Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sadece koşu bandında yürüyorum uzun zamandır, mekik çeksem kuyruk sokumum acıyor yapamıyorum
Bel ve göbek kaslarını güçlendirmen lazım cnm
Bide doğru yapmak önemli
Aslında göbek için plank mekikden daha etkili
Ama ne yapılırsa yapılsın düzenli yapmak lazım

evet canım sarı kantarona tavsiye üzerine bugün başladım ... bu işler içinmiş mübarek ...

teskin dünyası dünya yena .. yoksa başedilmez inan .

sağolasın delim , fena yandım hem deeeeeee
Geçmiş olsun Aus yanık çok kötü sızlar
Allah şifa versin

Akşamı baya erken kapatmışın cnm acıkmıyacanmı
Akşam menemeni daha fazla yeseydin ya onun yerine ekmeği azaltırdın

Bence bu menüyle eksiye düşersin tatlım
Kaymak hariç beğendim ben :))

Kombu çayı ne oluyoki

Ah alirken zamaninda dur diyebilsek de bugün bu zorluklarla ugrasmasak. Ben de bir ara çok düşündüm ameliyat olmayi ama hep bir engel çıktı ben de korktum bun da bir hayırsızlik var ki engelleniyorum diye. 2007 den beri obezite cerahi gruplarini takip ediyorum. Oradaki resimler insani cok heveslendiriyor fakat zor yine de bu karari almak. Sen o zorluğu goguslemissin.Allah kolaylik versin yenacim, verdigin karardan dolayi ins mutlu olursun

Cok sukur cok iyi hissediyorum kendimi gribe ragmen kafam rahat etrafimda hisediyor mutlusun diyorlar tatil gercekten onemliymis anladim resmen

Yürüyüş bacak ve kalçabiraz sıkıştırır canımm karın için videolar var bir bak istersen
Kız
evet canım sarı kantarona tavsiye üzerine bugün başladım ... bu işler içinmiş mübarek ...

teskin dünyası dünya yena .. yoksa başedilmez inan .

sağolasın delim , fena yandım hem deeeeeee
Geçmiş olsun küçük kiziminda kolu yandı geçen gün tencerenin kenarına kolu değmiş baya kötü oldu kremde sürdürmüyor uyurken bepantene sürdüm inşallah iz kalmaz

yok cnm ödem değil

inşallah.
aynen öyle canım yedikçe yiyoruz. benim öyle ters ki reglden bir önceki hafta coşuyorum. regl gelince 3. günden sonra düzeliyor. neyse öyle işte.

Kızlar bir haftaya yakındır totom fena acıyor ben düştüm geçmedi ağrısı avm de bir mağazaya girdim yere su dökülmüş silmemişler ayağım kaydı fena düştüm fena ...

geçmiş olsun canım.

Sağolasın canım haber için ...
Bu ara biraz dertliyim ... bacağım yandı ...tüm gün iki seksen uzatmış bacağı oturmaktan daral geldi ... buna da şükür diyorum da , sıkıldım ... sanki sıkılınca da azıcık yiyorum :))
sen nasılsın canım ?

geçmiş olsun Aus um.

Alisveristeyiz yine... Nihayet hallettik ve daha yeni yemek yiyecegiz.. Çok geç kaldık ama yapacak bişey yok..
Yarın da takı işini halledecegim. .
Bu ay var ya nasıl fena sıkıştik .. tatil,okul,düğün vb..
Aldığın cicileri güle güle kullan canım neler aldın ayakkabıyıda halletmişsin geçen kardeşimin yemeğinde çalışma arkadaşım tuturmuşta ayakabı çanta diye ne rahatsın diyor bana dedim amaaaan siyah rugan bir ayakkabım çantam var her düğüne oluyor :)))

Sıkışıklığı hiç sorma okul düğünler bizide fena vurdu birde bu araya eşim yatağımızı sıkıştırdı çok kırıktı artık kampanya var dedi aldı ses etmedim ....

Benim kızla eşimde Yeni gelip yemek yiyecek kızımla anlaştım akşamları sadece et ve yoğurt salata filan yiyecek bi kaç gündür iyi gidiyoruz inşallah çizgimizi bozmayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…