Isikrarli ve sabirla 100gr tavuklu listelerine ddevam ediyosun masallahIyi aksamlar guzel insanlar
21 eylul
Sabah(10.30) 1 yumurta 2 kk peynir salatalik domates 2 günkurusu
Ara(12.30) 1 armut 5 altinbasak sade kahve
Ara(14.30) 20-30 uzum 10 badem
Ogle(17.00) 100 gr tavuk brokoli salata yogurt
Aksam(20.00) 100 gr tavuk brokoli salata yogurt
Ara(22.00) 2 avuc kabak cekirdegi 2 mandalina
1 saat spor
2.5 lt su
Istede gorebiliyoruz yena ve bonus bu konuda bize destekler takim kaptanlarimiz bizim icin yoruluyorlar onlarin emegine saygi icin herkesi kilo vermeye davet ediyorumKızlar bişey rica edebilirmiyim
Burda genelde kilo bildirimi yapılırken sadece o günkü kilo yazılıyor
Geçen hafta
Bugün
Fark
Şeklinde yazılsa kim aldı, kim verdi daha iyi görebiliriz
Benim kimsenin kilosu aklımda kalmıyor sizin kalıyomu bilmiyorum :))
Sagol canim sanki ocimi sikan sey ortadan kalkti bir huzur geldi ben ne kadar cok yorulmusum anladimMaşallah maşallah o pozitif enerji msjlarina yansimiş cok mutlu oldum senin icin
Ay guzel haberini bekliyorum insallah hayirlisi ile eve birlikte donersiniz mutlulugun daim olur insallahSelam kızlar.nasipse yarn sexaryan oluyorum.dualrinizi bekliyorum canlarm.ilk firsatta yazacagm.
Sagol canim sen de islerini hafifletebildin mi tasinmak zor ama keyiflidir yeni baslangic bak deniz manzarasinda kahve fotonu bekliyorumbengisu022 ayyy canım benim, inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına, dört gözle güzel haberlerini bekleyeceğim, Allah yardımcın olsun..
cakil80 geçmiş olsun..
YENA güle güle giyinin aldıklarınızı..
Ausencia geçmiş olsun sana da çok.. Ne zordur yanık..
Başka yazacaklarım da vardı unuttum kusura bakmayın...
Hadi bahar bu sefer yapacagizKilom 3 gun once eczanede tartildigim kiloyu alcam hala yeni tartiyi magazaya goturcek vaktim olmadi.
91 kilom
Evt :)Hadi bahar bu sefer yapacagiz
Sağolasın canım haber için ...
Bu ara biraz dertliyim ... bacağım yandı ...tüm gün iki seksen uzatmış bacağı oturmaktan daral geldi ... buna da şükür diyorum da , sıkıldım ... sanki sıkılınca da azıcık yiyorum :))
sen nasılsın canım ?
Geçmiş olsun canım çocuklar işte görülmedik kaza derleryaa
Teşekkürler arkadaşlar sağolun yena canım pilav yapıyordum bir bardakta ben dokucem tencereye diye ufaklık ağladı kucağıma aldım süs hadi dök madem diye kolu tencerenin kenarına değmiş gormedim çok üzüldük simsiyah oldu balon gibi şişti sonrasında çok berbatti şimdide kabuk oldu yara gibi dökülmeye başladı ayyy Allah kimseye yanık yaşatmasin parmağım yanmıştı benimde geçen hafta taba böreğini çevirirken ciğerim delindi ne çok acimistiISILDURU canım size noldu. ? Yanık vakasımı.? Geçmiş olsun. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?