŞİMAL ................... 99.5.............................................................izinli
sans_sans.................93....................................................mazereti var
tursari...................85.5..........................................................
YENA................... 89.8.............................................................izinli
YURDUSUM.............85.................................................................izinli
Yağmurgözlü........... 107,9............................107.6...................................0.3
xhüzünx.................104.1............................................................izinli
zalimi.....................85...............................izinlii
ayça ve maviş nerde ya kilo bildiriminde bulunmadı mı onlar CADIARZU
beyzus bizi motive et
Etmezmiyim canım.......Bu arada inşallah bende motive olurum...Allah büyük.
Bak dinle...Bu benim en sevdiğim hayaldir.Motive edici aynı zamanda.Allahım bir gün gerçek olsun.......
Yaz gelmiş......Her yer çiçek kokularıyla dolmuş ve hafif tatlı bir rüzgar var...Terlemiyorsun.
Üzerinde küçük çiçekli ve rengarenk şifon bir elbise var.Elbise üzerine tam oturmuş ve
hiç bir yerin taşmıyor..Evet taşmıyor çünkü sen kilo verdin...
Yanında eşin elinden tutmuş sevgiyle....Hiç bırakmıyor.Gözlerinde de gizli bir hayranlık ve
gururla sana bakıyor çaktırmadan.
Etrafta dolaşanların kimi imrenerek kimi kıskanarak sana bakıyor...İdeal kiloda ve çok
güzel bir kadınsın.Kadınlar sana özenerek bakıyor.Erkeklerde kocanı çok sanşlı buluyor
ve evdeki şişman eşlerinin zayıflayıp senin gibi güzel olmasını diliyorlar....
Akşam yemeğinden sonra deniz kıyısında hafif bir yürüyüş için çıkıyorsunuz.Üzerinde bir
jean pantalon ve şık bir bluz var.Allahım jean bir kadına bu kadar mı yakışır........
Yıldızların altında birer sade kahve içerken o da ne Beyzus değil mi bu????? Ne güzel
kilo vermiş bravo dediğini yapmış sonunda.Bir kahve içimi yanınıza oturuyor.Mutlu....
Sende mutlusun hemde çok mutlu ve sağlıklı.....opuyorumnanaktan
ALLAHIM NE OLUR GERÇEK OLSUN VE BU YAZ OLSUN........
HEPİMİZE BAŞARILAR.
biz evdeki şişman eş oluyoruz ama şu aşamada.. mafoldumben şişmanda olsak eşlerimiz zayıf kadınlara imrenerek bakmasınlar senağlama
1 sn bakanın ağzını burnunu kırarım.......(Bakan eşlerin yani bakmayanlara bir şey yok kiiii bizimkiler asla bakmıyor canım merak etmeyelim.)
Biz evdeki şişman eşiz ama tam gaz zayıflama yolundayız.....
Potansiyelimiz yüksek.BAŞARACAĞIZ.....Umarım ilk başaran sen olursun bizlerde hemen
arkandan geliriz....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beyzuscugum sen ne seker bal kaymaksın.bizim sana ihtiyacımız var ablası sakın bizi ihmal etme.aklinialirimsmile
citolunde dedigi gibi sevgiye hatta anne şevkatine ihtiyacımız var.:kedi
sana anne diyebilirmiyiz...ohaoldumsmile
He ben yapıcam öncedende yapıyodumda sen denk gelmedin la :)) o msnin açık dursun uyuz etme beni alsanaalsanasmile
:roflol:
O bi arkadaşı allah bildiği gbi yapsın :roflol:
yapalım valla bu işin reklamınıda sana bırakıyorum duyurr herkesee aklinialirimsmileöyle yapalım öyle yapalım nooluuuurrr.. :ecrin_bebek: heveslendim süprizzzzz
:roflol::roflol:albeniyi fazla görmüşlerdir :ecrin_bebek:
ayy valla ben hep okuyorum cicim Şenizo kadar yazmaya uğraştım kimsenin taktığı yok...(((((((giderim bende
allahını seversinben de takıma gireyim deneyeyim bi..alırlarsa tabi :ecrin_bebek:
Sağol canım.Geldim artık buradayım.Zaten topikten uzaklaşınca (elimde olmadan-istek dışı) verdiğim kilonun çoğunu aldım.Artık alsamda versemde buradayım.Şeniz
Hoşbuldum canım.Neşeli,güler yüzlü kızım benim.....Şeniz
n'allahımm n' ayırr n'olamazzzz bunları yaşamakk istiyorummmmmmmmEtmezmiyim canım.......Bu arada inşallah bende motive olurum...Allah büyük.
Bak dinle...Bu benim en sevdiğim hayaldir.Motive edici aynı zamanda.Allahım bir gün gerçek olsun.......
Yaz gelmiş......Her yer çiçek kokularıyla dolmuş ve hafif tatlı bir rüzgar var...Terlemiyorsun.
Üzerinde küçük çiçekli ve rengarenk şifon bir elbise var.Elbise üzerine tam oturmuş ve
hiç bir yerin taşmıyor..Evet taşmıyor çünkü sen kilo verdin...
Yanında eşin elinden tutmuş sevgiyle....Hiç bırakmıyor.Gözlerinde de gizli bir hayranlık ve
gururla sana bakıyor çaktırmadan.
Etrafta dolaşanların kimi imrenerek kimi kıskanarak sana bakıyor...İdeal kiloda ve çok
güzel bir kadınsın.Kadınlar sana özenerek bakıyor.Erkeklerde kocanı çok şanslı buluyor
ve evdeki şişman eşlerinin zayıflayıp senin gibi güzel olmasını diliyorlar....
Akşam yemeğinden sonra deniz kıyısında hafif bir yürüyüş için çıkıyorsunuz.Üzerinde bir
jean pantalon ve şık bir bluz var.Allahım jean bir kadına bu kadar mı yakışır........
Yıldızların altında birer sade kahve içerken o da ne Beyzus değil mi bu????? Ne güzel
kilo vermiş bravo dediğini yapmış sonunda.Bir kahve içimi yanınıza oturuyor.Mutlu....
Sende mutlusun hemde çok mutlu ve sağlıklı.....opuyorumnanaktan
ALLAHIM NE OLUR GERÇEK OLSUN VE BU YAZ OLSUN........
HEPİMİZE BAŞARILAR....
:roflol::roflol: o duygusal yazını arkasından iyi güldüm ama :dbiz evdeki şişman eş oluyoruz ama şu aşamada.. mafoldumben şişmanda olsak eşlerimiz zayıf kadınlara imrenerek bakmasınlar senağlama
beyzus bende sana anne demek istiyorum mırrr lütfen benide nüfusuna geçir seviyorum seni hemide çokk bu akşam kimse ekmek yemesin ılık su içmeden yatanı rüyasında yağlar kovalasın
herşey çiçekli elbiseyle dar kot için :lepi:
ewett hamde nasıl eleştiriyolar
sizin aç geziyosunuz dediginiz listeyee
onlarr ehh fena sayılmazz diyolar dahada fazla gördükleri şeyler var :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?