:lepi: iştee buuuuuu
İnşallah bebeğim....İstersek olur biliyorum ama sabrımız bitiyor bazen.İnşallah bu sefer
olacak....
bi selam veriim dedim canlar..bi de 104 kiloya kadar düşebilmiştim 127 den tam o sıra hamile kaldım...iki rakamlıları görmek bana haram mı ne??neyse artık hele bi doğsun kuzucuğum hayırlısıyla kaldığım yerden devam allahın izniyle..kocaman öpüyorum sizleri..inşallah ben dönene kadar hepiniz hedeflediğiniz kilolara ulaşırsınız tatlıcıklarım..
opuyorumnanaktan
Etmezmiyim canım.......Bu arada inşallah bende motive olurum...Allah büyük.
Bak dinle...Bu benim en sevdiğim hayaldir.Motive edici aynı zamanda.Allahım bir gün gerçek olsun.......
Yaz gelmiş......Her yer çiçek kokularıyla dolmuş ve hafif tatlı bir rüzgar var...Terlemiyorsun.
Üzerinde küçük çiçekli ve rengarenk şifon bir elbise var.Elbise üzerine tam oturmuş ve
hiç bir yerin taşmıyor..Evet taşmıyor çünkü sen kilo verdin...
Yanında eşin elinden tutmuş sevgiyle....Hiç bırakmıyor.Gözlerinde de gizli bir hayranlık ve
gururla sana bakıyor çaktırmadan.
Etrafta dolaşanların kimi imrenerek kimi kıskanarak sana bakıyor...İdeal kiloda ve çok
güzel bir kadınsın.Kadınlar sana özenerek bakıyor.Erkeklerde kocanı çok şanslı buluyor
ve evdeki şişman eşlerinin zayıflayıp senin gibi güzel olmasını diliyorlar....
Akşam yemeğinden sonra deniz kıyısında hafif bir yürüyüş için çıkıyorsunuz.Üzerinde bir
jean pantalon ve şık bir bluz var.Allahım jean bir kadına bu kadar mı yakışır........
Yıldızların altında birer sade kahve içerken o da ne Beyzus değil mi bu????? Ne güzel
kilo vermiş bravo dediğini yapmış sonunda.Bir kahve içimi yanınıza oturuyor.Mutlu....
Sende mutlusun hemde çok mutlu ve sağlıklı.....opuyorumnanaktan
ALLAHIM NE OLUR GERÇEK OLSUN VE BU YAZ OLSUN........
HEPİMİZE BAŞARILAR....
kızlarrr bende geldimm,benide aranıza alınnn :))
ben maalesef büyük uğraşlar sonunda verdiğim kiloları 3 senede geri aldımmm( 3 sene içinde yaşadığım kayıplar,kötü günler,antidepresanlar ve ilaçlar yüzünden 60 dan 95 e çıktımmm....
ama şimdi tüm yaşadıklarımı geride bıraktım,silkelendimm ve kendime gelmeye karar verdimm...bugün diyetimin 5.günü...ve regl olmama rağmen bozmuyorum...inşallah hep böyle devam ederr
BEYZUS,hoşgeldin sefalar getirdin,:))
Sahalara döndün demek,süper...
,
yapalım valla bu işin reklamınıda sana bırakıyorum duyurr herkesee aklinialirimsmile
ben maalesef büyük uğraşlar sonunda verdiğim kiloları 3 senede geri aldımmm( 3 sene içinde yaşadığım kayıplar,kötü günler,antidepresanlar ve ilaçlar yüzünden 60 dan 95 e çıktımmm....
ama şimdi tüm yaşadıklarımı geride bıraktım,silkelendimm ve kendime gelmeye karar verdimm...bugün diyetimin 5.günü...ve regl olmama rağmen bozmuyorum...inşallah hep böyle devam ederr
yok canım çok şey değil de işte istikrar lazım temmuza kadar 5 ayın var bu kiloyla çok rahat 20 verirsin ama kızın var. herkesin de hayat şartlarına göre plan yapması lazım yoksa hayalkırıklığı olur. sen bak o simidi kıstığın hafta iyi vermiştin:) haftasonu geldi gene dikkat et şu simitlere.evet dilenci sana dedim anlamışsın zaten ama aklım kızımdaydı acele yazdım bir ona koşuyorum birde buraya geliyorum ondan oldu evet sen çünki çok sıkı yapıyordun bunaldın heralde olsun daha fazla almazsın nasıl olsa
ayyyy sağol canım çok teşekkür ederim dün günde arkadaşlarda öyle dediler mavi giyince mavili pembel,i makyaj yapmıştım ne bu güzellik barbie bebek gibisin dediler çok hoşuma gitti tabiii ama maalesef bende onların fiziğine hasta olduğumu söyleyemedim hepsi manken gibi zaten kiloluda olsam çekemiyorlar çevremde beni birde zayıflarsam dahada çatlıyacaklar o yüzden dahada zayıflamak istiyorım kilomu koz olarak kullanıyorlar inşallah bu yaz 99 u görürüm en büyük hayalim yani 18 kilo var çok şey istemiyorum değilmi canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktandilenciiiiiii.....
öyle oldu galiba biraz kaydirigubbakcemile2gunaydın candy canım nasılsın.sen terfı etmıse benzıyon cıtolun asıstanı kaydirigubbakcemile3
kışlık alma artık bence ama yazlık bi elbise için yapabilirsin bunu.. ben de mi yapsam CADIARZUkızlar bişey danışacağım cok beğendiğim bir palto var ama dehşet güzel ve bele oturuyor denemedim tabi malum beden yok acaba alıp da zayıflarım diye koysam mı dolabıma ne dersiniz.motive edermi
cany bundan sonra asistansınn kızz benimm
seni elelrimlee yetiştircem :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?