Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet dilenci sana dedim anlamışsın zaten ama aklım kızımdaydı acele yazdım bir ona koşuyorum birde buraya geliyorum ondan oldu evet sen çünki çok sıkı yapıyordun bunaldın heralde olsun daha fazla almazsın nasıl olsa
ayyyy sağol canım çok teşekkür ederim dün günde arkadaşlarda öyle dediler mavi giyince mavili pembel,i makyaj yapmıştım ne bu güzellik barbie bebek gibisin dediler çok hoşuma gitti tabiii ama maalesef bende onların fiziğine hasta olduğumu söyleyemedim hepsi manken gibi zaten kiloluda olsam çekemiyorlar çevremde beni birde zayıflarsam dahada çatlıyacaklar o yüzden dahada zayıflamak istiyorım kilomu koz olarak kullanıyorlar inşallah bu yaz 99 u görürüm en büyük hayalim yani 18 kilo var çok şey istemiyorum değilmi canım

:lepi: iştee buuuuuu

Allah devamını nasip etsin inşallah diyelim.Korkuyorum Cıtol ;hep geriye düşmekten tekrar tekrar kilo alıp vermekten iyice bıktım artık hep böyle kalacağım ve yaşlılıkta çekeceğim diye korkuyorum....

Diyetimi beğendiysen yazarım istersen .Diyetisyen reçetesidir ve haftada bir pilav ve makarna var.Tabii 4 yemek kaşığı...Aynen uyarsan ayda en az 4 kilo garanti.....

İnşallah bebeğim....İstersek olur biliyorum ama sabrımız bitiyor bazen.İnşallah bu sefer

olacak....

evet ablacım bazı haftalar dikat etmemize rağmen az kilo veriyoruz sonra pes ediyoruz ama yaza çok az bi zaman kaldı o yüzden zayıflamamız şart yedikten sonra pişman oluyorum üzülüyorum yemiyeyim daha iyi işte benim kayınvalide alt katımda bazen beraber yiyoruz o yüzden çok da dikkat edemiyorum şimdiden pazar kahvaltısına hamur planıyapıyordu bende dayanamıyorum inş tadına bakıp bırakacağım
bu arada menün harika öğle sebze yemeği akşam balık çok güzel beslenmişsin sağlıklı olanda bu zaten

dilenciiiiiii.....

BEYZUS,hoşgeldin sefalar getirdin,:))

Sahalara döndün demek,süper...

Pınar'cım inanamıyorum...Çok sevindim..Çok güzel bir haber...

Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım...

:roflol::roflol::roflol::roflol:BEYZUS,sen çok tatlı bir çılgınsın ne diiim yani..

kızlarrr bende geldimm,benide aranıza alınnn :))
ben maalesef büyük uğraşlar sonunda verdiğim kiloları 3 senede geri aldımmm ( 3 sene içinde yaşadığım kayıplar,kötü günler,antidepresanlar ve ilaçlar yüzünden 60 dan 95 e çıktımmm....
ama şimdi tüm yaşadıklarımı geride bıraktım,silkelendimm ve kendime gelmeye karar verdimm...bugün diyetimin 5.günü...ve regl olmama rağmen bozmuyorum...inşallah hep böyle devam ederr

Merhaba GAMZELı..
Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız...

,
yapalım valla bu işin reklamınıda sana bırakıyorum duyurr herkesee aklinialirimsmile

tamam halledicem ben onu.. listedeki herkese mesaj atarım..
delikafadulden

hoşgeldin canım a.s.

HERKES PAZARTESı ÖZEL MESAJ KUTUSUNU KONTROL ETSıN.. Bı DE BANA CEVAP YAZSIN GÖRDÜM OKUDUM DıYE :ecrin_bebek:

gunaydın candy canım nasılsın.sen terfı etmıse benzıyon cıtolun asıstanı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar kahvaltıda çavdar ekmeği salatalık domates peynir derken uygun bir menü ile güne başladım .candy ve bursa 16 sizler de erkencisiniz.

kızlar bişey danışacağım cok beğendiğim bir palto var ama dehşet güzel ve bele oturuyor denemedim tabi malum beden yok acaba alıp da zayıflarım diye koysam mı dolabıma ne dersiniz.motive edermi

kitkurdu al ama dolaba atmaa gözünün önüne as bence
dolapta unutur gidersinn
işe yarayabilir

cany bundan sonra asistansınn kızz benimm
seni elelrimlee yetiştircem :jeyyar:

hoşgeldin yena

gamzeli cuma güünleri kilo bildirim günü hafta içide paylaşım ve destekk
gelirim uyarım diyosan seni aramızda ögrmekten mutluluk duyarızz

yok canım çok şey değil de işte istikrar lazım temmuza kadar 5 ayın var bu kiloyla çok rahat 20 verirsin ama kızın var. herkesin de hayat şartlarına göre plan yapması lazım yoksa hayalkırıklığı olur. sen bak o simidi kıstığın hafta iyi vermiştin:) haftasonu geldi gene dikkat et şu simitlere.lmaz:
dilenciiiiiii.....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgldin canım. kg aldıktan tekrar karar almak zordur kutlarım seni. bu arada kg verdiğin zaman ne kadar sürede verdin sarktın mı:) ben herkese bu sarkmayı soruyorum da:roflol:

gunaydın candy canım nasılsın.sen terfı etmıse benzıyon cıtolun asıstanı kaydirigubbakcemile3
öyle oldu galiba biraz kaydirigubbakcemile2

kızlar bişey danışacağım cok beğendiğim bir palto var ama dehşet güzel ve bele oturuyor denemedim tabi malum beden yok acaba alıp da zayıflarım diye koysam mı dolabıma ne dersiniz.motive edermi
kışlık alma artık bence ama yazlık bi elbise için yapabilirsin bunu.. ben de mi yapsam CADIARZU

cany bundan sonra asistansınn kızz benimm
seni elelrimlee yetiştircem :jeyyar:

beni de pis işlerine bulaştırdın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…