Bel ve göbek kaslarını güçlendirmen lazım cnmSadece koşu bandında yürüyorum uzun zamandır, mekik çeksem kuyruk sokumum acıyor yapamıyorum
Geçmiş olsun Aus yanık çok kötü sızlarevet canım sarı kantarona tavsiye üzerine bugün başladım ... bu işler içinmiş mübarek ...
teskin dünyası dünya yena .. yoksa başedilmez inan .
sağolasın delim , fena yandım hem deeeeeee
Akşamı baya erken kapatmışın cnm acıkmıyacanmıÇok geçmiş olsun canım yanık olayı kotudur ya.
Kızlar ben bugun yediklerimi sayayım..
Sabah9 30 da
1 yumurtadan sucuklu omlet
2 kk peynir
1 domates
2 dilim kepekli ekmek
Saat 13 30
1 elma
Saat 14 30
Orta şekerli turk kahvesi
Saat 16 30
2 kaşık melemen
5 zeytin
1 kk peynir
2. 5 dilim kepekli ekmek
Kızlar bugum yanıma yemek alamadım kahvaltılıklarımla idare ettim napim. 1.5 lt su içtim birde şimdiye dek
Geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallahteşekkürler @Walkers
Bence bu menüyle eksiye düşersin tatlımMenum
Sabah 7.30, iki bardak ilik su,kombu cayi,kayisi,badem,peynir,zeytin,domates,salatalik,kaymak, kefir, yumurta yemedim bugün
Ara sekersiz cay,kahve,yesilcay,kombu,bir tanecik lahana sarmasi
Aksam18.30 bir tabak sulu et yemegi,salata,kefir
Su,2.5 L
Sagol canim kaymak pisirdigim sutun kaymagi,canim yumurta istemedi kaymagi yedim ben deBence bu menüyle eksiye düşersin tatlım
Kaymak hariç beğendim ben :))
Kombu çayı ne oluyoki
Ah alirken zamaninda dur diyebilsek de bugün bu zorluklarla ugrasmasak. Ben de bir ara çok düşündüm ameliyat olmayi ama hep bir engel çıktı ben de korktum bun da bir hayırsızlik var ki engelleniyorum diye. 2007 den beri obezite cerahi gruplarini takip ediyorum. Oradaki resimler insani cok heveslendiriyor fakat zor yine de bu karari almak. Sen o zorluğu goguslemissin.Allah kolaylik versin yenacim, verdigin karardan dolayi ins mutlu olursunKuzum ben çok yumuşadım. ..
Tüm suç cerrahi müdahale de değil. Öncesin de yaptığım hatalar.. sürekli alıp verdiğim kilolar düzensiz egzersiz yapmamam. ..
Yoksa benden çok hızlı kilo verenler var.. Ben normal düzeyde vermişim çünkü öyle diyorlar...
Sagol canim hepimize gelsinÇakıl , eboe kolay gelsin canolar
Cok sukur cok iyi hissediyorum kendimi gribe ragmen kafam rahat etrafimda hisediyor mutlusun diyorlar tatil gercekten onemliymis anladim resmenYeğenine geçmiş olsun yenacım
Sen niye kıyafet bulamadınki artık fazla kilonda kalmadı
Oyyy zor işler kolay gelsin cnm
hava değişikliğindenmi oldu acaba çakılcım çok geçmiş olsun
Mutluysan huzurun yerindeyse gerisini boşver :))
Anam herkeslermi hasta :))sana da geçmiş olsun cnm
KızYürüyüş bacak ve kalçabiraz sıkıştırır canımm karın için videolar var bir bak istersen
Geçmiş olsun küçük kiziminda kolu yandı geçen gün tencerenin kenarına kolu değmiş baya kötü oldu kremde sürdürmüyor uyurken bepantene sürdüm inşallah iz kalmazevet canım sarı kantarona tavsiye üzerine bugün başladım ... bu işler içinmiş mübarek ...
teskin dünyası dünya yena .. yoksa başedilmez inan .
sağolasın delim , fena yandım hem deeeeeee
Cok sukur cok iyi hissediyorum kendimi gribe ragmen kafam rahat etrafimda hisediyor mutlusun diyorlar tatil gercekten onemliymis anladim resmen
yok cnm ödem değil
Cuma cumsrtesi hem fazla hemde geç yemiştim
Çok şükür kurtuldum artılardan
2 günde de bşraz eksiye düşerim inş.
Sıkı yönetim var :))
fulyacım bunu önceden de konuşmuştuk
Insan yedikçe yiyesi geliyor
Benim geçen hafta birinciliğimde rengli haftamdı :))
Kızlar bir haftaya yakındır totom fena acıyor ben düştüm geçmedi ağrısı avm de bir mağazaya girdim yere su dökülmüş silmemişler ayağım kaydı fena düştüm fena ...
Bu günde bir tanıdığım müşterim diyim ağaçtan düşmüş beli omuriliği zarar görmüş ayaklarını hissetmiyormuş eşi fizik tedavi Görücek dedi çok üzüldüm hastanede henüz eve bir gelsinde birkaç gün geçsin ziyaretine gideceğim
Sağolasın canım haber için ...
Bu ara biraz dertliyim ... bacağım yandı ...tüm gün iki seksen uzatmış bacağı oturmaktan daral geldi ... buna da şükür diyorum da , sıkıldım ... sanki sıkılınca da azıcık yiyorum :))
sen nasılsın canım ?
Ayy canim ya. Allahin izniyle saglikla bebegini kucaklayasin.Selam kızlar.nasipse yarn sexaryan oluyorum.dualrinizi bekliyorum canlarm.ilk firsatta yazacagm.
Aldığın cicileri güle güle kullan canım neler aldın ayakkabıyıda halletmişsin geçen kardeşimin yemeğinde çalışma arkadaşım tuturmuşta ayakabı çanta diye ne rahatsın diyor bana dedim amaaaan siyah rugan bir ayakkabım çantam var her düğüne oluyor :)))Alisveristeyiz yine... Nihayet hallettik ve daha yeni yemek yiyecegiz.. Çok geç kaldık ama yapacak bişey yok..
Yarın da takı işini halledecegim. .
Bu ay var ya nasıl fena sıkıştik .. tatil,okul,düğün vb..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?